Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8

Thread: ajutor

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    basarabia
    Posts
    177
    Posts Thanks / Likes

    Default ajutor

    salutare la toti.am nevoie de un pic de ajutor daca se poate. rec dm 500s (clona),il bag in priza si arde ledul verde.....imagine 0... cu dreamup nu pot face nimic ,pur si simplu pc ,,nu vede,, receptorul. se mai poate face ceva cu el?multam anticipat
    globo 4100c+dreambox500s 4w+0.8w+4.8e+13e+75e+90e+36e

  2. #2
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca cu alta sursa

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Este sursa de alimentare sigur ... se poate sa ai un condesador ....dus ...

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    basarabia
    Posts
    177
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by vsatrro View Post
    Este sursa de alimentare sigur ... se poate sa ai un condesador ....dus ...
    sursa am pus alta.....aceiasi problema.....am deschis capacul si vizual arata ok condensatorii....receptorul nu a fost bagat in priza citeva luni iar cind l-a conectat la priza a aparut problema asta
    globo 4100c+dreambox500s 4w+0.8w+4.8e+13e+75e+90e+36e

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    jtag..............

  6. #6
    Administrator Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,138
    Posts Thanks / Likes

    Default ajutor

    Cupleaza un hyperterminal pe serial si vezi ce zice acolo

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca cu o sursa mai "vanjoasa".sigur sursa este de vina.si asteapta putin ca buteaza mai greu
    boy2good

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    454
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mesteru222 View Post
    jtag..............
    Depinde...
    Am avut 2 bucati de la 2 amici cu problema asta cam in acelasi timp, unu a luat-o din prima, celalalt nu a vrut nici dupa 5 operatiuni.
    Si zicea succes bienvenido bla bla...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top