Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23

Thread: iPad Mini

  1. #1
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default iPad Mini

    Noutăţi în cazul iPad Mini: configuraţii şi preţuri


    iPad Mini va fi disponibil cu 16 tipuri diferite de memorie şi servicii wireless, potrivit MobileGeeks. Preţurile încep de la 249 de euro (322.6 dolari) pentru un model de iPad Mini WiFi, cu o memorie de 8 GB. Există şi variante cu 16, 32 sau 64 GB, ultimul model, dotat cu tehnologie 4G LTE, costând circa 650 de dolari.


    Apple a început deja producerea în masă a gadgetului, care va fi introdus pe piaţă, cel mai probabil, pe 23 octombrie. Cu toate astea, o publicaţie din Asia anunţă că data ar putea fi amânată din cauza unor probleme legate de producţie.




    Apple a anunţat că va produce circa 10 milioane de bucăţi în primul trimestru, cam de două ori mai mult decât a produs Amazon în cazul Kindle Fire, pentru aceeaşi perioadă, arată cnet.com.
    Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

  2. #2
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Apple va prezenta iPad Mini, o variantă mai ieftină şi de dimensiuni mai mici a tabletei produse de companie, la un eveniment programat pentru 23 octombrie, cu trei zile înaintea lansării sistemului de operare Windows 8 şi a tabletei Microsoft Surface.







    Anterior, zvonurile din piaţă indicau o lansare pe 10 sau 17 octombrie, însă surse apropiate situaţiei au declarat pentru AllThingsD, site-ul specializat în IT al Wall Street Journal, că prezentarea iPad Mini va avea loc pe 23 octombrie, la un eveniment pe bază de invitaţie, potrivit AllThingsD.

    Lansarea produsului într-o marţi deviază de la tradiţia Apple, care preferă de obicei ziua de miercuri. În aceeaşi săptămână, însă 3 zile mai târziu - pe 26 octombrie - Microsoft a pregătit lansarea mult-aşteptatului sistemul de operare Windows 8, care va coincide cu apariţia pe piaţă a tabletei Surface prezentată în primăvară de companie.

    Apariţia Windows 8 va fi urmată la scurt timp de lansarea sistemului de operare pentru smartphone-uri Windows Phone 8, adoptat deja de Nokia, HTC şi Samsung, care au prezentat deja mai multe modele bazate pe platforma Microsoft.

    Sursele citate de AllThingsD au refuzat să precizeze unde va avea loc evenimentul Apple destinat lansării iPad Mini.

    Pe lângă preţul mai mic, iPad Mini ar putea atrage şi clienţii descurajaţi până acum de dimensiunile tabletei "mari", al cărei ecran are diagonala de 9,7 inci.

    Potrivit zvonurilor din presa de specialitate, iPad Mini are un ecran de 7,85 inci, va fi mai subţire şi va fi echipat cu noul conector USB mai îngust dezvoltat de Apple şi prezent pe iPhone 5. De asemenea, tableta va fi echipată cu sistemul de operare iOS 6.
    Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

  3. #3
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Azi ar trebui sa se lanseze iPad Mini iar peste 3 zile Microsoft Surface
    Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

  4. #4
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default

    iPad Mini: mai mic, mai ușor, mai ieftin – ultimele previziuni







    În 2010, Apple a creat prin iPad un aparat care a redefinit complet modul în care sunt văzute calculatoarele personale. Mâine, compania ar putea să își întărească dominanța pe piața tabletelor printr-o variantă Mini, cu o diagonală de 7.85 inci și cu un preț de sub 300 de euro.

    Diagonală mai mică. Poate singurul lucru care se știe cu certitudine despre noul iPad Mini este că va avea o diagonală mai mică decât tabletele Apple de până acum. Dimensiunea cea mai vehiculată este de 7.85 inci (19.9 cm), în ciuda faptului că Steve Jobs a spus la lansarea primului iPad că Apple nu va produce o tabletă atât de mică din cauza problemelor de ergonomie. Se pare că diagonala de 7.85 inci, atipică pe piață, a fost aleasă pentru ca elementele interfeței să aibă aceeași dimensiune ca și pe iPhone (o argumentație completă poate fi citită pe castirony.com). În plus, dat fiind că noul iPad va avea cel mai probabil un raport de aspect de 4:3, suprafața ar urma să fie semnificativ mai mare decât cea de pe tabletele concurente.Probabilitate: 99%.

