Dezvăluiri halucinante ale fostei soacre a lui Reghecampf: "Piţurcă l-a dat afară pe Laurenţiu de la Steaua după ce a aflat că umblă cu Vica, amanta lui!"

Īn scandalul declanşat īntre Mariana şI Reghecampf, fostul ei soţ, pe care īl acuză că a īnşelat-o cu Ana Maria Prodan īn timpul mariajului cu ea, apar noi detalii uluitoare. De data această, nu Mariana este cea care le dezvăluie, ci mama ei. Otilia Boldea īşi aminteşte că Prodanca nu este singura femeie cu care Reghe a īnşelat-o pe fiica sa, ci că, pe lista cuceririlor lui, s-ar fi aflat la un moment dat şI Vica, celebra amantă a lui Piţurcă.
"Povestea s-a petrecut exact īn perioada īn care Mariana şI Laurenţiu s-au mutat īn cel de-al doilea apartament īn Bucureşti. Īl mobilaseră după revistă şI totul mergea perfect. Īntr-o zi, Laurenţiu a venit acasă de la antrenament, foarte, foarte supărat şI a anunţat-o pe Mariana că a fost dat afară de la Steaua." Aşa īşi īncepe dezvăluirile Otilia Boldea, fosta soacră a lui Laurenţiu Reghecampf. Concedierea fotbalistului a fost un mare şoc pentru familie, mai ales că, īn acea perioadă era unul dintre sportivii văzuţi bine la club şI, se pare, motivul pentru care fusese exclus era foarte neclar. "Am suferit mult, că abia se aşezaseră īn casa noua. Atunci, Laurenţiu s-a hotărāt să plece să joace īn Germania, şi-a găsit loc de muncă acolo. La un timp, Mariana a descoperit motivul pentru care Laurenţiu a fost dat afară de la Steaua. Īmi aduc aminte că Reghecampf s-a lăudat faţă de colegii lui că umblă cu Vica, iubita lui Piţurcă, şI băieţii s-au dus şI l-au reclamat, l-au pārāt, adică, la Piţurcă - el era antrenorul lor atunci. Pentru motivul asta a fost dat afară. Lacatuş, era căpitan de echipă şI el i-a zis lui Piţurcă. Această Vica eră şI ea tānără şI probabil că Piţurcă era īndrăgostit şI nu i-a picat bine să afle că Laurenţiu are treabă cu ea", ne-a mărturisit īn exclusivitate mama Marianei.

Sursa: www.cancan.ro – 05.10.2012