Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Always somewhere here
    Posts
    359
    Posts Thanks / Likes

    Default golden media unibox 9060

    Am incercat sa schimb din menu iesirea video si de atunci nu mai am OSD. Nu mai pot vedea menu-ul nici pe euroscart, nici pe rca nici pe hdmi. Vre-un sfat?
    Nici eu nu mai stiu ce am si ce-mi mai trebuie.

  2. #2
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai incercat o revenire la setarile din fabrica ?
    Telekom Romania - Consultant vanzari ! OFERTE Personalizate -FTTx, xDSL, NON-FTTx, PORTARE !
    Ech Recep - DM800SE, TRIAX, DM3800, DTH - TELEKOM, DIGI, FocusSat, Akta , GSM - Telekom, DIGI ,Vodafone !

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Always somewhere here
    Posts
    359
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu am cum, repet nu am OSD. Se vede imaginea unui canal sau altul dar nu vad meniul menu-ului.
    Nici eu nu mai stiu ce am si ce-mi mai trebuie.

  4. #4
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Reinstaleaza din nou softul receptorului.
    Telekom Romania - Consultant vanzari ! OFERTE Personalizate -FTTx, xDSL, NON-FTTx, PORTARE !
    Ech Recep - DM800SE, TRIAX, DM3800, DTH - TELEKOM, DIGI, FocusSat, Akta , GSM - Telekom, DIGI ,Vodafone !

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Always somewhere here
    Posts
    359
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum daca nu vad ce fac?
    Nici eu nu mai stiu ce am si ce-mi mai trebuie.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    May 1971
    Location
    in curtea scolii
    Posts
    1,291
    Posts Thanks / Likes

    Default unibox 9060, 9080

    e in italiana dar nu cred ca e dificil, tre' doar sa ai EromUpgrade.exe si firmware de pus in receiver:


    Spegni il decoder dall’interruttore
    Collega il decoder col cavetto seriale al pc
    Lancia EROM Upgrade e imposta come da figura



    Clicca su BROWSE e scegli il firmware da caricare.



    Attendi che tutta l’operazione vada a buon fine e il decoder si riavvierŕ rinato

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Always somewhere here
    Posts
    359
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merci! Un tutorial? Ca deocamdata sta pe on (mic) si mai departe nu face nimic.
    Nici eu nu mai stiu ce am si ce-mi mai trebuie.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    May 1971
    Location
    in curtea scolii
    Posts
    1,291
    Posts Thanks / Likes

    Default no

    Quote Originally Posted by Johndesim View Post
    Merci! Un tutorial? Ca deocamdata sta pe on (mic) si mai departe nu face nimic.
    1.cauta pe net softul de mai sus, "EromUpgrade.exe", gaseste si un firmware (ORIGINAL NU CUSTOM),compatibil cu receptorul tau (eu am un 9080)
    2. opresti receiver de la butonul din spate
    3.legi prin serial pc cu receiver,
    4. deschizi softul, si alegi firmware receiver din pc( nu uita sa bifezi si bootloader)
    5. pornest receiver doar de la butonul din spate (stand-by)
    6. incarci firmware in rec (softul e intuitiv)
    7. e fini, pornesti din nou receiver, si pe urma prin usb poti sa-i pui firmware custom prin usb

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu te baga sa schimbi softul, este cam riscant asa pe nevazute.
    Daca in menu, la audio/video ai schimbat iesirea video din RGB in YUV, atunci nu mai vezi menu-ul si nici lista de canale pe scart. Dar pe HDMI ar trebui sa ai menu-ul oricum.
    Ce fel de telecomanda ai? Daca ai RC1, ai un buton alb pe care scrie P/N, il apesi repetat, rar (cam la 2 secunde) si se schimba formatul imaginii. Daca ai RC2 (telecomanda mai mare), butonul este sus in mijloc si deasupra lui scrie V.FORMAT.
    Daca nu reusesti, iti spun cum sa intri in menu pe scart, fara sa-l vezi (pe orbeste) si cum ajungi la locul in care schimbi din YUV in RGB.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Always somewhere here
    Posts
    359
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din pacate m-am bagat si acum mai departe de on mic cu led rosu in stanga nu merge. Am incercat sa incarc firmware-ul de la support peruvision. In concluzie nu mai porneste...
    Nici eu nu mai stiu ce am si ce-mi mai trebuie.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Always somewhere here
    Posts
    359
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De fapt, totul a pornit de la faptul ca TV-ul nu mai vedea conexiunea pe HDMI de la receiver. In oricare port l-am pus nu aveam semnal. L-am trecut (receiverul) pe AV si atunci s-a intamplat. Chestia e ca nu intotdeauna raspundea la comenzi (de pe receiver nu numai de la telecomanda).
    Nici eu nu mai stiu ce am si ce-mi mai trebuie.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Always somewhere here
    Posts
    359
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am mai incercat procedura recomandata de catalinn; msi departe de "syncronizing STBs... Please reset target!" mai departe nu merge.
    Nici eu nu mai stiu ce am si ce-mi mai trebuie.

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cand bagi soft nou, de obicei lista este goala si nu iti apare nimic pe ecran. Daca esti pe scart, stinge-l si aprinde-l din nou, asteapta 1 minut sa-si faca pornirea, apasa de mai multe ori exit ca sa fii sigur ca nu esti in menu apoi apasa asa pe telecomanda: menu, 2 ori dreapta, 4 ori jos, OK, 2 ori jos (acum esti la sectiunea YUV/RGB), apoi o data dreapta ca sa-l pui pe RGB si atunci vezi si menu-ul. Daca mai apesi odata dreapta, revii iar la YUV si nu mai vezi menu-ul.
    Am uitat sa intreb: ce fel de 9060 ai, class sau 300? (300 inseamna 300 mm adica receiver mai mare ca dimensiuni, class este mai mic). Atentie, softurile nu se potrivesc de la unul la altul.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Always somewhere here
    Posts
    359
    Posts Thanks / Likes

    Default

    unibox 9060 crci hd pvr class
    Nici eu nu mai stiu ce am si ce-mi mai trebuie.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Always somewhere here
    Posts
    359
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema e ca nu mai porneste...Ramane la "on".
    Nici eu nu mai stiu ce am si ce-mi mai trebuie.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top