Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10

Thread: Blocare caid

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    125
    Posts Thanks / Likes

    Default Blocare caid

    Ma poate ajuta cineva sa blochez pe cccam la o linie cardurili S*y De pe Beta?
    Ce trebuie sa scriu la sfarsitul liniei?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    454
    Posts Thanks / Likes

    Default

    C: dns port user pass no { 0:0:2, 1702:0:0 }

  3. #3
    EXPERT GIGABLUE & IPTV Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    912
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mai bine ai folosi un prio ptr nds lasand beta in server,nu se stie niciodata...plus ca 1702 sant carti bune stabile ce accepta si ecm mare

    cum crezi tu

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    454
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la o linie
    Pai cred ca vrea sa blocheze intr-o anumita linie... eu asa am inteles.
    Altfel pune ignore in prio si l-a inchis definitiv.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    125
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by intel View Post
    Pai cred ca vrea sa blocheze intr-o anumita linie... eu asa am inteles.
    Altfel pune ignore in prio si l-a inchis definitiv.
    Corect. Multumesc mult.

  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu inteleg ce legatura are "Cardul fals" cu Cardul beta de la SKY DE care functioneaza foarte bine si nu e deloc fals ....deci va rog frumos ori schimbati titlu ori schimbati continutu.Altfel mai intelege lumea ca SKY DE nu mai are caid 1702 si ca trebuie blocat ! Daca primesti un card expirat de la cineva si face cereri la respectiu asta nu inseamna ca, cardul e fals ...problema e la peer !

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    125
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by miloo View Post
    Nu inteleg ce legatura are "Cardul fals" cu Cardul beta de la SKY DE care functioneaza foarte bine si nu e deloc fals ....deci va rog frumos ori schimbati titlu ori schimbati continutu.Altfel mai intelege lumea ca SKY DE nu mai are caid 1702 si ca trebuie blocat ! Daca primesti un card expirat de la cineva si face cereri la respectiu asta nu inseamna ca, cardul e fals ...problema e la peer !

    Eu am pus o intrebare, am primit un raspuns corect, din punctul meu de vedere se poate sterge totul. Nu inteleg de ce atatea comentarii inutile.

  8. #8
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Blocarea cardului e inutila (poate tie iti este utila , la tine fiind o exceptie ) si de aceea scriu aici ca lumea care citeste sa nu creada ca,cardul e fals si trebuie blocat.Doar am facut un apel in cea ce priveste corectitudinea titlului sa fie modificat sa nu se inteleaga altceva.
    Imi cer scuze daca te-am ofensat cu ceva.

  9. #9
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cea mai eficinta blocare este sa ii comunici respectivului ca , cardul de la el nu deschide , si atunci ai doua variante in functie de ce raspuns primesti, ori il stergi de tot daca nu iti da raspuns, ori ii zici sa iti blocheze el cardul respectiv in linia lui.
    Telekom Romania - Consultant vanzari ! OFERTE Personalizate -FTTx, xDSL, NON-FTTx, PORTARE !
    Ech Recep - DM800SE, TRIAX, DM3800, DTH - TELEKOM, DIGI, FocusSat, Akta , GSM - Telekom, DIGI ,Vodafone !

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    125
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aveti dreptate cu totii, doar ca eu am aplicat cea mai simpla solutie, am blocat caidul de la acel user si gata.
    In rest linia e ok. Multumesc celui care a modificat titlul. @miloo- nu sunt suparat doar ca sunt surprins ce discutii aprinse se nasc din nimic.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top