Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  Member Mentor
  Join Date
  Dec 2007
  Posts
  601
  Posts Thanks / Likes

  Default Un nou canal de desene

  Pe micile ecrane din România a apărut de curând un nou canal de televiziune destinat copiilor, „Megamax".  Adresat în special băieţilor cu vârste cuprinse între 7 şi 14 ani, Megamax propune o nişă cu emisiuni de animaţie şi aventură care provin de la cei mai mari distribuitori din lume şi care sunt unice pe piaţa de televiziune.


  Canalul este dublat integral în limba română şi difuzat timp de 6 ore, zilnic, în intervalul orar 14.00-20.00. Din ianuarie 2013, emisia Megamax va creşte cu 3 ore, iar începând cu luna aprilie, emisiunile vor fi difuzate pe parcursul întregii zile.


  Serii care au înregistrat un mare succes în străinătate, precum „Transformers", „Twisted Whiskers", „Dex Hamilton" sau „Iron Kid" vor fi difuzate pe acest post în premieră în România. Personajele-cheie, Spark-e şi I-ron, doi roboţi din altă dimensiune, îşi fac simţită prezenţa în multe din emisiunile postului. De asemenea, Megamax este primul canal de televiziune pentru copii care aduce un conţinut de programe cu teme sportive. Structura programelor a fost concepută ţinând cont de nevoile identificate în nişa de profil.


  "Au trecut 12 ani de la lansarea cu succes a celui mai iubit canal de desene animate pentru co*piii de până în 12 ani, Minimax, iar micii telespectatori au crescut şi astăzi se află la vârsta la care educaţia este un element fundamental în dezvoltarea lor. Astfel, s-a născut idea de Megamax, un post TV adresat băieţilor, care îi îndrumă să devină eroi, apărători ai valorilor umane. Megamax s-a lansat exact la momentul potrivit, când am constatat existenţa unor nevoi reale pe această nişă, dorindu-ne să fim alături în continuare de publicul nostru", declară Levente Málnay, CEO Chello Central Europe. sursa romanialibera

  Canalul va intra initial pe UPC Digital.. iar maine va incepe marea "re branduire" romantica

 2. #2
  Strajernic Expert
  Join Date
  May 2007
  Posts
  3,937
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Ruleaza de aproximativ doua saptamani partajat cu Sport1 !
  Telekom Romania - Consultant vanzari ! OFERTE Personalizate -FTTx, xDSL, NON-FTTx, PORTARE !
  Ech Recep - DM800SE, TRIAX, DM3800, DTH - TELEKOM, DIGI, FocusSat, Akta , GSM - Telekom, DIGI ,Vodafone !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top