Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: recomandare

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    265
    Posts Thanks / Likes

    Default recomandare

    se da un notebook acer aspire one 522, cpu. amd dual-core procesor c60 with tirbo core tehnology up to 1.333 ghz, memory, 1 gb ddr3.hdd 320 gb. intrebare, ce memorie ram recomandati pentru un upgrade. va multumesc.

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pune-i cel mult 2 Gb de memorie.E prea slab procesorul ca sa conteze peste aceasta valoare.



  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    265
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    ms pt sfat, el merge perfect si asa cu windows 7 ultimate, dar ma gandeam daca se poate si mai bine.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    265
    Posts Thanks / Likes

    Default revin

    inca o intrebare, daca as schimba si procesorul? si ceva recomandari... ms

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Buc.
    Posts
    1,180
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am un core 2 solo (single core) 1.4 ghz si s-a simtit diferenta de la 2 gb la 4 gb de ram. W7 home x64. si iar s-a simtit cand am pus ssd. Procesorul insa e lipit pe placa de baza si cred ca e la fel si la tine.

    V

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    265
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    Quote Originally Posted by v.b.15 View Post
    Eu am un core 2 solo (single core) 1.4 ghz si s-a simtit diferenta de la 2 gb la 4 gb de ram. W7 home x64. si iar s-a simtit cand am pus ssd. Procesorul insa e lipit pe placa de baza si cred ca e la fel si la tine.

    V
    am inteles, la mn cum am spus este un amd dualcore c60 with turbo core techonology 1.333 ghz , 1gb ddr3, amd redeon hd 6290 graphics si hdd 320 gb. pana la urma o sa incerc un 4gb ddr3.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    265
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la multi ani. as mai avea o intrebare, cine doreste sa ma jute, ce sistem de operare recomandati la actuala configuratie pentru o utilizare optima, internet, youtube etc, fara jocuri?

  8. #8
    Moderator Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    1,241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu cred ca suporta 4gb de ram. Windows 8 zice lumea de pe net ca merge uns pe configuratii similare cu a ta. Eu am un netbook similar dar pe intel cu 4 hypertreaduri si merge foarte bine.

  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Buc.
    Posts
    1,180
    Posts Thanks / Likes

    Default

    http://www.notebookcheck.net/Review-...k.50481.0.html

    When the difficult way to the case's innards has been mastered, you can tackle upgrading. The DDR3 10600S RAM (1066 MHz) is limited to a maximum of 4 GB by one single bank. However the preinstalled Windows 7 Starter cuts the useable capacity to 2 GBs. This restriction subsides as soon as another version is installed. A 4 GB bar from Kingston (KVR1066D3S7/4G) was detected without problems in our test. The OCZ3M13334G from OCZ with a maximum of 1333 MHz however didn't work in our test device (screen stayed black)
    deci se poate 4 gb. Eu as pune w8.

    v

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2005
    Posts
    475
    Posts Thanks / Likes

    Default recomandare

    W8 si cu 1 gb bucura sufletul..

    Testeaza aplicatiile Metro daca rezolutia monitorului permite..

    Abia apoi vezi daca necesita upgrade RAM..

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top