Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default SS2 - no signal!!!

    Mi-am montat ieri o antena de 1.5 m Al, am instalat SS2, cablu, LNB...tot ce trebuie...dar nu am semnal deloc la comp (ProgDVB, AltDVB, PROGFinder).
    Sistemul meu: Epox RDA3+, BARTON 2500+, 256 DDRAM, ATI Radeon 9200, Skystar 2 rev 2.3.
    SO=windows 2003
    Placa am cumparat-o acu vreo 2 saptamani...mi-a venit in cutie EuropeOnline. (n-am instalat driverele de pe cd-ul care mi-a venit ...citisem ca se blocheaza)
    Am incercat cu driverele 4.2.8 si cu 4.2.2 (cu 4.2.2 da eroare... Windows cannot initiate....bla bla....BANUIESC CA-i DIN CAUZA LUI WIN2003)
    S-a mai inatalnit cineva cu situatia asta?
    Antena am reglat-o pe Astra 2A (28.2) acolo-i sudul meu (aprox).
    Uitasem...LNB Invacom 0.3...tot cumpara acum o saptamana.
    O sa incerc un windows 2000 azi.
    Nu stiu ce altceva sa mai incerc.

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Revin cu o completare....cablul are vreo 27-28m si este RG6U din cate scrie pe el... la 75 ohmi.

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    85
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu cred ca e din cauza SO-ului. Si eu sunt pe win2k3 standard si imi merge ok.

    folosesc driverele 4.2.11.

    Incearca sa cauti satelitii cu Fast Sat Finder.

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai dreptate...nu-i de la SO. e de la antena...am gasit satelitul meu de la sud...astra 2a...dar semnal doar 15-16% constant....i daca il reglez mai fin...obtin 100% doar pt vreo 2 sec dupa care scade la vreo 7-8% iar 100% si tot asa...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Signal SR-444
    By migs2173 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 27th September 2006, 20:48
  2. Signal SR -555
    By jeevan in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 1st April 2006, 12:34
  3. SIGNAL SR-555 Please Help !
    By pufka in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 26th March 2006, 18:16
  4. HELP !!! FOR NSS-6 SIGNAL
    By saudi in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 26th July 2005, 12:59
  5. Signal STB SR-S4 help
    By kapampangan in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 20th July 2005, 06:55

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top