Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5,154
    Posts Thanks / Likes

    Default Reteta de Virsli

    Reteta de Virsli

    Carne vita-5kg
    Carne porc-5kg(carne porc lucru,cpl)
    Slanina-2kg
    Piper-50gr
    Boia dulce-50gr
    Boia iute-dupa gust
    Bicarbonat-1plic
    Sare-170gr
    Usturoi-4 capatani mari
    Supa de oase cu maduva-5 kg,pt.framantat(oase de vita sau capra sau oaie)
    Mate de oaie-100m(o legatura)
    CARNE CAPRA SAU OAIE
    In loc de slanina,piept de porc,aceeasi cantitate de carne de capra sau oaie.
    Carnea de capra sau oaie se curata in totalitate de grasime(sau)
    Carnea se da de doua ori prin masina de tocat,se framanta cu condimentele si supa si se lasa la dospit la rece,4-5 ore.
    Hitul se face in afumatoare cu foc mic din lemn de fag,supravegheat sa nu fie
    caldura mare sub ei sa nu crepe si se mai stropeste focul din cand in cand cu apa sa nu fie caldura prea mare.

    Pofta buna!
    Remember you are born to live.
    Don't live because you are born!
    Don't go the way life takes you...
    Take life the way you go!
    prays
    Happiness Lies In Your Own Hand...

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by strongman1960 View Post
    Reteta de Virsli

    Carne vita-5kg
    Carne porc-5kg(carne porc lucru,cpl)
    Slanina-2kg
    Piper-50gr
    Boia dulce-50gr
    Boia iute-dupa gust
    Bicarbonat-1plic
    Sare-170gr
    Usturoi-4 capatani mari
    Supa de oase cu maduva-5 kg,pt.framantat(oase de vita sau capra sau oaie)
    Mate de oaie-100m(o legatura)
    CARNE CAPRA SAU OAIE
    In loc de slanina,piept de porc,aceeasi cantitate de carne de capra sau oaie.
    Carnea de capra sau oaie se curata in totalitate de grasime(sau)
    Carnea se da de doua ori prin masina de tocat,se framanta cu condimentele si supa si se lasa la dospit la rece,4-5 ore.
    Hitul se face in afumatoare cu foc mic din lemn de fag,supravegheat sa nu fie
    caldura mare sub ei sa nu crepe si se mai stropeste focul din cand in cand cu apa sa nu fie caldura prea mare.

    Pofta buna!
    visli se fac din carne de oaie sau capra

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top