Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default server si client

    salut
    cum e posibil ca un per sa aibe la server ccam 230 si la client 2.011?(la sfarsitul linie F ii pus dns lui)
    explicati- mi si mie va rog
    o seara faina

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Timisoara - Austria
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De obicei se foloseste server 2.0.11

    Are 2 sisteme , cu unul se uita si cu altul dä mai departe
    Dyndns se pune pe Ip - ul lui , nicidecum pe port sau box
    Daca ai 4 sisteme de receptionat Cs in casa toate reactioneaza la acelasi dyndns

    Simplu

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,528
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by adimosu View Post
    salut
    cum e posibil ca un per sa aibe la server ccam 230 si la client 2.011?(la sfarsitul linie F ii pus dns lui)
    explicati- mi si mie va rog
    o seara faina
    Foarte simplu, are cccam simulat in oscam si nu prea are habar (sau nu vrea) sa ascunda asta.

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Foarte simplu, are cccam simulat in oscam si nu prea are habar (sau nu vrea) sa ascunda asta.
    ce rau ai fost. De obicei pleci de la prezumtia de nevinovatie. Tin sa cred ca emil are dreptate, adica e mai aproape de adevar varianta lui.

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    62
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius View Post
    Foarte simplu, are cccam simulat in oscam si nu prea are habar (sau nu vrea) sa ascunda asta.

    Gracie per la informacione

    Saluti
    Dreambox 500S
    Dreambox 800HD
    Paellera 80 CM Astra-Hotbird

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    o varianta si mai simpla este ca pe aceia-si masina,sa aibe multics si cccam!
    iti da din ccam si linia C este pe server multics!
    350 kg de scule!

  7. #7
    Banned Friend
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    41
    Posts Thanks / Likes

    Default x

    sigur are oscam...default are 2.3.0 si dincolo a modificat versinea pe 2....
    multics are default 2.1.3 parca

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top