Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Old Men Mentor
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    50.49/4.26
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default SmartTv + CI variante

    Deschid acest post pentru ca tehnologia noua ne sufla-n ceafa si trebuie sa stim cum putem sa beneficiem de ea.
    Intrebarea ar suna cam asa:
    - Ce variante de receptie sunt cu ajutorul unui SmartTV (de regula Samsung) care are integrat un tuner satelit, o intrare Net (RJ45) si o intrare CI (CI+).
    Mai explicit posibilitatile de decriptare cu diferite CI (+ cartele), sau IPTV cum anunta cineva intr-un post mai jos, sau sharing direct etc etc.

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    940
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Samsung ES6710
    Vuo Allcam

    Sky DE V13,S02 si HD+ merg perfect.

    Altceva nu am testat.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    turnu magurele
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poti folosi un cam diablo wifi si deschizi tot cu el pe tv in sharing

  4. #4
    Old Men Mentor
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    50.49/4.26
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by valygbox View Post
    poti folosi un cam diablo wifi si deschizi tot cu el pe tv in sharing
    pentru a scoate pe Net Camul trebuie un ruter Wifi sau se poate conecta la reteaua network configurata la TV prin RJ45 cablu?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    turnu magurele
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by antenutze View Post
    pentru a scoate pe Net Camul trebuie un ruter Wifi sau se poate conecta la reteaua network configurata la TV prin RJ45 cablu?
    il scoti pe net prin ruter wifi

  6. #6
    Old Men Mentor
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    50.49/4.26
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok, revin la postul asta de data asta fiind si posesorul unui Diablo Cam 2 Wifi (1.88, boot 1.50 HW 2.6)
    spre regretul meu deocamdata nu merg cardurile oficiale de TNTsat si nici cardul Focus.
    Acum apelez la cei care au acest cam sa ma lamureasca si pe mine va rog:
    1. are doua gauri pt carduri dar intra un card normal (stil Focus de ex.) numai in cea de sus, cealalta este mai obturata inauntru si nu intra cardul in ea, este normal asa? este pt vre-un alt tip de card mai fin?
    2. configuratia descrisa mai sus este ultima sau este suficient de buna, sau trebuie sa-l flasuiesc cu alta varianta (din fericire mai am un cas 3 prin pod pe undeva) si in cazul asta cu care? si eventual de unde (mersi pentru un PM).
    3. are cineva vre-o configuratia buna pt camul asta si poate sa mi-o dea si mie?
    Mersi

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    [email protected] 46.27 , 24.4 East
    Posts
    211
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by antenutze View Post
    ok, revin la postul asta de data asta fiind si posesorul unui Diablo Cam 2 Wifi (1.88, boot 1.50 HW 2.6)
    spre regretul meu deocamdata nu merg cardurile oficiale de TNTsat si nici cardul Focus.
    Acum apelez la cei care au acest cam sa ma lamureasca si pe mine va rog:
    1. are doua gauri pt carduri dar intra un card normal (stil Focus de ex.) numai in cea de sus, cealalta este mai obturata inauntru si nu intra cardul in ea, este normal asa? este pt vre-un alt tip de card mai fin?
    2. configuratia descrisa mai sus este ultima sau este suficient de buna, sau trebuie sa-l flasuiesc cu alta varianta (din fericire mai am un cas 3 prin pod pe undeva) si in cazul asta cu care? si eventual de unde (mersi pentru un PM).
    3. are cineva vre-o configuratia buna pt camul asta si poate sa mi-o dea si mie?
    Mersi
    Vad , ca nu vrea nimeni sa te ajute cu sfaturi , dar poate ai vazut si in astalalt ,, Thread ``

