Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default cartela focussat

    buna seara,

    as avea o rugaminte. ma poate ajuta cineva?

    locuiesc in germania si as vrea sa beneficiez si eu de programe romanesti.

    as vrea sa achizitionez un abonament la focussat. receiver cu conax am mi-ar trebuie numai cartela. as avea si pe cineva care sa mi-o achizitioneze. acum intrebarea mea ar fi daca este posibil, si la ce distribuitor ar trebui sa trimit amicul meu sa-mi faca abonamentul.

    deci mi-ar trebui un distribuitor din alba iulia.
    m

    mersi anticipat

    ps: din pacate am observat ca nu pot sa raspund la PM .....
    Last edited by greenhorn2; 19th September 2012 at 00:28.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    418
    Posts Thanks / Likes

    Default distribuitori

    Quote Originally Posted by greenhorn2 View Post
    buna seara,

    as avea o rugaminte. ma poate ajuta cineva?

    locuiesc in germania si as vrea sa beneficiez si eu de programe romanesti.

    as vrea sa achizitionez un abonament la focussat. receiver cu conax am mi-ar trebuie numai cartela. as avea si pe cineva care sa mi-o achizitioneze. acum intrebarea mea ar fi daca este posibil, si la ce distribuitor ar trebui sa trimit amicul meu sa-mi faca abonamentul.

    deci mi-ar trebui un distribuitor din alba iulia.
    m

    mersi anticipat

    ps: din pacate am observat ca nu pot sa raspund la PM .....
    Din pacate nu poti achizitiona numai cartela , daca faci contract va trebui sa iei si echipamentul in custodie.
    Mai poti lua cartela de pe forumuri la un pret nu prea mare dar cu ceva riscuri.
    Oficial din zona ta cred ca de aici:

    ALBA-IULIA:

    S.C. COMSAT ELECTRONIC S.R.L.; Bld. Revolutiei 1989 nr.59, bl.A10, ap.3; Tel: 0258.832.582
    sau


    SEBES:

    S.C. COMSAT ELECTRONIC S.R.L.; Valea Frumoasei, nr.10 (parcare Minimax); Mobil: 0737.647.527; HAIDUC Nicolae, [email protected]

    Citeste si pe situl oficial
    http://www.focussat.ro/instalare.html

  3. #3
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default cartela focussat

    Sa mori tu ca nu poate lua numai cartela
    Nu postati in necunostinta de cauza
    ----------------------------------------------

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    725
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Uite ce zice anexa nr.2 la contract:
    CLIENTUL FOCUS SAT are de ales între trei variante:
    1) Contract cu echipament FOCUS SAT CUMPARAT:
    2) Contract cu echipament FOCUS SAT in CUSTODIE:
    3) Contract cu SMARTCARD FOCUS SAT:
    - smartcard în proprietatea FOCUS SAT România;
    - kit antenă FOCUS SAT – 79 lei (preț recomandat);
    - taxă activare 80 lei (inclusiv TVA) care include 1 lună vizionare pachete de
    programe Familia, Mozaic, HD, Cinema, Sport si 2 luni vizionare pachetele de
    programe Familia, Mozaic si HD.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Europa
    Posts
    572
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am luat eu numai cartela de la ei ,bineinteles si pachetul HD.Cum sa nu se poata.

  6. #6
    Cat mai multe oale!!! Teacher
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da desigur ca se poate asa am luat si eu.
    Dupa ce iti expira pachetele de programe primite in primele luni, poti sa reincarci numai cu pachetul famila in caz ca pe celelalte nu le doresti.

    Optibox Anaconda HD, Offset 1.2m , h-h amiko DM 3800, LNB Inverto Black
    90
    °E -30°W Ro DB. TGV.

  7. #7
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mersi mult baieti.....

    este ptr niste cunoscuti care sunt in pensie nu au internet numai programme nemtesti si un receiver mai vechi care poate conax. de acea m-am gandit la focussat...

    mersi la toti si o sa va informez cum am procedat!

