Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Location
    in fotoliul din odaie
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default Cum pun tntsat cu oscam si eventual cccam? Si de ce card in loc de emu?

    Salve,

    Am un card de tntsat v5 pe care vreau sa-l adaug in configuratia mea actuala, un dm800 cu black hole.
    Am inteles ca e posibil cu oscam.

    Intrebarile mele ar fi:
    Cum ar trebui sa configurez oscam pentru tntsat?
    Pot sa folosesc in acelasi timp cccam iar cand intru pe canalele cardului tntsat sa ia de pe local prin oscam? Cum?
    Pot sa-l pun in share?
    Momentan imi merge fara card, prin gbox emu, care ar fi avantajele daca as pune cardul tntsat?

    numai bine
    Sorin

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Location
    in fotoliul din odaie
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sorinpopa View Post
    Salve,

    Am un card de tntsat v5 pe care vreau sa-l adaug in configuratia mea actuala, un dm800 cu black hole.
    Am inteles ca e posibil cu oscam.

    Intrebarile mele ar fi:
    Cum ar trebui sa configurez oscam pentru tntsat?
    Pot sa folosesc in acelasi timp cccam iar cand intru pe canalele cardului tntsat sa ia de pe local prin oscam? Cum?
    Pot sa-l pun in share?
    Momentan imi merge fara card, prin gbox emu, care ar fi avantajele daca as pune cardul tntsat?

    numai bine
    Sorin

    Nu stie nimeni?

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    bucharest
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu este vorba ca nu stie nimeni, ci acest forum este intr-o moarte clinica de vreo cateva luni.

  4. #4
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    497
    Posts Thanks / Likes

    Default corect

    asa se intampla, cand nu posteaza nimeni si sistematic, setari pe acest forum.
    dar poti sa-ti compui singur setarea.
    sau sa cauti pe d-l google.

  5. #5
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    497
    Posts Thanks / Likes

    Default un link

    nu stiu daca se permite, link-ul
    daca nu
    stergeti postul

    http://linuxsat-support.com/oscam-co...cess-card.html

  6. #6
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    citesti cardul cu oscam si ii dai linie la cccam 2.3.0 ( singura versiune cu care merge)
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    454
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pot sa-l pun in share?
    Poti sa-l pui fara probleme, dar te umpli de nok... E la fel ca TVR viacess. Trece ecm-ul prin CCcam dar nu il deschide.
    Am un card care merge ok in oscam cu dvbapi, dar in 3C nu pot da ca nu deschide.
    De fapt acum e aruncat printr-un sertar... ca eu nu ma uit la astia.
    cccam 2.3.0 ( singura versiune cu care merge)
    Nu am probat 2.3.0 si nu stiam ca asta merge, dar, userii nu se dezlipesc de 2.1.3, asta folosesc si toate cererile sunt nok

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai rezolvat cumva ca si eu sunt interesat pun un card TNT sau Fransat ...

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut
    Oscam Config for TNT sat 19e
    Internal Reader ie xtrend card slot


    [reader]
    label = TNTSAT
    protocol = internal
    device = /dev/sci1
    emmcache = 1,3,2
    group = 1
    caid = 0500
    ecmwhitelist = [email protected]:EC,57,D8,10D,12A,142
    ident = 0500:030B00
    aeskeys = [email protected]:439726EBB6A939A456C05FF6AA606C43,A79AC 0DBEC9C9251D1915F058862AF26,EF3CB8D36A862097A33FC4 7101041BE3


    For external Serial Reader

    [reader]
    label = tntsat
    enable = 0
    protocol = mouse
    device = /dev/ttyS0
    caid = 0500
    ecmwhitelist = [email protected]:EC,57,D8,10D,12A,142
    detect = cd
    mhz = 358
    cardmhz = 358
    ident = 0500:030B00
    aeskeys = [email protected]:439726EBB6A939A456C05FF6AA606C43,A79AC 0DBEC9C9251D1915F058862AF26,EF3CB8D36A862097A33FC4 7101041BE3
    group = 1
    emmcache = 1,3,2


    For PCSC Reader


    [reader]
    label = reader-4
    protocol = pcsc
    device = 0
    caid = 0500
    ecmwhitelist = [email protected]:EC,57,D8,10D,12A,142
    detect = cd
    mhz = 358
    cardmhz = 358
    ident = 0500:030B00
    aeskeys = [email protected]:439726EBB6A939A456C05FF6AA606C43,A79AC 0DBEC9C9251D1915F058862AF26,EF3CB8D36A862097A33FC4 7101041BE3
    group = 1
    emmcache = 1,3,2

