Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
 1. #1
  JE SUIS GRAS Expert
  Join Date
  Jul 2007
  Posts
  5,998
  Posts Thanks / Likes

  Default Internet wireless gratuit in scoli si institutii publice, din 2013

  Premierul Ponta a cerut, miercuri, ministrului Comunicatiilor, Dan Nica, ca din banii obtinuti la licitatia pentru licente telecom sa pregateasca finantarea proiectului care prevede introducerea, de anul viitor, a unei retele gratuite de Internetwireless in toate scolile si institutiile publice.

  "Vreau sa-l felicit pentru domnul Nica pentru licentele 4G, statul roman castigand 682 milioane de euro de la licitatia telecom. Astfel am devenit prima tara din Europa Centrala si de Est care are aceasta tehologie. Din incasari vom sprijini programele de agricultura si armata. De asemenea, vreau sa implementam acel proiect de Internet pentru invatamant, adica wireless gratuit pentru scoli si institutii publice", a spus Ponta, la inceputul sedintei de guvern.

  Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a aratat ca este nevoie si de resurse, premierul afirmand ca problema va fi ca elevii sa nu utilizeze permanent Internetul.

  "Trebuie sa aveti grija ca in timpul orelor sa nu stea toata lumea pe Internet, daca se poate", i-a spus premierul Ponta ministrului Educatiei.

  Cosmote, Orange, RCS&RDS, Vodafone si 2K Telecom vor plati 682,14 milioane euro pentru licentele telecom in frecventele de 800, 900, 1.800 si 2.600 MHz, suma fiind sub valoarea de pornire a licitatiei, de 726,8 milioane euro.

  Cat a castigat statul din cea mai mare licitatie telecom din Romania (Video)

  "Comunicatiile mobile din Romania intra intr-o noua era, odata cu aceasta licitatie. Resursele de spectru la dispozitia operatorilor cresc cu 77% si permit introducerea tehnologiei 4G, distributia benzii de 900 MHz devenind totodata mai eficienta. Pentru operatori, rezultatele licitatiei deschid oportunitati suplimentare de afaceri si inovatie, asigura securitatea investitiilor si o eficienta exceptionala in utilizarea spectrului", a declarat presedintele Autoritatii de Reglementare in Comunicatii (ANCOM), Catalin Marinescu.
  Nu-mi plac oamenii, sunt fiinte rele si fara caracter.

 2. #2
  Administrator Expert
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Oct 2003
  Location
  localhost
  Posts
  9,796
  Posts Thanks / Likes

  Default

  De fapt pe idiot il arde ca plateste mult la guvern netul.De scoli...a bagat-o asa....aiurea.
  MAGAZINE ONLINE LA CHEIE - DEMO - WWW.BLUECART.RO - Platforma eCommerce - Magazine online la cheie in 24 de ore, sisteme de plata integrate, module de curierat integrate.

 3. #3
  Strajernic Expert
  Join Date
  May 2007
  Posts
  3,939
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Asta le mai trebuie la geniile noastre internet moca in scoli !
  Telekom Romania - Consultant vanzari ! OFERTE Personalizate -FTTx, xDSL, NON-FTTx, PORTARE !
  Ech Recep - DM800SE, TRIAX, DM3800, DTH - TELEKOM, DIGI, FocusSat, Akta , GSM - Telekom, DIGI ,Vodafone !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top