Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 33
  1. #1
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,662
    Posts Thanks / Likes

    Default S3 Romania (Vodafone) 4.1.1

    S3 Romania (Vodafone) 4.1.1

    Dupa putine asteptari de la lansarea oficiala Poloneza, aveti la dispozitie (via OTA) vers. 4.1.1

    Activati WI-FI
    In setari/info dispozitiv/update software bifati toate casutele si dati cautare nou soft (de regula o face in automat).

    Din sursa sigura

    http://www.sammobile.com/firmware/?p...ype=1#firmware

    P.S.

    Trebuie sa aveti bateria incarcata si cele doua account (GOOGLE si SAMSUNG)

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu mi gaseste niciun upgrade prin wi fi. Nu am ce sa bifez decat wi fi only. Cele 2 conturi le am...am facut sincronizare la ele dar degeaba.

  3. #3
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,662
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yanq View Post
    Nu mi gaseste niciun upgrade ...
    Trebuie sa ai cele doua inregistrari facute Google, Samsung si trebuie sa-l sincronizezi in setari/account sincronizare.


    Mai incearca, este posibil sa fie si serverul prea incarcat.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    211
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si daca are root?
    SPAZE 2.1 Quantum Edition
    Cosmetice Revlon

  5. #5
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,662
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by qwess View Post
    Si daca are root?
    Salut qwess
    Daca este ROOT-at nu face update via OTA

  6. #6
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,662
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vad ca au pus la dispozitie si fisierul de descarcat, dar chiar nu sunt sigur daca poate fi flashat cu ODIN.
    http://www.hotfile.com/dl/172482355/...50296.zip.html

  7. #7
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,662
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Atentie

    Am dat jos fisierul. Nu poate fi scris cu ODIN, deci nu pierdeti timpul.
    Probabil se introduce in memoria interna/externa si se face update prin intrarea in RECOVERY MODE. Nu sunt sigur, dar logic nu vad de ce l-ar fi pus in download. Daca se poate face in acest mod si doriti sa incercati nu faceti nimic in plus.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Confirma cineva totusi ca a facut upgrade via wi fi pe sgs3 vodafone ro?

  9. #9
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,662
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yanq View Post
    Confirma cineva totusi ca a facut upgrade via wi fi pe sgs3 vodafone ro?
    Imposibil sa nu fie cineva.

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Primul post de acolo care confirma update-ul e din august....cred ca era vorba de o versiune beta...

  11. #11
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,662
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yanq View Post
    Primul post de acolo care confirma update-ul e din august....cred ca era vorba de o versiune beta...
    Da am gresit eu, miii de scuze. Cu KIESS ai incercat?

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Not all OTA updates are officially released to public! Samsung may use OTA firmwares as tests first.

    ....acesta poate fi raspunsul...


    ..toutusi pentru cine vrea sa face upgrade la versiunea la 4.1.1 din 17.9.2012 pentru Vodafone Ro postata de colegul @le099 :

    How to:
    - descarcati arhiva, o copiati pe cardul extern
    - Intrati in recovery - cu telefonul oprit apasati in acelasi timp pe power, menu, volume +
    - wipe cache partition

    - apply update from external storage - va duceti unde ati salvat arhiva, o selectati, asteptati 5 minute pana se face updateul
    - reboot system now

    *Nu aveti nevoie de root.
    Dupa update sistemul ramane ca oficial, nu apare ca modificat !


    ..desi e evident ca fiind din 17.09.2012 e aparuta inainte de versiunea poloneza (22.09.2012)...care contine buguri si a fost retrimisa in laborator pentru cizelare..

    ..si pe forumul Vodafone Ro moderatoarea precizeaza in data de 05.10.2012 ca inca nu a aparut update-ul oficial...

