Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    418
    Posts Thanks / Likes

    Default HADU Cu progdvb pe windows pe 64 Bit

    Va rog cine stie o solutie sa functioneze hadu pe windows 7 64bit cu prodvb.
    Pe dvbdream functioneaza
    Multumesc

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    935
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca Progdvb e pe x64 nu merge nici un plugin,daca e x86 e posibil sa fie blocat Hadu din Firewall-cel din Prog.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    418
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dammi View Post
    Daca Progdvb e pe x64 nu merge nici un plugin,daca e x86 e posibil sa fie blocat Hadu din Firewall-cel din Prog.
    Fara sa iti dai seama mi-ai dat solutia
    Merge daca instalezi versiunea x86 a lui Progdvb
    Multumesc

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    935
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aia am si zis.Nu merge cu x64 pt ca pluginurile sunt pe x86.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    418
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dammi View Post
    Aia am si zis.Nu merge cu x64 pt ca pluginurile sunt pe x86.
    Ok
    Multumesc

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Bucuresti
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cel mai bun randament pe care l-am obtinut pe un sistem windows 7 x86 a fost realizat cu SmartDVB. Ruleaza fluent programe HD chiar si la un quality de 29%. Nu am avut niciun "not responding", hadu functioneaza perfect. Recomand in detrimentul celorlalte softuri.
    Merge la fel de bine si pe windows x64 - testat.


  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    935
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi ca stie si dvbsub si daca lasi epg acolo e micsorata imaginea,iar daca ai h-h lista de canale e de preferat pe stelit nu pe all.Un minus pt player e lipsa pip.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Bucuresti
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dammi View Post
    Vezi ca stie si dvbsub si daca lasi epg acolo e micsorata imaginea,iar daca ai h-h lista de canale e de preferat pe stelit nu pe all.Un minus pt player e lipsa pip.
    Am h-h dar nu am gasit cum sa setez programul pentru treaba asta. Satelitii sunt gasiti cu tv-ul. Antena inca o misc cu ajutorul televizorului.
    Nu gasesc unde sa introduc coordonatele locale USALS. In imaginea atasata gasesc ceva coordoante pe axa E/W.

    Last edited by perseus; 27th January 2013 at 21:42.

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    935
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mergi la tools-setings-diseq si introduci datele pt latitudine alegi nord si longitudine si alegi est-datele locatiei tale,apoi bifezi use earth position for usals calc. apply si ok.La ce ai in poza pui la toti satelitii usals si la tools-diseq console bifezi usals ,tot aici daca se blocheaza motoru dai recalculate positions-la mine se intampla dupa ce folosesc Progdvb.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top