Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11

Thread: CI+

  1. #1
    Junior Member Master
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    74
    Posts Thanks / Likes

    Default CI+

    O intrebare ptr cunascatori...

    Cum este povestea cu CI+? Daca am un CAM CI+ si cardul asociat (imperecheat) il pot baga fara probleme intr-un slot Common Interface dintr-un receptor PC (tuner digital PCI) si ar fi normal sa si decripteze sau este necesar un plug-in, firmware update etc....

    Multumesc.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    1,590
    Posts Thanks / Likes

    Default

    upc da pentru tv cu ci+ un cam+card
    DM 500S,Hyundai Digicablu,Humax DIGI C HD,Diablo CAM,VU+ UNO,HH DM3800s,Triax TDA110,Inverto single black

  3. #3
    Junior Member Master
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    74
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yo3fuu3 View Post
    upc da pentru tv cu ci+ un cam+card
    Bine bine... asta stiu deja - am CI+ deja in TV de la lansare. Intrebarea este daca acel modul va fi recunoscut in PC de un CableStar HD2 impreuna cu softul aferent (DVBViewer - full). Eu din cite stiu CI+ este de fapt o chestie pur software. Nu vad de ce nu ar merge in computer ca pe acel port PCMCIA sa nu mearga si acel CAM CI+... De aceea am formulat intrebarea in acest fel.

  4. #4
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,694
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din cite stiu eu televizorul sau placa PC trebuie sa fie compatibil cu CI+.



  5. #5
    Junior Member Master
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    74
    Posts Thanks / Likes

    Default DC?

    Quote Originally Posted by gymi View Post
    Din cite stiu eu televizorul sau placa PC trebuie sa fie compatibil cu CI+.
    Pai tocmai asta este problema... DC? Ca pina la urma in PC totul tine de software. Specificatiile CI+ NU povestesc absolut nimic de hardware intern al decodorului... interfata ramine batrinul PCMCIA insa pe piata NU se gasesc tunere(PC) TV DVB-C care sa stie de CI+. Ciudat NU? Insa receivere stand-alone sunt girla pe piata incepind de la 90EUR. Pe calculator lucrurile ar trebui sa fie si mai simple....

    A testat cineva pe la noi ? Eu unul imi primesc saptamina asta placa si abia atunci pot testa.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    1,590
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trebuie sa mearga in orice echipament cu ci+ compatibil cu acel cam.Furnizorul camului are o asemenea listaAsta teoretic,practic trebuie probat.Problema la ci+ este de codarea streamului de date intre echipament si Cam,spre deosebire de ci clasic unde informatia spre cam e la liber.Un cam diablo pus in tv Samsung la 30 de secunde pixela imaginea,s-a rezolvat cind s-a dezactivat functia de encriptare la CI.
    DM 500S,Hyundai Digicablu,Humax DIGI C HD,Diablo CAM,VU+ UNO,HH DM3800s,Triax TDA110,Inverto single black

  7. #7
    Junior Member Master
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    74
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yo3fuu3 View Post
    Trebuie sa mearga in orice echipament cu ci+ compatibil cu acel cam.Furnizorul camului are o asemenea listaAsta teoretic,practic trebuie probat.Problema la ci+ este de codarea streamului de date intre echipament si Cam,spre deosebire de ci clasic unde informatia spre cam e la liber.Un cam diablo pus in tv Samsung la 30 de secunde pixela imaginea,s-a rezolvat cind s-a dezactivat functia de encriptare la CI.
    Am inteles 50% din ce spui tu... In concluzie - TRY

    Sa vedem ce iese. Dupa cum spuneam astept sapt asta jucaria de la TechniSat. Am sa revin cu impresii despre compatibilitate. Altfel cred ca am sa cumpar un Dyon Raptor http://www.dyon.eu/web/page_mp_3_ag_84_an_D840010.html

  8. #8
    Junior Member Master
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    74
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by alexdonc View Post
    Am inteles 50% din ce spui tu... In concluzie - TRY

    Sa vedem ce iese. Dupa cum spuneam astept sapt asta jucaria de la TechniSat. Am sa revin cu impresii despre compatibilitate. Altfel cred ca am sa cumpar un Dyon Raptor http://www.dyon.eu/web/page_mp_3_ag_84_an_D840010.html
    Mda. Raspunsul a venit PROMT. NU MERGE.
    Ieri am primit tunerul si bineinteles ca NU se intimpla absolut nimic la capitolul CI in DVBViewer. Nici macar nu simte ca a intrat ceva in port. Ghinion. FTC only Dar e bine si asa

  9. #9
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    voi faceti aici referire la cablu sau la satelit ?

  10. #10
    Junior Member Master
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    74
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf View Post
    voi faceti aici referire la cablu sau la satelit ?
    Cablu / UPC. La noi este NAGRA 3 CI+...

  11. #11
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    caut informatii referitoare la upc satelit, pe privat.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top