Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    161
    Posts Thanks / Likes

    Default ....15 facaturi de carduri


    eu am gasit un singur card activ din cele 16 in hop1.
    nici macar nu imi permite accesul la carduri in hop 2,deci ce are el in hop 1.
    atunci la ce-i folosesc cele 15 facaturi de carduri ?
    sau pacaleste pe cineva ? eu sunt incepator,nu pricep multe,
    dar cate unii traiesc cu impresia ca smecheria si minciuna tine loc de inteligenta.
    poate cei mai cu experienta ma lamuriti si pe mine.de,poate eu
    n-am spirit de observatie. va multumesc.

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    520
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Oare in ce cititor or fi bagat acel user 15 carduri , de fapt toti o stim dar cat timp si acele carduri functioneaza si cu un ecm bun nu am nimic impotriva. E un truc vechi si provine din 256 ...

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2009
    Location
    langa mare 8-)
    Posts
    201
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: ....15 facaturi de carduri

    Foloseste oscam de asta..............

    Sent from my GT-P7500 using Tapatalk 2

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by slyver View Post
    Foloseste oscam de asta..............

    Sent from my GT-P7500 using Tapatalk 2
    .................................................. ..

    de ce nu dezvolti subiectul daca ai cunostinte in domeniu(oscam).mersi.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    205
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ionaioanei View Post
    http://img31.imageshack.us/img31/7374/captureher.png
    eu am gasit un singur card activ din cele 16 in hop1.
    nici macar nu imi permite accesul la carduri in hop 2,deci ce are el in hop 1.
    atunci la ce-i folosesc cele 15 facaturi de carduri ?
    sau pacaleste pe cineva ? eu sunt incepator,nu pricep multe,
    dar cate unii traiesc cu impresia ca smecheria si minciuna tine loc de inteligenta.
    poate cei mai cu experienta ma lamuriti si pe mine.de,poate eu
    n-am spirit de observatie. va multumesc.

    fii respectos cu el ca poate fi chiar unul dintre noi sau clona . @runcanioan (18 locale )de ce nu ? sau @sirius (multee ), de altfel oameni de nimic care nu au dat niciodata nici un leu pe sharing .
    cand de curand se termina si oamenii seriosi se vor cupla intre ei . cine are timp de toti providerii ? eu , tu , vecinu si 2 veri unul din Italia si unul din Suedia si ne ajunge !

    de fapt ai putea sa il intrebi ce mai dorea de la tine ? ptr ce facea schimb ? ca respectivul avea cam de toate ! ce localee fratee !

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    161
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by BANNED View Post
    fii respectos cu el ca poate fi chiar unul dintre noi sau clona . @runcanioan (18 locale )de ce nu ? sau @sirius (multee ), de altfel oameni de nimic care nu au dat niciodata nici un leu pe sharing .
    cand de curand se termina si oamenii seriosi se vor cupla intre ei . cine are timp de toti providerii ? eu , tu , vecinu si 2 veri unul din Italia si unul din Suedia si ne ajunge !

    de fapt ai putea sa il intrebi ce mai dorea de la tine ? ptr ce facea schimb ? ca respectivul avea cam de toate ! ce localee fratee !


    citeam pe alt forum,o fi si pe asta si n-am gasit,ca de regula cei cu oscam nu dau la client hop2,dandu-le asa face trafic pe oscam si deranjeaza. eu cand am facut Fxxx xx 1.0.0 { 0:0:1 } imi zicea unul ca imi bat joc de el.
    mi se pare o intovarasire la acest gen de sharing a unora care sunt vechi in sharing si pastreaza tacere. citesc pe forum nume de useri care ar putea sa spuna multe.dar...
    poate ii mai secret ca publicarea pe forum,pe alte forumuri ii posibil,a schimburilor de carduri active.nu sunt de acord cu schimburi de linii free.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multics cate carduri in hop 1 poate scoate pt o linie c......32..65...90....100...

