Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default Dm 500 cu IMG NEMESSIS ...memoria full

    Cum pot sa dezinstalez jocurile prin FTP la aceasta img ? nu le gasesc nicaieri ...mersi !

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    950
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai de ce nu faci curatenie totala si sa pui img din nou?
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  3. #3
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    497
    Posts Thanks / Likes

    Default :)))))))))))

    ))))))))))))

    esti sigur ca asta este cauza-- pentru full memory? @millo?

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    adica sa umflat cccam-ul?
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu s-a umflat nici un cccam ca are doar 3 lini in el de cand lumea ....
    alta cauza nu vad decat ca is 7 jocuri instalate si nu stiu cum sa le dezinstalez ...iar alte pluginuri are doar 2 deci nu e de la aia ...

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    US of Europe
    Posts
    2,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    taie din altceva daca nu vrei sa inst.alta img. (ex. youtoube si altele care nu merita atentie)

  7. #7
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    crezi ca nu stergeam daca avea ....are 2 pluinuri si atat cccam ifo php si unu pt limba poloneza...

  8. #8
    Banned Friend
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cauta jocurile in /var/tuxbox/plugins/ si sterge de acolo manual daca nu ai fisier uninstall.

  9. #9
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in afara de 3 postari totu e varza pe acilea...pacat ca unii au ceva vechime

    asta cu jocuri in nemesis e haioasa......ai instalat tu cumva?
    daca ai un nemesis modefecat poti sa l uiti ca mai poti sterge ceva din el.....doar daca o bagi tu la compilare,ce a ce nu cred
    sa mi dau si eu cu parerea,te ai jucat cu instalarea mai multor skinuri cumva?astea de obicei provoaca probleme si chiar daca ai dat uninstall ele raman inca in dm...ce a ce duce la stergea lor manuala,altfel din 2,3 skinuri e full,vreun plugin extravagant mai poate duce la asemenea situatie dar precum spui nu ai instalat nimic

    daca nu sti sa umbli in maruntaiele receptorului sa stergi manual sau sa vezi cam ce e in plus fata de o imagine curata(nu includem oscam,cccam si fisierele aferente)totu va avea o rezolvarea prin reinstalarea imagini

    o zi buna

  10. #10
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,780
    Posts Thanks / Likes

    Default

    df -h ( iti spune cum stai cu spatiu )
    Filesystem Size Used Available Use% Mounted on
    /dev/root 3.7M 3.7M 0 100% /
    /dev/mtdblock/1 1.8M 1.3M 428.0k 76% /var
    free ( cum stai cu memoria )
    total used free shared buffers
    Mem: 30184 28792 1392 0 2884
    Swap: 0 0 0
    Total: 30184 28792 1392
    top ( iti va arata cine/cat papa ram )
    Mem: 28256K used, 1928K free, 0K shrd, 2416K buff, 10268K cached
    Load average: 0.06, 0.03, 0.00 (State: S=sleeping R=running, W=waiting)


    PID USER STATUS RSS PPID %CPU %MEM COMMAND
    139 root R 668 128 6.5 2.2 top
    3 root SW< 0 1 2.8 0.0 events/0
    73 root S 11M 14 0.0 39.1 enigma
    76 root S 11M 73 0.0 39.1 enigma
    117 root S N 11M 73 0.0 39.1 enigma
    74 root S N 11M 73 0.0 39.1 enigma
    75 root S N 11M 73 0.0 39.1 enigma
    106 root S 2912 1 0.0 9.6 CCcam_2.1.3

    Asa cum au spus si colegii mei , un skin cred ca ti-a papat spatiu ! si trebuie sters manual sau reinstalata imaginea.
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  11. #11
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    problema a fost ca receptorul nu e al meu si nu e la mine, acum am instalat o img noua si merge din nou , multumesc tuturor care s-au implicat in acest topic ,desi nu am reusit cum am vrut eu pana l-a urma tot s-a rezolvat !

    Bafta tuturor !

  12. #12
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    bravo....
    dar putea si miloo sa ajunga la aceeasi concluzie de mult.

    ...dar pana la pensie invata si el.

    numai bine

    Quote Originally Posted by iooon View Post
    in afara de 3 postari totu e varza pe acilea...pacat ca unii au ceva vechime

    asta cu jocuri in nemesis e haioasa......ai instalat tu cumva?
    daca ai un nemesis modefecat poti sa l uiti ca mai poti sterge ceva din el.....doar daca o bagi tu la compilare,ce a ce nu cred
    sa mi dau si eu cu parerea,te ai jucat cu instalarea mai multor skinuri cumva?astea de obicei provoaca probleme si chiar daca ai dat uninstall ele raman inca in dm...ce a ce duce la stergea lor manuala,altfel din 2,3 skinuri e full,vreun plugin extravagant mai poate duce la asemenea situatie dar precum spui nu ai instalat nimic

    daca nu sti sa umbli in maruntaiele receptorului sa stergi manual sau sa vezi cam ce e in plus fata de o imagine curata(nu includem oscam,cccam si fisierele aferente)totu va avea o rezolvarea prin reinstalarea imagini

    o zi buna

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top