Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default nou in materie cu ce trebuie sa incep ?

    am luat o placa dvbs2 dual tuner model dvbsky s952.e o clona de mystyque satix sky s2.
    am un pc cu windows 7. am instalat deja placa in pc si cu programul windows media center vad unele canale.
    am o antena toroidala cu 8lnb cu diseqc 1.1 si o motorizata .ambele antene sunt legate pe un et9000 care are si iesire pentru loop.
    am niste intrebari :
    -1 ce program gen progdvb , altdvb , etc e mai bun ?
    -2 e posibil sa folosesc una dintre cele 2 antene ?
    -3 cum ma leg la serverul (et9000) ca client
    -4 e posibil sa pun un smartmouse pentru a citi un card?

    multumesc.orice sfat e binevenit

  2. #2
    Complicated & Antisocial Mentor
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    792
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rusudanion View Post
    am luat o placa dvbs2 dual tuner model dvbsky s952.e o clona de mystyque satix sky s2.
    exact invers

    Quote Originally Posted by rusudanion View Post
    -1 ce program gen progdvb , altdvb , etc e mai bun ?
    Dvbviewer
    progdvb,altdvb,dvbdream.

    Quote Originally Posted by rusudanion View Post
    -2 e posibil sa folosesc una dintre cele 2 antene ?
    da, daca lnb-urile au mai multe iesiri(twin/quad) legi iesirile libere la un multiswich, iesirea din multiswich la intrarea placii

    Quote Originally Posted by rusudanion View Post
    -3 cum ma leg la serverul (et9000) ca client
    sunt plugin-uri pentru asa ceva, acamd/wincsc pt necamd 5.25 sau hadu pt cccam.

    Quote Originally Posted by rusudanion View Post
    -4 e posibil sa pun un smartmouse pentru a citi un card?
    da, cu cateva precizari: pt cateva tipuri de card, sunt plug-inuri dedicate sau poti seta un cardserver(oscam/newcs) si te poti conecta la el cu un plugin ca acamd/wincsc/hadu.
    Cumpar/colectez Caut TT-connect S2-3600/Pinnacle PCTV Pro 452e

    Vand

  3. #3
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok.mersi deci Dvbviewer e cel mai recomandat.
    dar vede diseqc 1.1 ?cu mai mult de 4 lnb?
    se poate gasi versiunea inregistrata a acestui program?am probat cateva dar nu merg.

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cel mai bun/complex de departe pe win e dvbviewer, doar ca e de recomandat sa ii cumperi licenta daca nu vrei sa ai probleme cu el.
    Diseqc stie fara probleme (se seteaza in transedit) si merge perfect.
    Pentru decodare e simplu liniile N si L in cu acamd, de preferat fata de wincsc (acesta necesita softcsa.dll), liniile C de preferat flycccam (daca mai gasesti licenta pentru el) daca nu e ok si haducccam.
    Citirea cardurilor se poate face cu acamd sau cu oscam versiunea de win (pentru oscam oricum e nevoie si de acamd sau alt plugin spre care sa dai liniile).

  5. #5
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok.am gasit un dvbviewer 4.5 care merge brici.nu reusesc sa gasesc flycccam sau hadu.aveti cumva ceva documente ca sa vad cum se instaleaza si se configureaza?
    cat despre licenza astept un pic sa vad cum merge placa.

  6. #6
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am gasit Hadu - CCCam DVB plugin - v 0.127 si FLYCCCAM_v0.4_beta2_Free_Version
    am configurat FLYCCCAM.CFG dar nu reusesc sa al leg la CCcam

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by rusudanion View Post
    ok.am gasit un dvbviewer 4.5 care merge brici.nu reusesc sa gasesc flycccam sau hadu.aveti cumva ceva documente ca sa vad cum se instaleaza si se configureaza? cat despre licenza astept un pic sa vad cum merge placa.
    http://www.sat-planet.net/forumdispl...-»-DVB-CARDS-«

  8. #8
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am pus C: pe flyccam beta 0.4 free si mi se pare ca merge bine.
    pe hadu nam reusit sa gasesc configul.

  9. #9
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de ce merge numai un C: in versiunea free de flycccam?de unde pot lua versiunea full?

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default Sal

    Hadu suporta 6 linii din cccam ,trebuie configurat fisierul hadu de genul

    [Serv_cccamhadu]
    Server=CCCamxxxxxxx.no-ip.orgort:0:userassw
    Active=1

    sper sa te ajute ,daca nu lasa un pm sa te ajut la configurare.

  11. #11
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok.mersi am rezolvat cu hadu si flyccam.
    cine ma ajuta cu setarea diseqc 8in1 si cu setarea motorului

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Bucuresti
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru a nu creea o multime de topicuri pentru acelasi subiect am sa postez aici intrebarea mea:
    Am comandat un Tevii DVB-S2 S660. Am licenta pentru DVBViewer, am copiat Hadu.ini si Hadu.dll in plugin, pornit programul si constatat ca gaseste hadu la meniul plugin.
    Ce imi mai trebuie si unde as putea pescui ceva informatii pentru a seta un sistem ce poate receptiona ceva canale interesante?
    Recunosc ca nu stiu foarte bine ce inseamna cccam. Am citit cate ceva pana cum, mi-am facut o idee insa as mai avea nevoie de ceva indicatii si ghidari.
    Am un Windows7 x64 i7 si 8gb ram. Asta daca conteaza pentru ceva.


    Multumesc!

  13. #13
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cccam inseamna sharing , daca nu stii ce e sharing inseamna ca nu ai avut de a face cu asa ceva pina acum , daca e asa atunci cam greu vei putea deschide ceva programe interesante

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Bucuresti
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Banuiesc ca nimeni nu s-a nascut intelept. Poate ca am vreo sansa. Asadar?!

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by perseus View Post
    Banuiesc ca nimeni nu s-a nascut intelept. Poate ca am vreo sansa. Asadar?!
    Asadar punete pe citit tu singur ai spus "nimeni nu s-a nascut intelept" ... si apropos ai luat cea mai proasta placa dvb de pe piata.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top