Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,571
    Posts Thanks / Likes

    Default Inlocuire card TVR

    Am 2 carduri TVR care nu mai fac update . Am cerut vreo 3 zile al rand reactivare telefonica iar ca update , am inceract toate variantele posibile : CAM VIA red, Amiko MCAS, DM 500- Scam 3.58, Dcamd, Newcs-Mgcamd, Oscam-dvbapi si e clar ca problema este de la card. Cei de al TVR spun ca trebuie luata legatura cu firma de la care am cumparat cardurile; acestia dau vina pe TVR ca ei ai trebui sa inlocuiasca cardurile. Orice DTH, in acest caz ar fi inlocuit cardurile defecte, dar traim in RO...
    Mai am vreo alta alternativa inainte de face o reclamatie la OPC

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    205
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cred ca te costa mai mult de 50 ron benzina pana acolo si timpul pierdut ! daca esti in somaj , de ce nuu ?

  3. #3
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    3,247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    barghy,
    Baga cardul la cineva care stii sigur ca a facut update, eu sint convins ca nu e defect cardul.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    455
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu cred la fel, e o eroare pe undeva, daca cardurile apar doar cu subscriptia expirata e cam greu sa fie stricate amandoua...
    Poate unu sa fie dus, dar chiar amandoua
    In ce ai facut AU pana acum la vreun card TVR cu succes? Incearca aceeasi varianta...

    PS Eu fac cu oscam dvbapi la toate cardurile si chiar si altora prin retea.

    Code:
    [reader]
    label                         = tvr
    description                   = 
    enable                        = 1
    protocol                      = internal
    device                        = /dev/sci1
    device_out_endpoint           = 0x 0
    key                           = 
    password                      = 
    pincode                       = none
    readnano                      = 
    services                      = tvr
    resetcycle                    = 0
    smargopatch                   = 0
    sc8in1_dtrrts_patch           = 0
    fallback                      = 0
    cacheex                       = 0
    cacheex_maxhop                = 0
    logport                       = 0
    caid                          = 0500
    boxid                         = 
    fix9993                       = 0
    rsakey                        = 
    ins7e                         = 
    ins7e11                       = 
    force_******                  = 0
    boxkey                        = 
    atr                           = 
    ecmwhitelist                  = 
    ecmheaderwhitelist            = 
    detect                        = cd
    nagra_read                    = 0
    mhz                           = 500
    cardmhz                       = 357
    ident                         = 0500:025900,025910,FFF720
    chid                          = 
    class                         = 
    aeskeys                       = 
    group                         = 2
    emmcache                      = 1,3,10
    blockemm-unknown              = 1
    blockemm-u                    = 0
    blockemm-s                    = 0
    blockemm-g                    = 0
    saveemm-unknown               = 0
    saveemm-u                     = 0
    saveemm-s                     = 0
    saveemm-g                     = 0
    blockemm-bylen                = 
    lb_weight                     = 100
    savenano                      = 
    blocknano                     = 
    disablecrccws                 = 1
    ccchop                        = 0
    deprecated                    = 0
    audisabled                    = 0
    auprovid                      = 025900
    ndsversion                    = 0
    ratelimitecm                  = 0
    ratelimitseconds              = 0
    cooldown                      = 0,0
    Code:
    [account]
    disabled                      = 0
    user                          = user
    pwd                           = dvbapi
    description                   = 
    hostname                      = 
    caid                          = 
    uniq                          = 2
    sleepsend                     = 0
    failban                       = 0
    monlevel                      = 0
    sleep                         = 0
    suppresscmd08                 = 0
    keepalive                     = 1
    au                            = 1
    expdate                       = 2015-12-22
    allowedprotocols              = 
    allowedtimeframe              = 
    betatunnel                    = 
    group                         = 1,2,3,4,5,6,7,8,9
    services                      = !baa
    ident                         = 
    chid                          = 
    class                         = 
    cacheex                       = 0
    cacheex_maxhop                = 0
    cccmaxhops                    = 2
    cccreshare                    = 8
    cccignorereshare              = 1
    cccstealth                    = -1
    Code:
    [dvbapi]
    enabled                       = 1
    au                            = 1
    pmt_mode                      = 0
    request_mode                  = 0
    reopenonzap                   = 0
    decodeforever                 = 0
    delayer                       = 0
    user                          = user
    boxtype                       = dreambox
    Mai fa o proba cu setarile astea... pe TVR1

  5. #5
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Bucuresti
    Posts
    3,247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe TVR1 de pe 16 est, nu oricare TVR1.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gabrield View Post
    Pe TVR1 de pe 16 est, nu oricare TVR1.
    Normal ca omul la 16°E se refera, ca doar unde mai poti vedea TVR cu cardul lor?

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Evident ca e vorba de TVR1 pe 16E. Sigur se intampla ceva ca nu sunt cereri ECM dupa ce s-a trecut pe TVR1 sau TVR2. Incercati sa vedeti ce kestie ciudata se intimpla...Poate doar la citire cu Oscam...Nici pe CAID conax 0baa nu sunt cereri dupa ce am mutat pe un canal. Sunt curios ce ati observa
    t voi..

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am si eu intr-o camera un card de TVR pe 16°, chiar acum m-am uitat si deja a facut update "From 10.10.2012 to 23.10.2013", dupa ce mai inainte facuse update "From 27.09.2012 to 27.03.2013". Receptorul este un Uni Box 9080 iar cardul este intr-unul din sloturi (nu in CAM viaccess).

  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orobpa
    Posts
    1,967
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru moment cw este constant . Clar sunt probleme .

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    455
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Posibil sa fie ceva de la ei. Oscamul cere un singur ecm sa deschida, apoi pot sa-i scot si cardul din slot ca merge in continuare. Nu mai cere ecm-uri si deloc emm-uri.

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    935
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca oscam de windows doar pana face update sau cam via .Al meu merge bine in oscam de windows,dar nu vrea defel in oscam de openwrt -ma inebunea cu caid -ul de conax.

  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cam Via Red am incercat si degeaba. Inainte, in 1-2 min facea update, acum am lasat vreo 3 ore si degeaba. Si culmea ca pe ambele carduri TVR se intimpla la fel.

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu va mai chinuiti cu update, problema este , asa cum am banuit, de la TVR. Se va rezolva "in curand".

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca pe tvr2
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Bayern,DE
    Posts
    141
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu incerc de vreo patru zile in mai multe receptoare cu diferite configuratii si emulatoare, dar degeaba. Barghy ,vad ca stii mai multe decat mine, cam pe cand se va rezolva,m-am saturat sa tot sun la ei.
    Vu+ Solo SE
    Optibox Evo HD
    IPbox 910 HD

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top