Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default Ce receptor sa iau HD ?

    exista diferente intre receptoarele;

    openbox X3 ,Skybox (Max) S12 HD ,OPENBOX S9 HD ,

    care il recomandati a fi mai bun

    Multumesc!

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by f4n3_f4n3 View Post
    exista diferente intre receptoarele;

    openbox X3 ,Skybox (Max) S12 HD ,OPENBOX S9 HD ,

    care il recomandati a fi mai bun

    Multumesc!
    sunt la fel toate si difra doar numele sau ce ,nu poate sa spuna nimeni nici un raspuns?

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    CARANSEBES
    Posts
    183
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Allien e foarte bun mai ales are plugin oscam te joci cu el cum vrei
    CAMPIONI AM FOST CAMPIONI VOM FII STEAUA BUCURESTIII

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default hotarare

    Quote Originally Posted by adifcsb View Post
    Allien e foarte bun mai ales are plugin oscam te joci cu el cum vrei
    m-am hotart si am luat
    GOLDEN MEDIA SPARK - RELOADED

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai, ala nu era in lista
    SHALOM

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default sal

    Quote Originally Posted by isr2002 View Post
    Pai, ala nu era in lista
    este asemanator cu Allien,dar e un pret mai mic ...

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Alba Iulia
    Posts
    282
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by f4n3_f4n3 View Post
    este asemanator cu Allien,dar e un pret mai mic ...
    de unde ai luat golden media?
    strong 6130, 1,2 al 62E<...>30V / pinacle pctvsat/digi tv(ian`05)

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default sal

    Quote Originally Posted by ionut2 View Post
    de unde ai luat golden media?


    http://www.peruvision.ro/



  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    188
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge vplay.ro pe spark reloaded? Poate incerca cineva va rog?
    Multumesc.
    DM 500s Humax 5400z

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Bayern,DE
    Posts
    141
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In teorie ar trebuisa mearga pentru ca browserul Opera are player html5 si pe vplay ai optiunea sa-l alegi.Si totusi nu merge,din cate am vazut eu la un prieten.
    Vu+ Solo SE
    Optibox Evo HD
    IPbox 910 HD

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default GOLDEN SPARK RELOADED (configurare IP)

    conexiunea am facut cu ajutoru... DCC ...,imi apare ... error 10057 in fuction Send Soket is not connected...

    la router TRENDnet TW100-S4W1CA si PC este conectat ,dar la receptor GOLDEN SPARK RELOADED nu este conectat, configurare IP din receptor, rog care stie sa ma ajute sunt la inceput de drum in cunoastere acestui receptor

    am uitat sa va spun la conectarea cu DCC intre receptor si router imi da doua IP identice doar la PC este alt IP, cum pot schimba IP de la receptor ,si sa-l fac sa-mi deschida receptoru sa pot intra in ...APLICATI... si in ...SPARK....
    in ...GOLDEN SPARK RELOADED.. se poate pune ...SPARK....si ...E2 .... amandoua si sa deschizi pe care vrei
    programele ale receptorului ...GOLDEN SPARK RELOADED... se potrivesc cu cele de la ...ALIEN 8900..., SparkEdit , merge prog la ..GOLDEN SPARK RELOADED..
    scom ,BigSAT-67 ,la ce folosesc pe ....GOLDEN SPARK RELOADED...
    Multumesc!
    Last edited by f4n3_f4n3; 15th December 2012 at 22:54.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default o nelamurire!

    receptor golden spark reloaded


    1) am tot incercat de nenumarate ori sa instalez Enigma2 din stick cu receptoru si nu reusesc ,imi arata o imagine neclara ca se boot se vede pe tv imaginea Hrnigma1.4 si dupa terminare imi apare
    JOLE - LOAD
    - BEER
    COMPONET - C
    -HD,P
    01 02
    SCART -5
    astea toate sunt afisate pe receptor

    si in final nu merge ,am incercat de mai multe ori si nu am reusit ,am incercat cum zice traian ...http://www.world-satellite.net/altel...ko-allien.html....

