Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default Activare card FRANSAT

    A-mi poate spune cineva cum pot activa acest card ?
    Nu am Dreamuri sau VU+suri , am receptoare mai vechi .. am incercat in Technomate cu multicas si un Echostar cu VIA dar nu a mers , poate dureaza mai mult ?

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    1,590
    Posts Thanks / Likes
    DM 500S,Hyundai Digicablu,Humax DIGI C HD,Diablo CAM,VU+ UNO,HH DM3800s,Triax TDA110,Inverto single black

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    368
    Posts Thanks / Likes

    Default Buna

    Mar intereseaza si pe mine cartela Fransat de unde se poate procura si la ce preti

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    la bloc
    Posts
    151
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [QUOTE=mariust5;1201216]A-mi poate spune cineva cum pot activa acest card ?
    Nu am Dreamuri sau VU+suri , am receptoare mai vechi .. am incercat in Technomate cu multicas si un Echostar cu VIA dar nu a mers , poate dureaza mai mult ?[/QUOTE


    cardul functioneaza doar cu receptor pe care scrie Fransat.
    am si eu un rec cu card Fransat nou.am pus cardul in mai multe modele de rec si camuri si nu a mers.

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am Cristor Atlas E si l-am luat cu cardul impreuna si a mers dar nu l-am folosit o perioada si nu stiu daca se si activeaza in acest receptor , mi s-a spus ca da .
    In legatura cu achizitionarea sa aveti grija ca sunt 2 tipuri de card , normal sd si HD cu logo pe el .

  6. #6
    Old Men Mentor
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    50.49/4.26
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Smile

    Quote Originally Posted by mariust5 View Post
    Eu am Cristor Atlas E si l-am luat cu cardul impreuna si a mers dar nu l-am folosit o perioada si nu stiu daca se si activeaza in acest receptor , mi s-a spus ca da .
    In legatura cu achizitionarea sa aveti grija ca sunt 2 tipuri de card , normal sd si HD cu logo pe el .
    ha, ha, la ce-ti trebuie card pentru Cristor Atlas E ? ca decodeaza prin EMU TNT-urile...
    ti-am dat o idee sa faci o afacere, asa ca poti vinde cardul...
    P.S. ce ai tu e unul din cele mai bune deco SD de pe piata, la ora actuala, daca nu chiar cel mai bun.

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da , ms , receptorul e ok ... cardul e de rezerva , nu se stie ...

    Chestia e ca eu intre timp up pus un soft nou pe rec si probabil de asta , mi s-a spus ca e soft care merge cu Fransat si am sa incerc deseara sa vad ce si cum ..

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am pus softul modificat si merge .

    Zile bune .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top