Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default DM800 ca server fara acces la router

    Se poate ? Am net gasit prin wi-fi ... pot sa pun ceva la bataie sau raman client pe viata ?
    Ca sa nu-mi bat capul degeaba daca nu se poate ...

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    455
    Posts Thanks / Likes

    Default

    gasit prin wi-fi
    Adica pirat sau ai acceptul posesorului?
    Daca setezi ruterul omului esti si server...
    O solutie mai complicata dar buna e sa faci un vpn si sa iesi prin el.Cum?
    Aici e mai complicat... cu vreun amic care e ok sau sa gasesti vreun server vpn pe net pe undeva.
    Treaba e ca doar tu sti ce ai pe acolo...

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    266
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se poate,dm-ul nu sughita daca ai net de la vecini,"imprumutat" sau nu.daca vecinul e atat de tampit sa nu isi paroleze routerul,stai linistit ca sigur nu stie sa vada daca are mai multi clienti in router

  4. #4
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    el are net de la vecin dar nu a specificat ca poate accesa routerul sa deschida porturi

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu am acceptul nimanui , nu e parolat ... si nu am acces la router ... merge asa ce vrei sa-i fac ... sa merg sa-i spun sa-l inchida ? ... plm

    Deci fara acces la router se poate sau nu ?
    Sau doar prin VPN ?
    Ms .

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    455
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In cazul asta iti trebuie un vpn sa iesi prin el.

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ceva link cu instructiuni cum se face va rog ?
    DM-800 clona SIM201 bl84 , Cristor Atlas 100HD

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    266
    Posts Thanks / Likes

    Default

    conecteaza-te cu laptocu sau pc-ul la rouerul ala,incearca 192.168.1.1(sau xxx.xxx.2.1),baga admin la user si parola si vezi daca ai acces in router.ip-ul poate fi diferit,gaseste-l si eu zic ca useru si parola sunt lasate si ele default(admin)

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    520
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fa o mai simplu intra in START-RUN si tasteaza CMD ti-se va deschide o fereastra in negru sau direct in ( Comand Prompt ) unde dai urmatoarea comanda: ipconfig/all si acolo vei gasi sigur ip ul routerului pe lan.
    Dupa aceeaa acesezi in broswer acel ip si admin si admin si vezi ce mai faci pe acolo..
    Bafta....

  10. #10
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    As part of a security enhancement, we've changed your BT Home Hub's default password to its serial number. In order to access your Hub's settings via the Hub Manager, you now need to replace this default password with your own.
    Deci parola actuala e scrisa pe router . Stop joc .
    DM-800 clona SIM201 bl84 , Cristor Atlas 100HD

  11. #11
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sau ... mai e una ... A username and password are being requested by http://192.168.1.***. The site says: "NETGEAR DGN2200"
    DM-800 clona SIM201 bl84 , Cristor Atlas 100HD

  12. #12
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    S-a mentionat ca se poate cu un prieten care are net cu router ... e mai usor asa ? Se poate ?
    DM-800 clona SIM201 bl84 , Cristor Atlas 100HD

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    266
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hoffen View Post
    ,baga admin la user si la parola si vezi daca ai acces in router.ip-ul poate fi diferit,gaseste-l si eu zic ca useru si parola sunt lasate si ele default(admin)
    haida ma ca nu e greu

  14. #14
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    An incercat mai multe user si pass si nu pot intra ..
    DM-800 clona SIM201 bl84 , Cristor Atlas 100HD

  15. #15
    Banned Friend
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    41
    Posts Thanks / Likes

    Default :)

    Nu te mai complica atat.ramai client si gata...daca cineva iti lasa robinetul deschis e ok..si mai gasesti si asa oameni.
    fara router doar cu vpn sau iti iei un vps..bagi 5,6 N intr-un oscam spui ca ai card real..mai faci 2,3,6 schimburi si ti-ai tras card real asa cum au peste 50% din zmeii de pe forumurile romanesti.Si uite cum te invat eu prostii.
    PS: Robinetul e deschis

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top