Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Donate to support this site...

Page 2 of 17 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 246

Thread: Vu+ Solo 2

  1. #16
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Default Vu+ solo 2

    Folosesc de doua zile un asemenea receiver. Problema mea este ca receptorul nu poate arata automat subtitrarile *.srt (in Media Player). Trebuiesc alese manual. Exista vreun plugin care poate face asta? Receptorul este excelent cu exceptia Media Player care lasa de dorit. Eu am instalat pe el ca image VTI 5.

  2. #17
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    658
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ilascu View Post
    Folosesc de doua zile un asemenea receiver. Problema mea este ca receptorul nu poate arata automat subtitrarile *.srt (in Media Player). Trebuiesc alese manual. Exista vreun plugin care poate face asta? Receptorul este excelent cu exceptia Media Player care lasa de dorit. Eu am instalat pe el ca image VTI 5.
    din pacate nu te pot ajuta, dar poate ma ajuti tu cu cateva impresii despre acest receiver nou. cum se misca, cat esre de stabil, cat de sensibil este tunerul, cat este de rapid cititorul intern de carduri ? ce iesiri are, doar hmdi si scart, sau si component (YPbPr) ?

  3. #18
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    125
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stie cineva daca tunerul al 2 lea se poate inlocui cu unul hibrid DVB C/T?

  4. #19
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Default Vu Solo2

    Al doilea tuner fiind si el pe placa de baza .....e cam greu de inlocuit.

  5. #20
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    SWEDEN
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am cumparat si eu o jucarie de asta solo2 si am testat Bh 1.7.9-3 VTI5.1 dar am constatat pe amindoua imagini ca anumiti transponderi nu intra in primul rind canalele viasat film in sd pe ultimo functioneaza pe amidoua img fara probleme banuiala mea e ca este un bug in soft sau driverele nu sint inca actualizate .
    VU+Ultimo Dell ispirion9400 laptop Abonament Canal Digital HD si upcdirect Hayat tv freex tv HRT tv Ubuntu server Satlook Mikro HD

  6. #21
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    658
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by emil v View Post
    Am cumparat si eu o jucarie de asta solo2 si am testat Bh 1.7.9-3 VTI5.1 dar am constatat pe amindoua imagini ca anumiti transponderi nu intra in primul rind canalele viasat film in sd pe ultimo functioneaza pe amidoua img fara probleme banuiala mea e ca este un bug in soft sau driverele nu sint inca actualizate .
    vezi ca au aparut drivere noi care rezolva ceva probleme cu anumite frecvente http://www.vuplus-support.org/wbb2/t...?postid=447614 esti multumit de solo 2 ? cum se misca, cat este de stabil ? cat de sensibil este tunerul, mai ales la semnale slabe sau la SR-uri mici ? cat de rapid este cititorul intern de carduri ? ce iesiri are, doar hmdi si scart, sau si component (YPbPr) ?

  7. #22
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,248
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Au aparut azi drivere noi pentru Solo2, sper ca astea vor rezolva problemele.
    http://archive.vuplus.com/download/d...0130110.tar.gz

  8. #23
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    SWEDEN
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am instalat noile drivere in BH 1.7.9-3 si merge perfect.
    VU+Ultimo Dell ispirion9400 laptop Abonament Canal Digital HD si upcdirect Hayat tv freex tv HRT tv Ubuntu server Satlook Mikro HD

  9. #24
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    US of Europe
    Posts
    2,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Recomand img. BH pt.vu+ una din cele mai performante

  10. #25
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    SWEDEN
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am instalat Sif team Jackal functioneaza perfect si are si romana in meniu siguru lucru care ma deranjaza ca nu am gasit un CccamOscam pt acaeasta img ccam fuctioneaza fara probleme.Daca cineva stie cum se compileaza un cccamoscam pt aceasta img il rog sa imi dea o mina de ajutor.Multumesc anticipat.
    VU+Ultimo Dell ispirion9400 laptop Abonament Canal Digital HD si upcdirect Hayat tv freex tv HRT tv Ubuntu server Satlook Mikro HD

  11. #26
    SUBpedia Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    P'aci, p'acolo...
    Posts
    3,263
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Care-mi zice SIGUR (nu din auzite) ce imagine să pun pe Solo2, trebuie să meargă şi un tuner AverMedia HD şi cccam (doar client) ?

    Mersi

  12. #27
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din pacate, readerele interne sunt ca si la celelalte modele. Cardul de jiji 1880 ecm de 0.65 s.
    Extern, pe easymouse 2 ecm de 0.37 s.
    2013/02/03 22:12:22 xxxxxxxx c digi (1880&000000/0000/0A14/89:F1F1D3BFF6B7AD16CC7F01B18BA63C41): found (369 ms) by digi
    2013/02/03 22:14:03 xxxxxxxx c digi (1880&000000/0000/0400/89:AA44E67EB279ED3A3327F9C45963E8CB): found (367 ms) by digi

    Naspa, ma asteptam la mai mult, sincer.

  13. #28
    MICROCHIP Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2,877
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Bumbu View Post
    Din pacate, readerele interne sunt ca si la celelalte modele. Cardul de jiji 1880 ecm de 0.65 s.
    Extern, pe easymouse 2 ecm de 0.37 s.
    2013/02/03 22:12:22 xxxxxxxx c digi (1880&000000/0000/0A14/89:F1F1D3BFF6B7AD16CC7F01B18BA63C41): found (369 ms) by digi
    2013/02/03 22:14:03 xxxxxxxx c digi (1880&000000/0000/0400/89:AA44E67EB279ED3A3327F9C45963E8CB): found (367 ms) by digi

    Naspa, ma asteptam la mai mult, sincer.
    Mai mult ce ? sursa pentru sci nu sunt disponibile cat despre timpul de raspuns este ok pentu in card precum altau nici la 2000 nu face freez pe ngr asa ca rederele interne la 3,3 raman utile petru altcvea...
    ....Nu e orfan cel fara tata si fara mama, ci cel fara invatatura......

    Possiamo perdonare un bambino che ha paura del buio.
    La vera tragedia della vita č quando gli uomini hanno paura della luce.


  14. #29
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O fi asa cum zici tu, dar stii cum e, altii demonstreaza ca se poate, si au demonstrat asta de cativa ani.
    Chestia este ca se stie acest lucru, deja de cand a aparaut DUO pe piata, si nu au facut nimic, cu toate ca se cere acest lucru din mai multe parti. La asta m-am referit.
    Nu toata lumea stie ca exista pentru asa ceva readere externe. Si daca noi doi facem un schimb de linii, atunci eu voi lua tot timpul de la tine, pentru faptul ca cardul/readerul de la tine este mai rapid decat la mine. Crezi ca ati v-a conveni acest lucru ? Nu prea cred.

    Ma asteptam la mai mult, in partea readerului intern, ca de restul sunt multumit. Sa nu intelegi gresit ce am scris.
    In rest boxul e super, multe pluginuri instalate, nu-l intereseaza, merge. Nici un GS deocamdata.

    Numai bine

  15. #30
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Bucuresti
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut,
    Urmeaza sa primesc in scurt timp un vu+solo2. Care ar trebui sa fie primul lucru pe care trebuie sa-l fac? Ce imagine sa instalez? E nevoie si de un update de driveri?
    O sa il folosesc si ca server newcamd/cccam local sau nu.
    Emme Esse 115cm, h-h Stab 120,Vu+ Solo​2, Samsung UE40ES6710, tevii s660 dvb-s2,

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top