Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Buc.
    Posts
    169
    Posts Thanks / Likes

    Default receptor Hyundai HSS-1160NA defect scanare

    salut am si eu un Decodor DIGI Hyundai HSS-1160NA si ma pus naiba sai dau setarile din fabrica si acum am o problema
    scanez si canale 0 =am semnal tensiunile de la lnb sant ok le schimba semnalul al vede dar nu vede canalele ce sa aibe
    cine ma poate ajuta nu pot sa mai activez cardul
    mii de multumiri !
    va salut

  2. #2
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Scanarea o faci pe Intelsat unde este Digi sau pe alt satelit ?
    Telekom Romania - Consultant vanzari ! OFERTE Personalizate -FTTx, xDSL, NON-FTTx, PORTARE !
    Ech Recep - DM800SE, TRIAX, DM3800, DTH - TELEKOM, DIGI, FocusSat, Akta , GSM - Telekom, DIGI ,Vodafone !

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Buc.
    Posts
    169
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da pe intelsat
    va salut

  4. #4
    căutător pe gugăl Expert
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    No Man's Land
    Posts
    1,239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mai dai o data la setari din fabrica si apoi scoate-l un minut din priza
    Din această dilemă nu puteţi ieşi... Am zis!
    I.L. Caragiale - O scrisoare pierdută



  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Buc.
    Posts
    169
    Posts Thanks / Likes

    Default

    tot nimic conserva are ceva sigur pe placa
    va salut

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Ai incercat scanarea satelitului intelsat sau scanarea retelei?

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Buc.
    Posts
    169
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am ancercat dar nimic antena este ok am scanat cu alt rec si merge
    va salut

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by vikisor View Post
    tot nimic conserva are ceva sigur pe placa
    Nu neaparat placa,s-ar putea sa fie o eroare de soft

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Buc.
    Posts
    169
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deci are deja software 1.31 si daca mai ancerc sal mai fac odata nul ia ma da afara precum al are
    nu mai stiu ce sai fac
    va salut

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Buc.
    Posts
    169
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut am testat vreo 4 surse am ancercat si cu condesatori pe sursa si nimic sant mai vechi an dastea dar nu am mai patito cu scanarea
    asi crede ca se trage ca nu mai este virgin ca din nastere
    dar mai ancerc si alte variante trebuie sal fac binenteles si cu ajutorul vostru o parere an plus este binevenita
    multam mult pentru cei care ma ajuta
    va salut

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    District Nr. IX.
    Posts
    6,176
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai tensiunile de la LNBP ok, atunci posibil sa ai tunerul defect. Du-l la service.
    Day by day - opiniile mele
    "Never argue with idiots. People can confuse you with them."
    ---------------------------------------------------------
    DM 7020S; HSS-1160NA; Offset 1,2 Al +
    Moteck DigiPower SG-2100
    (53°E - -30°W) + Hama Lypsi HQ Universal Single LNBF

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Buc.
    Posts
    169
    Posts Thanks / Likes

    Default

    tunerul posibil defect dar totusi am semnal ma gandesc sa nu fie procesorul
    la pornire uneori mai da si erori prostia mea cea mare a fost ca iam dat factori reset nu miam dat seama ca nu mai este virgin si am facut prostia cea mare
    acum am de munca pentru o prostie care nu am gandito
    va salut

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    287
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca si pune-l in Loop cu un alt decodor poate vrea asa.

  14. #14
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by vikisor View Post
    tunerul posibil defect dar totusi am semnal ma gandesc sa nu fie procesorul la pornire uneori mai da si erori prostia mea cea mare a fost ca iam dat factori reset nu miam dat seama ca nu mai este virgin si am facut prostia cea mare acum am de munca pentru o prostie care nu am gandito
    nu ai facut o prostie,ai facut ce trebuia facut.Receptoarele astea s-au stors de puteri !

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Valenii de Munte, 100 Km Nord de Bucuresti
    Posts
    364
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am avut si eu unul la un prieten cu condensatorii dusi si dupa ce i-am inlocuit am constatat ca nu mai face singur programarea cu factory reset. Am dat sa caute manual pe satelitul intelsat si asa a functionat corect. A gasit toata lista si acum este in regula.
    S-ar putea sa fie un bug in ultimul soft.
    1 X Amiko HD 8260+, 1X Optibox Raptor, 1 X Optibox Alligator si 2 ligheane. 100-16E, 100-HH + 1 X NEOHD (900 Series) cu preamplificator + UPC Cable

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top