Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4

Thread: mach 1 file

  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default mach 1 file


    Hi ,I'm trying to access files from our friend mach 1 but the only thing i get is a blank page,what am i doing wrong?
    Thanks


    Well not only mach 1 ..I get blank page for every links from ********?

  2. #2
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    works fine. just click on the link, do not right click or open in a new page.
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

  3. #3
    AndyManchester
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    I have the same problem if I have Norton Internet Security enabled, It only happens on this site and will always go to a white blank page if I click a link on the mach 1 section but its not a problem as I just right click Nortons Icon in the system tray and disable the protection while downloading the file.

    I know thats not a safe option but I trust the files from mach 1 and Im sure its just a protection feature of Norton thats causing the problem. Ive never looked into it as It only happens on here but Id assume its the AdBlocking feature as that has pop up window blocker or maybe script blocking. If you have Norton just diable the protection while you download the file or configure the protection to allow the downloads.

    Regards

    Andy

  4. #4
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Some security suites are a pain to manage. i had Panda Titanium before that WON'T LET ME DO ANYTHING ONLINE. however hard i try to configure it, lol.
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Mach 1
    By ccchandran in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 22nd October 2006, 00:11
  2. Humax/Mach 1
    By sarahmic in forum RDI - English
    Replies: 5
    Last Post: 12th October 2006, 03:15
  3. Where is our friend Mach 1
    By pompeyblue in forum RDI - English
    Replies: 4
    Last Post: 18th August 2006, 20:07
  4. MACH-1 PLS HELP;SABC DOWN
    By dugizul in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 28th January 2006, 00:54

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top