Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 32
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Cluj/Satu Mare
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Post Vu+ uno Oscam+Focus card

    Buna.
    Am cumparat de putin timp Vu+uno .Am pus doar cccam + card focus dar la fiecare inceput de luna trebuie sa updez cardul asa ca m-am hotarit sa pun oscam pt ca am inteles ca face update la cardul focus.Cine ma poate ajuta cu un oscam pt vu si de unde sa-l iau ?Am inteles ca este si cccam +oscam dar nu stiu cum trebuie setat.
    Astept pro si contra de la cei ce folosec oscam daca merita sau nu folosit.
    Ms frumos la toata lumea

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    455
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din cate vad nu te-ai intalnit cu oscam. Eu il folosesc pe vu. E bun, dar infinit mai complicat decat cccam.
    Asa ca... nu cred ca e o solutie pentru tine, trebuie sa citesti si sa experimentezi destul ca sa vezi cum e oscam.
    Doar pentru ce vrei tu nu e o solutie convenabila.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Cluj/Satu Mare
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by intel View Post
    Din cate vad nu te-ai intalnit cu oscam. Eu il folosesc pe vu. E bun, dar infinit mai complicat decat cccam.
    Asa ca... nu cred ca e o solutie pentru tine, trebuie sa citesti si sa experimentezi destul ca sa vezi cum e oscam.
    Doar pentru ce vrei tu nu e o solutie convenabila.
    Am oscam si folosesc pe ipbox 9000 .Nu am probleme de setat .Am cerut daca cineva i-mi da oscam pt vu pt ca cu vu nu ma stiu pt ca e nou pt mine.Am pus cccam+oscam dar problema e ca trebuie setat impreuna cu cccam .Eu vroiam doar oscam ca apoi ma descurc.
    Ms frumos

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    http://oscam.novell.chel.ru/oscam/index-en.html

    Acolo gasesti pentru toate receptoarele.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    455
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am inteles ca este si cccam +oscam dar nu stiu cum trebuie setat.
    Astept pro si contra de la cei ce folosec oscam daca merita sau nu folosit.
    Ms frumos la toata lumea
    Imi cer scuze daca am inteles gresit, dar nu reiesea de nicaieri ca folosesti oscam.
    Iti pun eu 2 bin de oscam, unul mipsoe pt OE2.0 si unu mipsel -depinde ce imagine ai.

    Download

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Cluj/Satu Mare
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by intel View Post
    Imi cer scuze daca am inteles gresit, dar nu reiesea de nicaieri ca folosesti oscam.
    Iti pun eu 2 bin de oscam, unul mipsoe pt OE2.0 si unu mipsel -depinde ce imagine ai.

    Download
    Ms mult acum eu am ultima imagine Bh..

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Cluj/Satu Mare
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am cautat peste tot dar nu gasesc oscam E2_bh de pus manual in tmp...
    Ms mult

  8. #8
    nuca de cocos Mentor
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    SV.Romania
    Posts
    502
    Posts Thanks / Likes

    Post

    @goguhat .....salut,incearca si pune si altceva ca imagine pe Vu+uno .....de ex. VTi "Vu+ Team Image " - V 4.2.4 HBBTV -01.11.2012 OE 1.6 USB

    crezi doar black hole e cea mai buna ? daca pui VTI o sa poti instala ce vrei tu ,foarte usor din VTI panel , inclusiv doar Oscam fara cccam ,ai si Oscam cu Cccam etc ............tot ce vrei

    pune aceasta imagine si nu o sa-ti para rau .

    poti lasa black hole in flash si asta sa o pui pe stick cu Meoboot

    download de aici : http://www.sat-universe.com/showthread.php?t=211272


    sau aici : http://www.vuplus-support.org/wbb2/t...07b08a691bd7ee



    trebuie sa te inregistrezi
    OCTAGON SF4008 4K the best receiver enigma2 , VU+ultimo 4K,Vu+solo2,Xtrend9200 , Dream500 S , Sky Star HD2 , Antena 1.8 Circulara Al motorizata, Antena 1.6 Circulara Al Fixa Lnb Twin , 2 Antene 1.2 Ofset Fe Lnb Quad , Antena 1.0 Ofset Fe Lnb Quad , Focus Sat Full HD , FreeSat TVR HD

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vad ca ai gasit scriptul de pornire oscam/cccam pentru BH.
    Sterge in acel script tot ce ati arata "cccam" si v-a trebui sa-ti porneasca doar oscamul fara Cccam.
    Sau dai atribute "600" la Cccam in usr/bin, si nu v-a mai porni cccamul.

    Doar idei, ca sa testezi doar oscam pina dai doar de scriptul de pornire "oscam".


    Sau incearca cu acest script, in usr/camscript:

    #!/bin/sh
    CAMNAME="oscam"
    remove_tmp () {
    rm -rf /tmp/*.info* /tmp/*.tmp*
    }
    case "$1" in
    start)
    echo "[SCRIPT] $1: $CAMNAME"
    remove_tmp
    /usr/bin/oscam &

    ;;
    stop)
    echo "[SCRIPT] $1: $CAMNAME"
    killall -9 oscam 2>/dev/null
    sleep 3
    killall -9 oscam 2>/dev/null
    sleep 3
    remove_tmp
    ;;
    *)
    $0 stop
    exit 0
    ;;
    esac
    exit 0


