Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 30
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,919
    Posts Thanks / Likes

    Default Ce receptor sa iau?

    Nu am folosit pana acum receptoare HD altele in afara de un Dreambox 800se si va cer parerea.
    Vreau sa indeplineasca conditiile:
    - sa aiba slot de Conax
    - sa aiba o interfata comuna CI
    - sa mearga cccam pe el.
    - sa nu fie scump.

    Idei?
    SHALOM

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,782
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu as opta pentru VU+
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  3. #3
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am optat pentru DM800SE clona, si sunt multumit pentru ceea ce stie sa faca !
    Telekom Romania - Consultant vanzari ! OFERTE Personalizate -FTTx, xDSL, NON-FTTx, PORTARE !
    Ech Recep - DM800SE, TRIAX, DM3800, DTH - TELEKOM, DIGI, FocusSat, Akta , GSM - Telekom, DIGI ,Vodafone !

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    DM800SE clona - nu are nici Conax incorporat nici CI.
    VU+ e prea scump - vreau ceva in maxim 750 lei.
    Conax imi trebuie pentru ca receptorul trebuie sa mearga cu un Focussat pe el care sa isi faca update singur, fara artificii.
    CI imi trebuie pentru un CAM Via cu TVR pe el.
    SHALOM

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de asta ce parere ai?
    http://www.satmultimedia.ro/Receptoa...e-HD800SE.html
    ca sa ruleze si cccam.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Slotul o fi Conax? Pare in regula. Si daca zici ca merge si cccam...
    O sa le trimit un mail. Merci.
    SHALOM

  7. #7
    Administrator Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by isr2002 View Post
    Slotul o fi Conax?
    Tinand cont ca poate sa ruleaza emulatoare, e ce cititor vrei tu, daca sti sa-l configurezi

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si daca nu stiu?
    Vreau ceva simplu, receptorul nu e pentru mine; acolo unde o sa stea nu are cine sa-l configureze; iar cu configuratul nu stii daca face update sau nu face si n-am timp de teste.
    Iar cccam... macar client sa fie. Dar sa nu necesite interventii odata ce bag cardul si CAM-ul.
    SHALOM

  9. #9
    Administrator Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exista multe emulatoare care pot fi clienti de cccam si fac au la conax

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mo, eu il cumpar! Da' ma ajuti tu sa fac setarile de inceput? Daca nu merge imi dai tot ce-ai primit in topicul asta http://www.rdi-board.com/threads/141...=1#post1217649
    SHALOM

  11. #11
    Administrator Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ma, eu ti-le dau moca, da sa vedem cum te descurci cu proprietarii

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe OptiboX Raptor Combo o merge cccam? http://www.elstar.ro/?page=shop/flyp...2717e7da192aba
    Sau pe OptiboX Gekko Plus ?
    SHALOM

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    940
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut,

    Giga blue 800 SE am testat.
    Pui Open mips ca imagine si ai tot pe server(cccam, Oscam seting etc)
    Update la imagine faci online.nu numai la drivere sau module.cand apare o imagine noua Update>instal si instaleaza imaginea.

    Un reciver bun la bani putini.

    Il recomand

    Numai bine

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Europa
    Posts
    572
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai lasati-ma cu Vu+,m-am lamurit,ori iti iei dream,clarke tech(Xtrend).

  15. #15
    Administrator Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,138
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Vicu432 View Post
    Mai lasati-ma cu Vu+,m-am lamurit,ori iti iei dream,clarke tech(Xtrend).
    Imi cer scuze domnului @isr2002 pentru offtopic

    Imi poti da si mie niste argumente pertinente despre ce te-a lamurit la vu+, si de ce dream si clarke-tech sunt mai bune ?
    Te intreb pentru ca eu nu am vazut nici un motiv pentru a da bani mai multi la aceleasi performante, ba mai rau, am vazut numai avantaje la vu, poate sunt eu chior ( ca fan boy sigur nu sunt).

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top