Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default Imagine pentru clona Dm 800

    Salutare


    Am o clona dreambox 800 care dupa un restart nu a mai pornit, apare pe ecran Dreammultimedia error nu stiu exact ce sim si ce ssl are pe sim scrie dreambox securiti A2P cind functiona la pornire aparea Ferrari sim si SSL88 parca , am incercat cu dreamup sa pun imagine si nu a mers , am pus ip care intr-un final a aparul pe ecran si la informatii scrie ca am ssl 65 , va rog sa-mi spuneti ce imagine trebuie sa pun si cum.
    Multumesc

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Italy
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default dm800

    daca aparea sim ferari atunci trebe o imagine pentru clona ferrari.ssl nu conteaza daca imaginea e patchata.numai pentru imagini pentru decoder original trebe sa ai ssl mai mic sau egal cu ssl al decoderului tau.eu nu am sim ferrari asa ca iti dau doar un link orientativ
    http://www.sendspace.com/file/m87s7n

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Maramures
    Posts
    201
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si eu am avut aceeasi problema cu 2 clone si am rezolvato la ambele cu inlocuirea suportului pt sim. incearca mai intai sa presezi simul cu ceva pe cititor pt ca suportul pt sim este prea slabit si cititorul nu mai citeste simul, in timp ce ti simul apasat pe cititor pornesti aparatul si atunci ar trebui ca DM-ul sa booteze! bafta!

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu am reusit cu dreamup apare " No CA found by 2nd stage loader, please contact support at dream-multimedia!" iar prin browser inarca pina la 100% iar la repornire scrie tot Dream Multimedia error, nu a mers nici prin apasarea simului, help

  5. #5
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    trebuie sa folosesti dreamup patched si cablu nullmodem sa incarci o imagine dar trebuie sa ai grija de care pui in functie de simul din clona

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca tin apasat butonul din fata si-l pun la curent apare tot Dream Multimedia error , cind incerc cu dreamup apare mesajul NO ca found , iar pe ecranul receptorului apare un ip si mai jos serial mode pun ip in IE si incarc o imagine nfi, (am incercat mai multe ) incarca pina la 100% si dupa ce reconectez receptorul la curent tot Dream Multimedia error apare o fi simul defect ?

    Am folosit dreamup patched si zice file to big

    Acum scrie eror opening file 3
    Last edited by mirelgaby; 10th October 2012 at 23:35.

  7. #7
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    tocmai de asta trebuie sa incarci o img pt simul tau doar prin serial fara network , eventual sa bifezi si repair boot , inainte de imagine incarca si un ssl ferrari cit mai nou

    daca arata file too big alege alta imagine

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top