    Ecran non-Retina, bazat pe tehnologoie IGZO. Este destul de puțin probabil ca Apple să folosească un panou cu densitate a pixelilor de peste 300 DPI în noul iPad Mini. În schimb, cel mai probabil display-ul va avea același raport de aspect 4:3 ca iPad-ul “mare” și o rezoluție de 1024×768, la fel ca iPad 2. Densitatea ar fi mai mare decât pe acest model (~160 ppi vs. 132 ppi), iar tehnologia din spate ar fi complet diferită. iPad Mini ar putea fi unul dintre primele aparate care folosesc ecrane bazate pe tehnologia IGZO, care permite construcția de panouri mult mai subțiri, mai ușoare, cu un consum scăzut de energie și cu margini mai înguste.
    Probabilitate non-Retina: 80%; probabilitate Retina: 20%.
    Concept pentru iPad Mini. Foto: Martin Hajek
    Procesor identic cu iPad 2. Cel mai probabil, iPad Mini va integra aceleași componente cu generația a doua a tabletei Apple: procesor A5 dual-core și 512MB memorie RAM. Capacitatea de stocare va porni în schimb de la 8GB, pentru a menține costurile de producție la un nivel mai redus. La fel ca tabletele de până acum, iPad Mini ar urma să aibă variante 3G/4G și WiFi.
    Probabilitate: 80%.
    Concept pentru iPad Mini, alături de iPod Touch și iPad 3. Foto: iMore
    Carcasă unibody, foarte subțire. După cum spuneam mai sus, folosirea unei noi tehnologii pentru ecrane ar putea permite Apple să construiască o tabletă extrem de subțire, fără să fie compromisă autonomia. Corpul aparatului va fi cel mai probabil tot unibody, ca la toate iPad-urile de până acum, iar grosimea aparatului ar putea fi chiar mai mică decât cea a iPhone 5 (7.6 mm). În plus, zvonurile spun că noul iPad ar putea fi disponibil în mai multe culori, la fel ca iPod Touch. Probabilitate: 80%.
    Concept pentru iPad Mini. Foto: Martin Hajek
    Conector Lightning. iPad Mini va folosi în mod aproape sigur noul conector Lightning, care a fost lansat odată cu iPhone 5 și noua generație de iPod-uri.Probabilitate: 99%.Camera de 5MP. La fel ca noul iPod Touch, iPad Mini va folosi cel mai probabil o cameră de 5 megapixeli și una frontală cu rezoluție VGA.Probabilitate: 90%.
    Concept pentru iPad Mini. Foto: Martin Hajek
    Preț sub 300 de Euro. iPad mini va fi în mod sigur cea mai ieftină tabletă Apple de până acum. Pe o piață ocupată în acest moment mai ales de Amazon și Samsung, compania ar putea concura la un preț de sub 300 de euro pentru modelul de bază (8GB, WiFi), deși nu este sigur că Apple ar putea vinde noul iPad la prețul unui iPod Touch.Probabilitate: 75% sub 300 Euro, 99% sub 400 Euro.
    Lansarea noului iPad Mini marți, 23 octombrie, începând cu ora 20:00 ora Romaniei
    Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1,019
    Posts Thanks / Likes

    Cool how to watch event


  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1,019
    Posts Thanks / Likes

    Default iPad Mini

    Superrrrr...... merge pe Apple TV LIVE.....

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1,019
    Posts Thanks / Likes

    Default iPad Mini

    Si este HD ... 720p

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1,019
    Posts Thanks / Likes

    Default iPad Mini

    A inceput ipad-ul ...

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1,019
    Posts Thanks / Likes

    Default iPad Mini

    4th generation A6 cpu

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1,019
    Posts Thanks / Likes

    Default iPad Mini

    tare de tot s-a intors ipad-ul mare ... si a aparut mini

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1,019
    Posts Thanks / Likes

    Default iPad Mini

    E tare de tot jucaria ....

  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    1,019
    Posts Thanks / Likes

    Default iPad Mini

    De obicei nu fac afirmatii hazardate .... dar pot spune ca IPAD Mini .... se pisha pe tot ce inseamna tablete.
    Si in Romania din noiembrie wi fi si LTE 4 G

  13. #13
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,694
    Posts Thanks / Likes



  14. #14
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu imi iau NamPad
    Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

  15. #15
    JE SUIS GRAS Expert
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    5,989
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satlex View Post
    De obicei nu fac afirmatii hazardate .... dar pot spune ca IPAD Mini .... se pisha pe tot ce inseamna tablete.
    Si in Romania din noiembrie wi fi si LTE 4 G
    Pai daca tot ai testat-o da-ne si noua ceva impresii
    Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top