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default

    oscam_cam.sh


    #!/bin/sh

    CAMNAME="OSCam"
    USERNAME=""
    ZAPTIME=6
    CAMID=1797
    DVBSET=0
    INFOFILE="ecm.info"
    INFOFILELINES=
    # end

    remove_tmp () {
    rm -rf /tmp/*.info* /tmp/*.tmp*
    }

    case "$1" in
    start)
    echo "[SCRIPT] $1: $CAMNAME"
    remove_tmp
    /var/bin/oscam &
    ;;
    stop)
    echo "[SCRIPT] $1: $CAMNAME"
    kill `pidof `
    killall -9 oscam 2>/dev/null
    sleep 2
    remove_tmp
    ;;
    *)
    $0 stop
    exit 0
    ;;
    esac

    exit 0

    3° Placer les fichiers suivants dans /var/tuxbox/config (attribut 644)

    oscam.conf


    [global]
    logfile = /tmp/oscam.log
    usrfile = /tmp/oscamuser.log
    preferlocalcards = 1
    cachedelay = 120
    nice = -19
    saveinithistory = 1

    [webif]
    httpport = 8888
    httpuser = root
    httppwd = oscam
    httprefresh = 30
    httpallowed = 127.0.0.1,192.168.0.0-192.168.255.255
    httphideidleclients = 1
    httpreadonly = 0
    httpsavefullcfg = 0

    [dvbapi]
    enabled = 1
    boxtype = dreambox
    user = localuser
    oscam.dvbapi


    I: 0500:030B00:2009 # TNTSat - Canal+
    I: 0500:030B00:200A # TNTSat - Canal+ Decale
    I: 0500:030B00:200B # TNTSat - Canal+ Cinema
    I: 0500:030B00:200C # TNTSat - Canal+
    I: 0500:030B00:200D # TNTSat - Canal+ Family
    I: 0500:030B00:2010 # TNTSat - Canal+ Sport
    I: 0500:030B00:2261 # TNTSat - Canal+ HD
    I: 0500:030B00:2262 # TNTSat - Canal+ DECALE HD
    I: 0500:030B00:2263 # TNTSat - Canal+ CINEMA HD
    I: 0500:030B00:2264 # TNTSat - Canal+ SPORT HD
    I: 0500:030B00:2265 # TNTSat - Canal+ FAMILY HD
    I: 0500:030B00:2275 # TNTSat - Canal+ HD
    I: 0500:030B00:2276 # TNTSat - Canal+ DECALE HD
    I: 0500:030B00:2277 # TNTSat - Canal+ CINEMA HD
    I: 0500:030B00:2278 # TNTSat - Canal+ SPORT HD
    I: 0500:030B00:2279 # TNTSat - Canal+ FAMILY HD
    I: 0500:030B00:227F # TNTSat - Canal+ HD
    I: 0500:030B00:4284:1788 # TNTSat - NT1
    I: 0500:030B00:4290:1788 # TNTSat - NT1
    P: 0500:030B00 # TNTSAT

    oscam.server


    [reader]
    label = tntsat
    protocol = internal
    device = /dev/sci0
    detect = cd
    mhz = 357
    cardmhz = 357
    caid = 0500
    ident = 0500:030B00
    aeskeys = [email protected]:43********43,A7********26,EF********E3 ----> ( A compléter )
    group = 1
    lb_weight = 200
    oscam.user


    [account]
    user = localuser
    group = 1

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut.
    aici ai tot
    http://www.archivostv.com/foro/showthread.php?t=275874

    dai cu "gooaglee" si traduci
    bafta amice si te astept in privat poate vad si eu ...

  12. #12
    Banned Friend
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    41
    Posts Thanks / Likes

    Default bun de stiut

    Sirius arunca-mi in pm o adresa de mail sau un id de mess sa-ti dau un mar.
    Oricum pe TNT scrie oscam de mult timp

  13. #13
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stai asa ca m-ai pierdut .. deci pt dm-800 clona cu cccam ... tre sa instalez oscam prima data nu ?
    Si nu o sa se incurce una in alta camurile .. merg amandoua odata ...

  14. #14
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu conteaza ce instalezi prima data daca ai scriptul adecvat cccam/oscam care sa le porneasca pentru o convietuire perfecta a celor doua camuri

  15. #15
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si piciul a incercat mai multe variante de a face lunina pe ecran dar fara rezultate pe acest card,oscamul imi arata CARDOK dar cand comut pe canale tot el imi da "by not found"
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top