    si am trecut iar pe SPARK



    2) asa trebuie sa functioneze un stick?

    folosesc DCC la conexiunea receptor si PC, pe DCC vad ce se afla pe stick, storage/c/en2/ File e2jffs2 IMGe2jffs2

    daca deschid receptoru intru in meniu ,..liste fisiere... imi arata folderu.... enigma 2....,dar in in folderu E2 nu este nimic,normal trebuie sa arate cele doua imagini sau nu (File e2jffs2 IMGe2jffs2)
    asta sa fie motivu de nu pot instala cu sticku E2 ,sa nu fie bun ,sicku se num.(KINGSTON 8GB Data Traveler100)


    si cu cablu prin RS 232, RECEPTOR +PC se poate instala E2 si ce program se foloseste pentru instalare ,


    rog, sa nu treceti pe langa problema pe care o intampin ,rog sa-mi dati un raspuns,Multumesc!






  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by f4n3_f4n3 View Post
    receptor golden spark reloaded


    1) am tot incercat de nenumarate ori sa instalez Enigma2 din stick cu receptoru si nu reusesc ,imi arata o imagine neclara ca se boot se vede pe tv imaginea Hrnigma1.4 si dupa terminare imi apare
    JOLE - LOAD
    - BEER
    COMPONET - C
    -HD,P
    01 02
    SCART -5
    astea toate sunt afisate pe receptor

    si in final nu merge ,am incercat de mai multe ori si nu am reusit ,am incercat cum zice traian ...http://www.world-satellite.net/altel...ko-allien.html....

    si am trecut iar pe SPARK



    2) asa trebuie sa functioneze un stick?

    folosesc DCC la conexiunea receptor si PC, pe DCC vad ce se afla pe stick, storage/c/en2/ File e2jffs2 IMGe2jffs2

    daca deschid receptoru intru in meniu ,..liste fisiere... imi arata folderu.... enigma 2....,dar in in folderu E2 nu este nimic,normal trebuie sa arate cele doua imagini sau nu (File e2jffs2 IMGe2jffs2)
    asta sa fie motivu de nu pot instala cu sticku E2 ,sa nu fie bun ,sicku se num.(KINGSTON 8GB Data Traveler100)


    si cu cablu prin RS 232, RECEPTOR +PC se poate instala E2 si ce program se foloseste pentru instalare ,


    rog, sa nu treceti pe langa problema pe care o intampin ,rog sa-mi dati un raspuns,Multumesc!







    CATE MATANI TREBUIE SA FACI SA POATA CINEVA SA RASPUNDA

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    122
    Posts Thanks / Likes

    Default GM software1.2.61 ???

    GM la software 1.2.61

    la configurarea receptorului golden spark cu DCC v2.95 ,imi apare TELNET DISCONECT iar la functia TELNET imi apare urmatoarele;


    STMicroelectronics Base Distribution version 2.2

    Linux/sh4 2.6.32.42_stm24_V4.1-SAT7111_7111-STSDK

    stlinux login:
    root

    Password:

    Welcome to STMicroelectronics Base Distribution.


    BusyBox v1.18.2 (2011-07-13 20:52:52 CST) built-in shell (ash)
    Enter 'help' for a list of built-in commands.

    [[email protected]]#

    pe DCC la configurare arata computru conectat la receptor ,iar la router nu ,asta ar insema dupa cum arata programu DCC ca routeru nu ofera net daca nu il recunoaste,dar la pornirea receptorului,receptoru(golden) imi arata ca este conectat la net CONFIGURAREA IP ...pornit...

    daca rezolv problema care imi arata la …TELNET..cred ca se poate sa-mi arate ca se va conecta la router

    poate sa-mi sp cineva cum pot rezolva,multumesc !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top