Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: Transferuri...

 1. #1
  Senior Member Expert
  Join Date
  Jan 1970
  Location
  Corabia
  Posts
  1,547
  Posts Thanks / Likes

  Default Transferuri...

  http://www.timesnewroman.ro/images/s...nsferurile.jpg
  Principalele transferuri din fotbalul romanesc care intaresc lotul lui FC Jilava...
  Rapidist pur singe...

 2. #2
  JE SUIS GRAS Expert
  Join Date
  Jul 2007
  Posts
  5,998
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Sau cum a ajuns Dinamo pe locul intai

  http://naicucine.ro/?p=9
  Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

 3. #3
  Junior Member Teacher
  Join Date
  Sep 2012
  Location
  CARANSEBES
  Posts
  183
  Posts Thanks / Likes

  Default

  stai linistit ca mai scapa din ei la recurs dar e bine pt fotbalul nostru ca se mai curata de javre
  CAMPIONI AM FOST CAMPIONI VOM FII STEAUA BUCURESTIII

 4. #4
  Member Teacher
  Join Date
  Oct 2003
  Location
  Göteborg
  Posts
  246
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Quote Originally Posted by paulino View Post
  http://www.timesnewroman.ro/images/s...nsferurile.jpg
  Principalele transferuri din fotbalul romanesc care intaresc lotul lui FC Jilava...
  super Transferuri!
  se pare ca nu se opresc aici.Vine tare din urma sa intareasca lotul si finantzatorul de la Petrolul Ploiesti ( asta joaca fundas )

 5. #5
  Senior Member Expert
  Join Date
  Jan 1970
  Location
  Corabia
  Posts
  1,547
  Posts Thanks / Likes

  Default

  De la ICJ nu se scapa asa usor..vezi cazurile Iacubov,Muresan,Nastase, s.a. ...
  Rapidist pur singe...

 6. #6
  Platinum member Expert
  Join Date
  Jul 2002
  Posts
  5,154
  Posts Thanks / Likes

  Default

  EXCLUSIV. Omul care a detonat bomba de 10 milioane de dolari!
  DE LA EL A PORNIT TOTUL: Copos, trimis în ghearele DNA de un avocat

  "Cum l-am prins cu minciuna pe George Copos", povesteşte avocatul clujean Marcel Lăzăreanu, care a demonstrat falsul la transferul lui Dulca în Coreea de Sud. De aici au început marile anchete DNA

  Cel care a tras prima oară de firul care dezvăluia jaful din fotbalul românesc a fost un avocat din Cluj căruia i-a fost milă de bunul său prieten, care activa la CFR Cluj. Pe vremea aceea, la sfârşitul anilor `90, clubul ardelean era amărât, avea un buget de 100 de ori mai mic decât acum şi nu ridica fruntea în faţa „greilor” care tăiau şi spânzurau în Ligă.
  Marcel Lăzăreanu este cel care a demonstrat negru pe alb falsul grosolan în transferul lui Dulca de la Rapid în Coreea de Sud. Au fost primele documente folosite de procurori în cel mai mare dosar de corupţie din fotbalului românesc. Cei cinci ani cu executare primiţi de George Copos vor fi priviţi altfel după ce veţi vedea „Afacerea Dulca”.

  Coreenii nu semnau cu caractere latine
  Rapid îl luase pe Dulca de la CFR Cluj şi trebuia să le dea 35% dintr- un viitor transfer al jucătorului în străinătate. În 1999, Rapid a tras lozul câştigător, vânzând valorosul stoper la Poohang Steelers din Coreea de Sud. În contractul înregistrat la FRF Rapid a declarat o sumă de transfer de 120.000 de dolari, iar celor de la Cluj le-au fost viraţi 42.000 de dolari. „Mircea Bălaş, preşedintele CFR-ist de-atunci, mi-era prieten şi-mi tot spunea că îi bănuieşte pe cei de la Rapid că au comunicat un preţ mai mic de transfer. Era necăjit şi m-a rugat să mă interesez”, povesteşte avocatul.
  Norocul a fost că Marcel Lăzureanu fusese fotbalist în tinereţe şi jucase chiar în Coreea de Sud, aşa că ştia bine oamenii din fotbalul asiatic, mentalitatea de acolo şi mai ştia şi limba, cât de cât. „M-am uitat pe contractul înregistrat de Rapid la FRF şi am văzut că, în dreptul coreenilor, semnăturile erau cu caractere latine. Or ei nu fac niciodată aşa ceva, semnează numai în alfabetul coreean. Ştiam că sunt corecţi şi nu se ascund, chiar dacă actele erau confidenţiale”, relatează avocatul clujean.
  "Dosarul Transferurilor". Ce șanse există ca șmecherii din fotbal să ajungă după gratii
  I-a convins numai prin telefon Lăzureanu n-a avut bani să plece în Coreea, a rezolvat totul numai prin telefon şi cu multă răbdare. „Am marşat pe cartea onoarei, pentru că sunt oameni foarte demni. Le-am repetat de zece ori că la federaţie apare că au plătit doar 120.000 de dolari la suma de transfer. Le-am explicat că suma e foarte mică pentru un jucător de naţională şi că CFR Cluj e un club sărac şi că ei, coreenii, sunt părtaşi la o nedreptate. O lună m-am conversat cu directorul sportiv de la Poohang, iar la un moment dat a cedat şi mi-a spus să-i trimit pe fax documentele. I-am dat şi nota explicativă a preşedintelui de la CFR Cluj şi asta l-a muiat. Au înţeles că semnăturile lor apar pe un contract fals şi au reacţionat corect. Fiind avocat, le-am explicat că, juridic, pot fi traşi la răspundere şi mi-au trimis contractul lor în original”, a povestit epopeea Marcel Lăzureanu.
  Victoria a fost mare: în contract scria 600.000 de dolari, de cinci ori mai mult.

  Banii au intrat în trei conturi diferite: la FC Rapid, la Ana Electronic, unde acţionar era George Copos, şi la Sică Puşcoci. „La Rapid au ajuns 120.000 de dolari şi numai pe aceştia i-au declarat la federaţie. Puşcoci, deşi era impresar, nu se ocupase de acest transfer”, mai precizează avocatul. George Copos a dat vina pe Dinu Drăgan, care între timp murise, a spus că el n-a ştiut nimic şi n-are nicio implicare. Jocurilele murdare au continuat şi după decizia FRF.
  Cutremur în fotbal! 40 de ani de închisoare, sentinţa în "Dosarul Transferurilor"
  „George Copos a încercat să mai facă o plată la negru de 42.000 de dolari, ca să stingă litigiul, dar Mircea Bălaş n-a fost de acord. A primit toţi banii, diferenţa de 168.000 de dolari. CFR era club sărac, aceşti bani au prins foarte bine”, a povestit Lăzureanu. Dar ştiţi care a fost finalul? Preşedintele CFR, subordonat Ministerului Transporturilor, a fost retrogradat peste noapte ca economist trei. „Nici scaun la birou nu i-au dat”, încheie Lăzureanu. Aşa a fost fotbalul românesc.


  http://www.evz.ro/detalii/stiri/bomba-de-10-milioane-de-dolari-a-explodat-la-cluj-copos-trimis-in-ghearele-dna-de-un-avocat-1011148.html
  Remember you are born to live.
  Don't live because you are born!
  Don't go the way life takes you...
  Take life the way you go!
  prays
  Happiness Lies In Your Own Hand...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top