Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    260
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutor configurare DM500HD!

    Daca ma poate ajuta cineva cu o configurare DM500HD ,are Enigma2 cu o carte digi.Am cautat si probat o gramada de versiuni,dar nu a functionat nici una.Multumesc!

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    520
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce anume de versiuni ai incercat si nu afunctionat , sbox+cccam, oscam+cccam, ai cumva bk rsa, nu putem ghici ce anume nu iti functioneaza fi mai explicit si vei primi si raspunsuri sigur.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca si cu un card Focus, poate reusesti. Si daca da - deja ai careva raspunsuri.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    260
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut!am rsa si bk,nu se deschide cartea cu configuratiile ce le-am gasit pe net.am pus configuratiile la oscam prin laptop.oare trebuia sa le pun prin bluepanel?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    455
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca trebuie sa dai mai multe informatii: caid, oscam, cititor, etc... Cat mai multe.
    Porneste oscamul? Vede in vreun fel cardul? Ti-a mers cardul in altceva? Exclus conserva.
    Poti sa pui datele cum vrei tu...

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    520
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sal, ai aici tot ce-ti trebuie si cunostinte minime : http://hotfil.es/700210 , ai aici configuri ptr sbox+cccam.
    Ptr passwd contact pm...BAFTA

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut, sper ca nu comentez in zona gresita. Incerc si eu sa configurez un DM500HD, i-am pus o imagine newnigma2 (de pe newnigma2.to). AM urmatoarea problema: nu stiu - nu am reusit pana acum - sa ii pun cccam :/. Am luat unul de pe cccamforum.com dar nu reusesc sa il instalez. Poate cineva sa imi explice ce am de facut? MErci mult, scuze daca am postat desi se mai discutase pe altundeva.

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    US of Europe
    Posts
    2,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da un serch este aici sigur,am pus si eu si altii.(pe scurt ipkg in tmp apoi buton albastru)

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Timisoara - Austria
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by geamantan View Post
    Salut, sper ca nu comentez in zona gresita. Incerc si eu sa configurez un DM500HD, i-am pus o imagine newnigma2 (de pe newnigma2.to). AM urmatoarea problema: nu stiu - nu am reusit pana acum - sa ii pun cccam :/. Am luat unul de pe cccamforum.com dar nu reusesc sa il instalez. Poate cineva sa imi explice ce am de facut? MErci mult, scuze daca am postat desi se mai discutase pe altundeva.
    Sal
    Dup cte stiu imaginile de la Newnigma pornesc direct cu Cccam instalat doar trebe sa il pornesti
    Nu trebe sa iei de nici unde snt pe serverul lor tot ce vrei emu

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top