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    192.168.0.1
    Posts
    1,277
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu ai trecut locatia dar in capitala daca esti poti merge la peruvision sa inchei contract nou si primesti cartela.
    Focus castiga deja multi clienti pe partea asta doar cu cartela, caci sunt f multi de la digi,ex-boom,ex-akta...care isi pastreaza antenele si cumpara un rec ieftin conax + cartela.
    Unde mai pui la socoteala ca pt 1W nu mai trebuie reorientata antena. ( migrare digi-focus )
    Eu sper sa mai apara si alte dth-uri caci deja li s-a urcat la cap si au crescut tarifele de cand le-a crescut nr de clienti.

    L.E. Rog un moderator sa uneasca topicurile pe aceasta tema.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    418
    Posts Thanks / Likes

    Default 1

    Quote Originally Posted by laur21 View Post
    Sa mori tu ca nu poate lua numai cartela
    Nu postati in necunostinta de cauza
    In ciuda ta nu am sa mor
    Foarte frumos ca ai spus ca se poate, trebuia sa ii spui si cum sa faca.
    Cand am luat eu Focus te asigur ca nu se putea.
    Numai bine

  10. #10
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default 2

    Quote Originally Posted by mvbl View Post
    In ciuda ta nu am sa mor

    Quote Originally Posted by mvbl View Post
    Foarte frumos ca ai spus ca se poate, trebuia sa ii spui si cum sa faca.
    Sunt 100 de distribuitori focussat,vreo 30 sunt la sectiunea shop pe rdi
    Quote Originally Posted by mvbl View Post
    Cand am luat eu Focus te asigur ca nu se putea.
    Si eu cand am luat prima data focus nu se putea,dar cand crezi ca ajuti un coleg pe forum ai nevoie de 2 lucruri:
    1. Stii sigur ceea ce spui
    2. Te informezi inainte sa dai reply


    Numai bine
    ----------------------------------------------

  11. #11
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gen70 View Post
    ... deja li s-a urcat la cap si au crescut tarifele de cand le-a crescut nr de clienti.
    .
    Asta s-o crezi tu!
    E normal sa crească tarifele când un DTH introduce canale noi,si FocusSat a introdus.....destule

    Dar ceilalţi 2 ce draq au crescut.......care au scos canale in loc să introducă
    La asta poţi să răspunzi?
    ----------------------------------------------

  12. #12
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    192.168.0.1
    Posts
    1,277
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Unde vezi tu canale noi ?
    La pachetul meu Familia + HD nu mi-au bagat nimic in plus de 3 luni...in schimb mi-au restrictionat acces la HBO care a mers in prima luna !
    Asa cum tot tu ai zis, e bine sa te documentezi inainte sa scrii...

  13. #13
    Cat mai multe oale!!! Teacher
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default

    HBO este in Pachetul Cinema - 16 RON*.
    Si eu l-am avut in prima luna cand am activat cartela.
    Din cate stiu ultimu program adaugat in pachetul familia este Acasa gold
    Last edited by mariussat; 21st September 2012 at 23:11.

    Optibox Anaconda HD, Offset 1.2m , h-h amiko DM 3800, LNB Inverto Black
    90
    °E -30°W Ro DB. TGV.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    454
    Posts Thanks / Likes

    Default

    adaugat in pachetul familia este Acasa gold
    Este inlocuit, cred.... nu e in plus

  15. #15
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mariussat View Post
    HBO este in
    Quote Originally Posted by mariussat View Post
    Pachetul Cinema - 16 RON*.
    Si eu l-am avut in prima luna cand am activat cartela.
    Din cate stiu ultimu program adaugat in pachetul familia este Acasa gold

    Lasă-l moo.........că e documentat,ştie el
    E revoltat baiatul că i-a scos HBO-ul din pachetul familia.....
    ----------------------------------------------

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top