    http://www.rdi-board.com/threads/54306-Diablo-update

    mai pe la capat

  8. #8
    Old Men Mentor
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    50.49/4.26
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cam asa-i la noi românii, toti au asa ceva dar niciunul nu vine sa explice ca sa priceapa si cei care vor sa achizitioneze o astfel de instalatie, stiu cum se gandeste: "sa se descurce si asta cum m-am descurcat si eu" si intre noi fie vorba daca crameaza Camul, cu atat mai bine, inseamna ca ia murit si capra...
    hai sa-mi raspund tot eu poate mai foloseste la v-unul ce voi scrie in continuare (multe din cele scrise sunt traduceri de pe unde am cautat informatiile necesare)
    Pentru inceput trebuie stiut ca pentru a programa un Diablo Cam 2 Wifi este nevoie de CAS INTERFACE 3 [(sau 2, 2+, 3+(nu le-am incercat dar banuiesc ca sunt la fel)]
    Primul pas este sa instalam softul Cas Studio (actual 9.7.0) in calculator fara sa racordam Cas Interface la USB. Dupa instalarea softului (aici uneori pot aparea probleme in sensul ca trebuie cautat drverul windows in repertoriul unde s-a instalat Cas Interface (de regula: C:\Program Files\Duolabs\Cas Studio 9.7.0\Drivers)
    dar pot fi si unele probleme dupa instalare din cauza USB (eu am fost obligat sa folosesc un calculator mai vechi pentru ca softul sa functioneze corect).
    Daca totul a fost instalat corect atunci in My Computer la Gestionarul de periferice in JUNGO trebuie sa fie: WinDriver si Cas Interface 3 Studio, in momentul conectarii la calculator.
    Acum trecem la programare:
    Incarcam de pe Net ultima varianta de UNDERWORLD (acum este 2.25.zip, o dezipam si obtinem Underworld225.dup)
    Deschidem softul Cas Studio bagam cablul USB si apasam apoi icoana Cam Menu de unde alegem PRIMA icoana DIABLO CAM (nu pe cea de-a doua Diablo Cam 2, cu toate ca tendinta ar fi asta dupa cum scrie pe Cam, Diablo cam 2 Wifi, doiul se refera la l lectoare de card presupun)
    Acum introducem Camul in lectorul de cam al Cas Interface si se aprinde dioda verde.
    In meniul Cas Interface sunt 4 optiuni: UPGRADE CAM, CAM FILE SYSTEM, CAM DISK FUNCTIONS, WIFI CONFIGURATION.
    Prima data mergem in meniul CAM DISK FUNCTION si facem un Save (backup) al softului original al Camului (nu se stie niciodata, paza buna trece primejdia rea).
    Deschidem apoi UPGRADE CAM selectam fisierul incarcat de pe Net - Underworld225.dup, lasam casuta CHECKBOX bifata la ENABLE VERIFY si apasam pe START UPDATE.
    Aici trebuie sa ne inarmam cu rabdare pt ca procesul dureaza ceva timp (la mine cred ca a durat cam 30 min cu totul) si mare atentie deoarece la un moment dat afiseaza ca fisierul a fost inregistrat, nu deconectati si lasati-l in pace sa-si faca treaba pana la sfarsit cand va apare pe ecran ca totul sa desfasurat ok deabia atunci deconectati Cam-ul de la Cas Interface, deci rabdare, rabdare daca nu vreti sa pierdeti CAMul.
    Acum cand totul sa desfasurat corect puteti scoate camul din programator si sa-l bagati in STB sau in TV Smart.
    Trebuie stiut ca tot ce trebuie scris de acum incolo in memoria Camului (al softului Underworld) se face deasemeni cu ajutorul Cas Interface dar din meniul CAM FILE SYSTEM, unde dupa ce ati conectat Camul la Cas puteti adauga fisiere (Drag&Drop) pentru configurarea Camului (sharing, GBOX, etc)
    dar voi revenii mai jos la subiectul asta.
    Evident trebuie facute niste reglaje din meniul CI al decodorului sau al TVului si anume:
    dupa ce ati intrat in meniul CI, reglati: Auto PMT - ON, EMU - ON, N2 AU - OFF, Fixed CW ON, Delayer 02 (sau 07 daca da freeze), Prio Cards - EMU si apoi Cards, MSG - never, Log - OFF, Sharring CCCam (sau poate NewCamd sau GBOX dupa cum are nevoie fiecare).
    Totodata trebuie reglata iesirea la Net prin Wifi la routerul vostru, ca sa-i dea o adresa IP (din meniu de la Wifi, device config., acces point )
    Pentru a face upload auto la chei trebuie sa cuplati Camul la Cas Interface si sa incarcati AU.XML (aflat in softul camului) din meniul CONFIG si sa-l editati cu ajutorul softului NOTE PAD++ (gratuit pe Net)(deoarece trebuie sa ramana incodat in ANSI).
    AU.XML editati-l introducand pentru KEYS.BIN: h**p://www.satfreaks.tv/ulc/diablo/keys/KEYS.BIN si pt DATA.BIN: h**p://www.satfreaks.tv/ulc/diablo/keys/DATA.BIN (**=tt pt a nu da linkul, evident folositi tt in loc de **)
    dupa care-l transferati la loc prin Cas Interface (din momentul asta face autoupdate la chei din meniul CI al deco sau TV, cu toate ca nu prea stiu la ce servesc deoarece majoritatea programelor valabile si-au cam terminat vremea cheilor odata la nu-s cat timp si se face de cateva ori/min, deci...)
    Tot de aici din din Cam File System al Cas Interface incarcati fisierul CCCAM.config care se gaseste in dosarul EMU - CCCAM si-l editati cu Notepad++ introducand (daca aveti asa ceva) adresa serverului de sharing adica
    (cu litera mica si fara spatiu dupa c c:http://adresaserverului PORTUL nume password si apoi ENTRE ca sa treaca la linia urmatoare si save dupa care-l uploadati la loc.
    (pt CCCAM nu se poate scrie decat o singura linie)
    Din Meniul Deco de la CI apoi alegeti ADD ON si Sharring Client optiunea CCCAM.

    Cam asta ar fi, dar daca vreti o parere personala, eu consider investitia aceasta cam putin convingatoare, care trebuie sa ne intoarca-n timp la programare si ore pierdute, la un server pe undeva, zappingul de pe un post pe altul si lumina pe ecran este cam lent/a, pe mine unul nu ma convins deloc, in conditiile in care cu aceiasi bani sunt pe piata decodoare destepte care bat la fund din toate pctele de vedere acest CAM.

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2008
    Location
    82.7° N 114.4° W
    Posts
    991
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu am cochetat o vreme cu ideea de a-mi lua Diablo 2.6 WiFi, dar am renuntat in urma feeddback-uluo primit de la detinatori.
    Eram incantat de ideea de a nu mai avea un receiver si o telecomanda in plus pentru TV-ul prins montat pe perete, dar sa pot avea aceleasi facilitati ca la un DM sau similar.

    Pana la urma am ales un receiver ieftin, mic, care are client cccam si se poate pune in spatele unui TV. Acesta este Alma S2250.

  10. #10
    Old Men Mentor
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    50.49/4.26
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    scuze, am uitat sa precizez, cartela FOCUS functioneaza in Cam (bagata in CIul TVului, deci se poate scapa de un decodor in felul asta) dar la zapping se misca ca o baba-n carje.

  11. #11
    Old Men Mentor
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    50.49/4.26
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am uitat sa precizez, inainte de a pune noua varianta Underworld trebuie sa faceti un FORMAT (butonul tot acolo unde ati facut Backup) si apoi fara a iesii din Programul CAS Interface treceti la etapa urmatoare de flash al Camului cum a foqst descris mai sus.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top