  13. #13
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,662
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yanq View Post

    ..desi e evident ca fiind din 17.09.2012 e aparuta inainte de versiunea poloneza (22.09.2012)...care contine buguri si a fost retrimisa in laborator pentru cizelare..
    Ca si cea Suedeza iesita ieri, dealtfel, unde culmea din spuse lipseste Suedeza. Voi confirma cand il voi baga.

    Daca ma uit bine la aceste releas-uri OTA, imi dau seama ca se vb. de unul si acelasi, schimba doar CSC-ul.
    Sunt releas-uri lasate de SAMSUNG pentru a fi moddate de Provideri. Sunt versiuni curate fara apk bagate de unul sau altul. Asa si Polonezul, nu este altceva decat un seaman moddat pentru piata lui. Nimic in plus.

    Exemplu:

    GT-I9300_I9300XXDLI5-OTA-I9300BUBLG3_OMN_362350296.zip ITA
    GT-I9300_I9300XXDLI5-OTA-I9300BUBLG3_CNX_362350296.zip ROM
    GT-I9300_I9300XXDLI5-OTA-I9300BUBLG3_VOD_362350296.zip UK

    Extrase din lista asta de releas-uri OTA

    United Kingdom 17 Sep 2012 4.1.1 I9300BUBLG3 I9300XXDLI5 345.6 MB Download
    Croatia (VIPNET) 17 Sep 2012 4.1.1 I9300BUBLG3 I9300XXDLI5 345.6 MB Download
    Greece (Vodafone) 17 Sep 2012 4.1.1 I9300BUBLG3 I9300XXDLI5 345.6 MB Download
    Ireland (Vodafone) 17 Sep 2012 4.1.1 I9300BUBLG3 I9300XXDLI5 345.6 MB Download
    Slovenia (Si.mobil) 17 Sep 2012 4.1.1 I9300BUBLG3 I9300XXDLI5 345.6 MB Download
    Austria (A1) 17 Sep 2012 4.1.1 I9300BUBLG3 I9300XXDLI5 345.6 MB Download
    Hungary (VDH) 17 Sep 2012 4.1.1 I9300BUBLG3 I9300XXDLI5 345.6 MB Download
    Germany (Vodafone) 17 Sep 2012 4.1.1 I9300BUBLG3 I9300XXDLI5 345.6 MB Download
    Portugal (Vodafone) 17 Sep 2012 4.1.1 I9300BUBLG3 I9300XXDLI5 345.6 MB Download
    Italy (Vodafone) 17 Sep 2012 4.1.1 I9300BUBLG3 I9300XXDLI5 345.6 MB Download
    Belgium / Luxemburg 17 Sep 2012 4.1.1 I9300BUBLG3 I9300XXDLI5 345.6 MB Download
    Cyprus 17 Sep 2012 4.1.1 I9300BUBLG3 I9300XXDLI5 345.6 MB Download
    Romania (Vodafone) 17 Sep 2012 4.1.1 I9300BUBLG3 I9300XXDLI5 345.6 MB Download
    Spain (Vodafone) 17 Sep 2012 4.1.1 I9300BUBLG3 I9300XXDLI5 345.6 MB Download

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Versiunea suedeza e prezentata ca fiind din 04.10.2012 pe samfirmware...si totusi daca in versiunea poloneza au confirmat ca exista bug-uri...acestea sunt mai mult ca sigur prezente si in celelale ota-uri aparute cam la acceasi data...

    Un bug raportat de multi atatin versiunea poloneza confirmat si in cea suedeza este ca dupa primirea unui apel volumul telefonului trece singur pe mute.

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si in cele din urma am pus update-ul ota pentru Vodafone Ro prin copiere pe sdcard....pare ok....in afara de o chestie aboslut enervanta..la fiecare program deschis/mesaj/agenda, etc...face un chenar rosu pe toata marginea ecranului care pulseaza de cateva ori si dispare..nu-mi dau seama de la ce e si nici cum scap de el...dar e enervant...sper sa nu fie un feature marca vodafone...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top