Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22

Thread: Smart tv

  1. #1
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default Smart tv

    Oare Smart Tv nu merita un sticky thread,unde putem povesti despre ce mai e nou,probleme,platforme tv noi lansate online,ce fel de smart tv sa aleg,samd ?

    Vrem nu vrem este un pas important in dezvoltarea tv.

    Succes !


  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    CONGO
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Parerea mea decat sa dai bani de bani pe un astfel de "smart" ha ha mai bine uite aici ...si ia aminte fa din led-ul sau lcd-ul tau un SUPER SMART TV .Si toate astea la un pret rezonabil nu la n'spe sute de euroi.Eu cumpar de la ei de ceva vreme si sunt ok !

    http://www.mixeshop.com/Supply-android-tv-mini-pc_c182

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    52
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BIHOREANUL View Post
    Parerea mea decat sa dai bani de bani pe un astfel de "smart" ha ha mai bine uite aici ...si ia aminte fa din led-ul sau lcd-ul tau un SUPER SMART TV .Si toate astea la un pret rezonabil nu la n'spe sute de euroi.Eu cumpar de la ei de ceva vreme si sunt ok !

    http://www.mixeshop.com/Supply-android-tv-mini-pc_c182
    Sincer, mi se par slabuti, au macar freeshipping? Incearca dx!

  4. #4
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Parerea mea decat sa dai bani de bani pe un astfel de "smart" ha ha mai bine uite aici - Cu astfel de device-uri numai ''Smart TV'' va fii.......
    Deja sunt destule parerii pro/contra legat de astfel de device-uri pe softpedia
    Parerea mea este ca acest gen de device-uri sunt valabile/bune doar pt. modelele mai vechi de lcd/led/plasme , in general cele non-Smart TV
    Fiind mai complexe si putand rula si altele ( nu numai functia Smart TV ) , insa nu se pot ridica si la nivelul unui media player dedicat
    S.o Android fiind ca principiu ca si win-ul si stiti foarte bine cate trebuie instalate/folosite pt. a putea reda un film , numai scriu daca filmul este si un format mai ''exotic''

  5. #5
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ia-ti si tu un device de ala @bihoreanul si ne contrazici ca am dat bani prea multi pe smart-uri,de aia am deschis topicul asta sa ne dam cu parerea

  6. #6
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default Smart tv

    Unde gsesc o lista de canale tv satelit pt samsung Smart tv ? in menu are doar un satelit si anume astra sau daca stiti cum sa adaug sateliti ?

    azi i-am conectat antena de satelit si cam-ul viaccess,TVR HD merge brici

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Romania
    Posts
    153
    Posts Thanks / Likes

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai intai trebuie sa te duci pe un canal de satelit, nu conteaza care (altfel nu ai in menu optiunea de satelit). Daca esti pe extern sau cablu, apesi Source si selectezi TV. Apoi apesi Ch.List si cu tasta rosie alegi Satellite (celelalte optiuni fiind Terestru si Cablu). Abia acum incepe cautarea. Apesi Menu, Channel, Sat System (vezi ca e ultimul de jos), Pin 0000 si se deschide o pagina in care poti bifa satelitii care te intereseaza. La LNB Settings poti alege parametrii la toate LNB-urile (maxim 4).
    Daca vrei sa cauti canalele pe un satelit, te duci inapoi la pagina in care este Sat System si alegi Manual: se deschide o pagina cu satelitii selectati de tine, dai OK pe Scan si se deschide alta pagina, unde poti alege transponderul si modul de cautare (Free sau codate). Daca faci OK pe transponder, se deschide lista de transponderi. Daca frecventa nu este in lista, te duci pana la capat si alegi New.
    Daca vrei sa cauti tot satelitul, te duci pe Automatic Search. Atunci el cauta toti transponderii din lista, dar daca este un transponder nou, trebuie sa-l introduci manual, altfel nu-l gaseste singur.
    Cu ordonarea listei este mai greu, mai bine salvezi lista pe stick, o editezi pe computer si o transferi inapoi in TV.

  9. #9
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi @kroky am gasit menu-ul ala ascuns,urmeaza butonarea ...

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    [email protected] 46.27 , 24.4 East
    Posts
    211
    Posts Thanks / Likes

    Default





    Kroky a fost mai rapid ca mine ,am avut intentia si eu sa descriu treaba asta , + ca TV ul stie sa comande un Releu Di SEC '(asa e la mine ) ii spui numa ce intrare ( nr) care SAT e in rest komuta el de nici nu iti dai seama .
    Last edited by Heidecken; 12th January 2013 at 04:06.

  11. #11
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da am gasit si diseq,menu-ul functiei de receptor sat nu-l gaseam,numai la acolo la canale nu ma asteptam sa fie... al meu e seria 7

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    [email protected] 46.27 , 24.4 East
    Posts
    211
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa aia o sa vezi , ca iti grupeaza aiurea programele , dar constuiesti Favorits 1, 2 , 3 ,4 , 5 , cum vrei tu , salvezi pe un Stick , si dupa aia oricind te joci , poti reface Channel List

  13. #13
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am observat Tvr HD se vede mai bine direct pe tv decit prin receptorul Dolce HD ...

  14. #14
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci cu tunerul de satelit+CAM-ul viaccess+card TVR merge 100% testat de mine,problema o am cu CAM-ul conax +card focussat care nu deschide niciun canal de pe satelit ? Cardul focussat e activ merge l-am testat in alt receiver cu tot cu CAM-ul conax

    Aveti careva CAM conax+card focussat conectat la smart tv ? Ce trebuie sa-i mai fac sa functioneze ?

  15. #15
    om fain' Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Dublin
    Posts
    4,391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    Cu ordonarea listei este mai greu, mai bine salvezi lista pe stick, o editezi pe computer si o transferi inapoi in TV.
    Am salvat-o pe stick dar cu ce program o editez ?

    LE: am gasit sams channel editor,merge bine !
    Last edited by mariuss; 12th February 2013 at 01:36.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top