    Bafta

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Cluj/Satu Mare
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by coconut View Post
    @goguhat .....salut,incearca si pune si altceva ca imagine pe Vu+uno .....de ex. VTi "Vu+ Team Image " - V 4.2.4 HBBTV -01.11.2012 OE 1.6 USB

    crezi doar black hole e cea mai buna ? daca pui VTI o sa poti instala ce vrei tu ,foarte usor din VTI panel , inclusiv doar Oscam fara cccam ,ai si Oscam cu Cccam etc ............tot ce vrei

    pune aceasta imagine si nu o sa-ti para rau .

    poti lasa black hole in flash si asta sa o pui pe stick cu Meoboot

    download de aici : http://www.sat-universe.com/showthread.php?t=211272


    sau aici : http://www.vuplus-support.org/wbb2/t...07b08a691bd7ee



    trebuie sa te inregistrezi
    Salutare
    Am pus Vti ....frumoasa... am reusit sa fac sa merga atit cccam cit si oscam.Problema e ca nu stiu de unde sa dau jos oscam info pt a vedea ce server am activ si ce clienti...la fel si pt cccam info...nu gasesc
    Ms frumos

  11. #11
    nuca de cocos Mentor
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    SV.Romania
    Posts
    502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by goguhat View Post
    Salutare
    Am pus Vti ....frumoasa... am reusit sa fac sa merga atit cccam cit si oscam.Problema e ca nu stiu de unde sa dau jos oscam info pt a vedea ce server am activ si ce clienti...la fel si pt cccam info...nu gasesc
    Ms frumos
    buton albastru,VTI Software Manager(aici astepti un pic sa se incarce pagina),Extensions(si aici gasesti cccaminfo,oscamstatus plus multe alte plugins-uri)

    ai pus imaginea in flash sau pe stick ? daca ai pus pe stick merita sa pui si VIX image sau Openaaf image
    OCTAGON SF4008 4K the best receiver enigma2 , VU+ultimo 4K,Vu+solo2,Xtrend9200 , Dream500 S , Sky Star HD2 , Antena 1.8 Circulara Al motorizata, Antena 1.6 Circulara Al Fixa Lnb Twin , 2 Antene 1.2 Ofset Fe Lnb Quad , Antena 1.0 Ofset Fe Lnb Quad , Focus Sat Full HD , FreeSat TVR HD

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Cluj/Satu Mare
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by coconut View Post
    buton albastru,VTI Software Manager(aici astepti un pic sa se incarce pagina),Extensions(si aici gasesti cccaminfo,oscamstatus plus multe alte plugins-uri)

    ai pus imaginea in flash sau pe stick ? daca ai pus pe stick merita sa pui si VIX image sau Openaaf image
    ms frumos ...o ultima intrebare.
    Am Bh in flash si Vti pe usb.Acum cum fac sa trec de pe usb pe flas sau daca mai pun si Aff cum trec de pe una pe alta?
    Eu ca sa trec pe flash am scos usb .
    ms inca o data

  13. #13
    nuca de cocos Mentor
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    SV.Romania
    Posts
    502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by goguhat View Post
    ms frumos ...o ultima intrebare.
    Am Bh in flash si Vti pe usb.Acum cum fac sa trec de pe usb pe flas sau daca mai pun si Aff cum trec de pe una pe alta?
    Eu ca sa trec pe flash am scos usb .
    ms inca o data
    banuiesc ca folosesti Meoboot,daca da,atunci dai restart (nu restart gui)iar cind boot-eaza alegi de pe ce vrei sa boot-eze . ( din flash cu BH poti alege cu Meoboot direct pe ce imagine vrei sa boot-eze cu Boot Image) Ai gasit cccaminfo si oscam status la VTI ? daca vrei sa vb mai multe lasa-mi in pm adresa de mess . bafta

    stick-ul e bine sa-l lasi tot timpul in usb,poti pune pe el backup,picons
    OCTAGON SF4008 4K the best receiver enigma2 , VU+ultimo 4K,Vu+solo2,Xtrend9200 , Dream500 S , Sky Star HD2 , Antena 1.8 Circulara Al motorizata, Antena 1.6 Circulara Al Fixa Lnb Twin , 2 Antene 1.2 Ofset Fe Lnb Quad , Antena 1.0 Ofset Fe Lnb Quad , Focus Sat Full HD , FreeSat TVR HD

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Cluj/Satu Mare
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ms mult.Am reusit sa fac tot ...singura problema era ca nu stiam cum sa fac sa trc dintr-o imagine in alta.Din Bh in alta am inteles dar din Vti in Bh de ex cum pot sa fac
    Ms frumos

  15. #15
    nuca de cocos Mentor
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    SV.Romania
    Posts
    502
    Posts Thanks / Likes

    Lightbulb

    Quote Originally Posted by goguhat View Post
    Ms mult.Am reusit sa fac tot ...singura problema era ca nu stiam cum sa fac sa trc dintr-o imagine in alta.Din Bh in alta am inteles dar din Vti in Bh de ex cum pot sa fac
    Ms frumos
    doar am spus mai sus........menu,shutdown,restart sau full restart ....asta depinde de fiecare imagine (nu restart gui) si la boot-are meoboot alegi de pe ce imagine vrei sa boot-eze ! stick-ul trebuie lasat in receiver

    la boot-are apare : Flash
    VTI
    VIX

    si de aici alegi pe care vrei
    OCTAGON SF4008 4K the best receiver enigma2 , VU+ultimo 4K,Vu+solo2,Xtrend9200 , Dream500 S , Sky Star HD2 , Antena 1.8 Circulara Al motorizata, Antena 1.6 Circulara Al Fixa Lnb Twin , 2 Antene 1.2 Ofset Fe Lnb Quad , Antena 1.0 Ofset Fe Lnb Quad , Focus Sat Full HD , FreeSat TVR HD

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top