Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: Adio Skystar2

  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default Adio Skystar2

    Am bulit-o ... asta e .. poate e buli si motoru HH ! Nasol moment
    Totul a fost de la un shock de curent .. nu mai am semnal .. nu mai misca motorul ..
    Am reintsalat si windowsul .. am reglat antena manual .. cu un receptor analogic .. pe Astra si placa mea ... moarta !
    Asa in bag si imi scot eu ceva in RENEL... ca numa din cauza lor cu tot cu shocurile lor de tensiune .. si i ufffffffffffffff
    Urasc tot acum stau pe net .. nu mi vad nici un satelit datorita unor imputit care ne fura de bani si ne distrug tot ce functioneaza cu cureT
    FUCK RENEL FUCK RENEL FUCK RENEL FUCK RENEL FUCK RENEL FUCK RENEL FUCK RENEL FUCK RENEL FUCK RENEL FUCK RENEL FUCK RENEL FUCK RENEL FUCK RENEL FUCK RENEL
    2.3m Paraclipse Hydro C & Ku,1,5m Gibertini, 1.15m Offset +Inverto KA+KU, Tbs6983, Vu solo 2,Tehnomate TM 5403HD M3

  2. #2
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    75
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am avut si eu 2 experiente triste de felul asta.... 2 placi SS2 "afumate" din cauza fluctuatiilor de tensiune ... Totusi una mi-a fost inlocuita in baza garantiei.. Cred ca solutia este un UPS si nu ar fi rau sa folosesc un pozitioner pentru miscarea antenei, desi pina acum motorul HH a rezistat eroic cu comanda directa SS2.
    Offset 1.2 Al + HH Strong2100; SS2 ; DM 500S; Nokia Dbox2 2*I; Offset 0.9 DigiTV 2 x HSS-1160NA; clona 800HD, Yamaha TDM850.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    arad
    Posts
    40
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate ar trebui sa te gandeshti shi la o sursa mai "deshteapta" pt PC!
    0.9m Fe/Strong 0.6db/act 10"/SRT P24/Skystar2 v2.3/AMD Barton 3200+, Abit NF-7 S v2.0, PNY 6600/256 Mb, Kingston 1Gb DDR, Seagate/Maxtor 80Gb/200Gb, LG GSA-4163B, TFT Acer AL1913 19",

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    317
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Adio Skystar2

    Quote Originally Posted by valentyn0_sat
    Am bulit-o ... asta e .. poate e buli si motoru HH ! [/b]
    . ar trebui sa o stergi de la "signature", daca nu o mai ai.
    Bravo J.

  5. #5
    Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    x
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O impamantare care sa si functioneze atat pentru antena cat si pentru calculator ar fi ideala, aceasta mi-a salvat SS2 de nu stiu cate ori, data a trasnit in firele de curent la mai putin de 100 de metri de calculator si singurul lucru care mi sa dus au fost cei doi condensatori de protectie din sursa si mai departe s-a scurs prin impamantare. Se pate veerifica daca impamantarea funtineaza intrerupand firul acesteia cu calculatorul pornit si daca inte firul care vine fe la pamant si cel de la calculator da flama e totul OK functioneaza altfel canci.
    Cat despre curent ce sa mai zin e ca toate servicile de la noi adica de la 180V la 280V.

    ccchdro

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Adio Skystar2

    Quote Originally Posted by gabipopa
    Quote Originally Posted by valentyn0_sat
    Am bulit-o ... asta e .. poate e buli si motoru HH ! [/b]
    . ar trebui sa o stergi de la "signature", daca nu o mai ai.
    moo......... mi-am luat deja alta .. crezi ca raman pe uscat?
    2.3m Paraclipse Hydro C & Ku,1,5m Gibertini, 1.15m Offset +Inverto KA+KU, Tbs6983, Vu solo 2,Tehnomate TM 5403HD M3

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default SS2

    Salut!
    Comerciantii de calculatoare si componente specifica totdeauna in conditiile de acordare a garantiei obligativitatea folosirii de prize cu impamintare , din fericire merge si asa
    Cu cca 2 ani in urma a mai fost un thread in care s-a pus problema diferentei de potential intre masa unui calculator si a unui aparat in cazul legaturii galvanice ( Pozitioner pe portul serial de Ghettoman) si inter conectarii lor .
    Pentru supratensiunile din reteaua exista ,, prelungitoare " speciale care indica lipsa impamintarii si taie virfurile de supratensiune si costa mai putin decit UPS.
    Intre circuitul electric al LNB ului si potentialul pamintului poate sa fie o diferenta de potential chiar si de 70 v , nu a ti patit o niciodata ? ; idem in cazut tv tunerelor pe PCI si reteua de cablu .
    Digiboxul este recomandat ( nu numai pt sursa de tensiune ) din mai multe motive dar costa .
    Succes!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ADIO VH2!
    By top man in forum News
    Replies: 2
    Last Post: 3rd August 2006, 04:10
  2. ADIO VIVA PLUS!
    By top man in forum News
    Replies: 5
    Last Post: 14th May 2006, 06:56
  3. Adio Digi..Welcome Max
    By emule-ro in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 30
    Last Post: 4th May 2006, 17:09
  4. Adio sky Italia
    By Vasilis in forum RDI - Satelit
    Replies: 18
    Last Post: 21st June 2005, 01:22

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top