Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default need help for xsat cdtv410 stb?


    does xsat cdtv410 stb dream au?

  2. #2
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    have you tried it with funcard4 or atmega8 with au files on it?
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    in the best story
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: need help for xsat cdtv410 stb?

    Quote Originally Posted by jufighter
    does xsat cdtv410 stb dream au?
    Your X-sat model is cdtv410 stb but I think that which is clone of NS-3000.
    Some X-sat stb are the same NS-3000 . But body design is different.
    You should try download the software of NS-3000.

    Regard
    walking is better than sitting
    Running is better than walking

  4. #4
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    hmmm interesting. i was thinking the xsat has a clone under the name of BOLT, and the softwares are different, does the au via funcards.

    @jufighter,

    better get a funcard4 with autoroll, to be safe. im not sure if that is indeed a clone of ns3000/victory as these boxes uses a fujitsu chipset (im not sure which chipset is used on your 410). most xsat boxes do not have a code menu on them and needs a card to view the channels, otherwise they are plain FTA receivers. just a warning to be carefull. better to be safe than sorry.
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

  5. #5
    Senior Member Teacher
    Join Date
    May 2005
    Location
    On The Move
    Posts
    282
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: need help for xsat cdtv410 stb?


    Quote Originally Posted by jufighter
    does xsat cdtv410 stb dream au?
    @jufighter

    yes...xsat cdtv410 works fine with atmega 8 card for dream auto.

    Regards
    ART IS TO COMMUNICATE.....
    DM800,DM500S/DM500C,XSAT410/430 WITH SLINGBOX
    ASIASAT 3S,INSAT 2E,THAICOM2/3,
    Intelsat 10,AGILA 146 KU.138 KU

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Xsat cdtv410
    By matei26bogdan in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 19th December 2006, 20:25
  2. How to ad key in to Xsat 410 ??? HELP
    By mlccs in forum RDI - English
    Replies: 6
    Last Post: 3rd February 2006, 17:00
  3. CDTV410 software upgrade
    By victorlai in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 25th October 2005, 18:37

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top