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by vsatrro View Post
    multics cate carduri in hop 1 poate scoate pt o linie c......32..65...90....100...
    Concluzia e simpla...faci schimb cu cine are maxim 2 locale...cine are mai multe la revedere !

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Scuze ca intervin ,dar sunt anumiti useri de pe acest forum care au ajutat oameni, erau la inceput, au pus cardul local in oscam,newcs si au linii N destule ,de la o persoana care recunoste ca a avut un ajutor.

  10. #10
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,600
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am 4, vrei sa ti fac poze?

    exista si alte cai de a testa un card local..
    VU+Solo2, Samsung ue40D7000,ue37D5700,Diablo Wifi, Offset 0,9m - 9E-13E-19E-23E, Offset 1.2m -28 E , 1.2m - 36 E, Offset 0.9m - 1w

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    520
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da se poate sa aiba si mai multe carduri reale un useri ex: mark21
    Patru receptoare cu carduri diferite intre ele ( UN EXEPLU ) si un singur hostname:
    Fiecare card citit cu un emu sbox , newcs oscam + legat de ccam,
    Schimbi de lini N intre ele cu ip interne
    Hostnemul principal apare cu patru carduri reale dor cel principal va deschide cu un
    ecm mai bun iar celalate cu un ecm mai mare dar nu cu mult si totul e ok.
    Si acum sa nu vorbim de multics care necesita o setare foarte amanuntita si corecta si ai
    toate sansele sa primesti si cardul tau inapoi ca local..
    Mai sunt si alte variante ex: un box cu doua cititoare de carduri + un phoenix atasat langa el pe usb sau rs232.
    Si cel mai fregvente cardurile fabricatre cu 256,,
    Eu zic ca toti suntem constienti cand vedem un useri cu multe localuri ca e ceva necurat la mijloc, iar
    ramane la atitudinea fiecaruia sa verificam cu amanuntime acel useri si decidem ce acceptam de la el si ce nu..

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    872
    Posts Thanks / Likes

    Default


    asta macar nu avea nici un card activ. a ajuns nesimtirea la rang de virtute.sigur se va termina curand,nu prea bine pt.unii.

    cred ca nu ar fi fost o greseala daca as da hostul complet.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    157
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ghita_49 View Post
    http://img201.imageshack.us/img201/7513/ciucica4.png
    asta macar nu avea nici un card activ. a ajuns nesimtirea la rang de virtute.sigur se va termina curand,nu prea bine pt.unii.

    cred ca nu ar fi fost o greseala daca as da hostul complet.
    Dacâ nu avea nici un card activ atunci de ce apare 2911 ECM-uri procesate Ok in proportie de 47%,sau toate ecm-urile au primit râspuns din Hop2?

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    266
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si eu am p unu cu 17 locale dar linia lui merge brici!de ce sa stai sa gandesti oare ce si cum face atata timp cat linia e ok?deschide repede si bine?

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    125
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acuma, daca permiteti un comentariu si de la mine: cine are localuri reale si valoroase joaca-n Champions League.
    E usor sa verifici daca-i fals sau e hop mai mare. Restul,amarastenii cu liga lui Mitica. Depinde de posibilitati.
    Ce nu prea inteleg eu e cum de e posibil sa primesti fara card local carduri olandeze, germane sau nordice (cu alea italiene sau spaniole e mai greu) in timp ce cu cele autohtone (de 2 lei) ne mandrim atata si facem atata caz. Pana la urma ce sa dam la share si noi? Ca in afara de pocus nu prea mai e nimic. Eu de mult ma chinui sa fac rost de gigel da stiti ca trebuie oarece stiinta si pricepere. Poate se ofera vreun mester sa ma ajute. Pentru astia mai modesti ca mine mare investitie este trecerea de la SD la 3D. Nu credeti ca as fi penibil cu un DM500S si cu un card Sky HD? Pana la urma in cele 2 maxim 3 ore zilnic de televiziune cat putem viziona?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top