Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    192.168.0.1
    Posts
    1,277
    Posts Thanks / Likes

    Default Polarizarea pe 3 sateliti a programelor FTA-RO

    Dupa parasirea AMOS au mai ramas 3 principali sateliti cu programe RO FTA: 1W, 16 E, 5E Poate si restul celor care sunt "imprastiati" cu cate un canal pe alte pozitii, sa vina tot pe unul din cei 3 ca sa stim o treaba. Cu 2 antene sa receptionam tot.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    481
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gen70 View Post
    Dupa parasirea AMOS au mai ramas 3 principali sateliti cu programe RO FTA: 1W, 16 E, 5E Poate si restul celor care sunt "imprastiati" cu cate un canal pe alte pozitii, sa vina tot pe unul din cei 3 ca sa stim o treaba. Cu 2 antene sa receptionam tot.
    si de ce nu cu o antena ?!

  3. #3
    Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Ineu-ARAD
    Posts
    94
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ar mai fi pe 45E,Prima si Kiss unde ar fi nevoie de a doua antena.

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    192.168.0.1
    Posts
    1,277
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skybird View Post
    si de ce nu cu o antena ?!
    Eu vorbesc de antene normale. Daca pui 5 est in centru e posibil dar pe vreme rea iti cade semnalul pe 1 si 16.
    In plus azi am cautat vreo 3 ore ASTRA 5 est si se pare ca are semnal extrem de slab pentru o antena cu 39 db gain
    Nu am receptionat niciun TP cu programe RO.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    455
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Oricum n-are rost!
    Cine isi face sistem satelit doar ca sa prinda niste amarate de FTA-uri

  6. #6
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2001
    Location
    unde vrei TU mo...
    Posts
    1,771
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by intel View Post
    Oricum n-are rost!
    Cine isi face sistem satelit doar ca sa prinda niste amarate de FTA-uri
    si eu consider ca nu se merita efortul.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    481
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gen70 View Post
    Eu vorbesc de antene normale. Daca pui 5 est in centru e posibil dar pe vreme rea iti cade semnalul pe 1 si 16.
    In plus azi am cautat vreo 3 ore ASTRA 5 est si se pare ca are semnal extrem de slab pentru o antena cu 39 db gain
    Nu am receptionat niciun TP cu programe RO.
    merg fara probleme si 1v si 16e,cu hotbirdul central pe o antena rotunda de 90,tip akta/max sau mai mare.chiar si amosul mergea cu vreo 60%.
    mai scartie la vreme rea speranta,otv si cu favorit,dar deh,decat o padure de antene...

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    481
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by intel View Post
    Oricum n-are rost!
    Cine isi face sistem satelit doar ca sa prinda niste amarate de FTA-uri
    destui.o parte din cei ce au case de vacanta/vara si din cei amarati,fost abonati digi,max ce au o parte de materiale.Daca ar fi pro tv si antena 1,chiar cu un card gen tvr,multi ar renunta la abonamente

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    455
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci e vorba de:
    Polarizarea pe 3 sateliti a programelor FTA-RO
    Daca ar fi pro tv si antena 1,chiar cu un card gen tvr,multi ar renunta la abonamente
    daca, daca....

    Eu ma tot lovesc de acesti multi si nu e niciunu'!

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Cluj Napoca
    Posts
    269
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by intel View Post
    Oricum n-are rost!
    Cine isi face sistem satelit doar ca sa prinda niste amarate de FTA-uri
    De exemlu eu mi am facut acest sistem pentru a prinde ,, niste amarate de fta uri ,, care daca ai un loc unde mergi doar ocazional iti prinde foarte bine ...
    Strong 6130 ,Strong 4401 evo, HH srt dm 2100 , 0,90 offset

  11. #11
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    192.168.0.1
    Posts
    1,277
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skybird View Post
    merg fara probleme si 1v si 16e,cu hotbirdul central pe o antena rotunda de 90,tip akta/max sau mai mare.chiar si amosul mergea cu vreo 60%.
    mai scartie la vreme rea speranta,otv si cu favorit,dar deh,decat o padure de antene...
    Fix cu antena de akta am cautat si eu ieri vreo 3 ore ASTRA 4,8 E si nici nu-l mirosea !
    AMOS a intrat parfum din prima...probabil au multi db peste ASTRA.

    In capitala si imprejurimi unde avem antena 1 si protv pe terestru, nu mai e nevoie de niciun abonament la dth-cablu decat pentru programele transmise exclusiv.

  12. #12
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    192.168.0.1
    Posts
    1,277
    Posts Thanks / Likes

    Default

    L.E. A intrat azi in 15 min ASTRA 5 E dar am introdus TP-urile pe W3A...
    Problema este la satelitul ASTRA din meniul rec-ului.
    Intra toate cu exceptia TP-ului 12682 pe care nici macar nu-l miroase.
    Asadar db erau acolo dar nu toti..

  13. #13
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    192.168.0.1
    Posts
    1,277
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si pe 5 est au mai ramas din pacate doar 4 programe RO dupa oprirea TP-ului 12360 si trecerea in S2 pe 12728.
    Acum nu mai are semnal nici macar la nivelul unui feed... est tv !
    Din 3 mai raman 2 sateliti...
    Last edited by gen70; 16th November 2012 at 20:53.

  14. #14
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,783
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca alegi TP 11766/ H / 27500/ 3/4 sigur nimeresti ASTRA 5E. cu orice antena varza
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Vutcani, jud. Vaslui
    Posts
    361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai uitat ca pe amos mai sunt b1tv si tvh2.0. mie imi intra 4,8e insa nu vrea sa intre deloc 12693 v 3333 (tvt89). alfa&omega, trinitas tv intra bine insa tvt-u e mort. am un sistem multi-feed de 3 antene : una de 0.8 pe care am 13e + 16e + 19e, una de 0.6 pe care am amos 4w si una de 0.9 de digitv pe care am thor 1w in focar principal + astra 4a 4,8e in focar secundar + 9e

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top