Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default activare card VIACCESS Bein Sport

    am cumparat un card nou prepay 12 luni Viaccess Bein Sport 1-2 HD (13E /5W).
    Am activat cardul in DM MgCam 1.30d+NewCS 1.6.2.
    A pornit tot pachetul Bis baza , mai putin BeinSport 1-2. Am lasat toata noaptea si nu s-a activat.
    Am scris vanzatorului iar el imi zice ca nu asa se activeaza si cica doar cu CAM Viaccess 5.0 ori in receptor original BIS.
    Intrebare : pai daca tot s-a activat pachetul BAZA despre ce fel de Viaccess 5.0 poate fi vorba ? Nu e o abureala din partea lui si o face pe neznaiul ?
    Doresc sa concretizez faptul ca am cumparat de la vanzator Card VIACCESS Bein Sport 1-2 HD, asa el a vandut. NU am cumparat pachetul BIS.
    Cine ce stie/s-a intalnit cu asa problema ?
    Am incercat sa accesez site-ul lor dar la contacte doar numar de telefon, nici pomina de vre-un e-mail, ca sa verific dupa serial ce contine acest card.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cum ziceam, s-a activat pachetul BIS , dar doar pentru 10 zile. Probabil e un bonus . Bein Sport 1-2 HD asa si nu am putut porni cu MgCam/NewCS.
    Oare doar cu CAM VIACCESS se activeaza (pe care nu il am)? Ori sa nu contina acest card pachetul Bein Sport ? As putea undeva verifica dupa serial ce contine acest card ?

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe OsCam ar trebui sa se poata activa.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai e musai sa bagi in viacces cam care stie via 3.0,via 4.0//bafta
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din ce stiu eu, BeIN HD pe HB in Via este codat in Viaccess Secure Mode. Nu merge decat cu CAM-uri care au acest label. Singura modalitatea de a vedea BeIN in HD pe HB cu Linux recievere este prin i****o (603). Bafta.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2007
    Posts
    395
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am activat cu scam de 2 ori . Pachetul HD merge din oscam .


  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ambasadorul View Post
    Eu am activat cu scam de 2 ori . Pachetul HD merge din oscam .
    zici ca ai activat asa card cu Scam. Sigur e vorba de Bein Sport de pe 13E in Viaccess si daca da cu ce SCam 3.57/3.58/3.59 ori 3.60 ?
    multumesc

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si inca una ce nu cunosc :
    CAM Viaccess Secure Mode si CAM Viaccess normal ( oricare , chiar si Red ) nu este oare acelasi lucru, ori totusi is diferite ?
    multumesc

  9. #9
    Fan Barca Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    442
    Posts Thanks / Likes

    Default

    "impossible sans le module obligatoire pour beinsport pour biss Tv tu t es fait avoir en plus impossible ŕ share sur biss"

    Deci fara modul Via nu il faci sa mearga si dupa cum zic astia nici in share nu il pui ca e noapte .

    Bafta
    Daca aud ceva te tin la 220v

    @ +

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by try2learn View Post
    "impossible sans le module obligatoire pour beinsport pour biss Tv tu t es fait avoir en plus impossible ŕ share sur biss"

    Deci fara modul Via nu il faci sa mearga si dupa cum zic astia nici in share nu il pui ca e noapte .

    Bafta
    Daca aud ceva te tin la 220v

    @ +
    sa presupunem ca nu merge vorbsa de share, merge vorba de ACTIVARE. De ce am putut activa cele 10 zile bonus BIS cu MgCam/NewCs , iar Bein Sport nu reusesc ? Probabil vanzatorul m-a fraierit si mi-a vandut un card BIS gol, adica fara nici o optiune. La intrebarea mea de ce nu face AU - imi zice ca DOAR cu CAM VIACCESS. La contraintrebarea mea : de ce atunci fara CAM VIA ci cu CAM-le bine stiute suportate de Dreambox a pornit pe BIS, nu are raspuns.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top