Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default Humax +IV update stop

    Cine ma ajuta sa scap de updateul automat la receptorul asta fratilor , era sa ma haleasca daca nu eram pe faza .

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by mariust5 View Post
    Cine ma ajuta sa scap de updateul automat la receptorul asta fratilor , era sa ma haleasca daca nu eram pe faza .
    simplu,apesi EXIT pentru Anulare!

  3. #3
    iphone unlocker Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Costa Tropical(ESPAŃA)
    Posts
    1,561
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mariust5 View Post
    Cine ma ajuta sa scap de updateul automat la receptorul asta fratilor , era sa ma haleasca daca nu eram pe faza .
    Mai simplu,dai ok,face update si n-o sa-ti mai apara
    If you want unlock your iPhone contact me.

    Nobody is Perfect
    I am Nobody


  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai as da EXIT dar se face automat si nu ma lasa .

    Vreau sa am si FTA uri pe el , de ce sa-l restrictionez .

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by mariust5 View Post
    Cine ma ajuta sa scap de updateul automat la receptorul asta fratilor , era sa ma haleasca daca nu eram pe faza .
    Nu te grabi sa-i dai ok pentru ca nu stii ce aduce noul soft !

  6. #6
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5,154
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu din cauza acestui update nu mai pot vedea GSP-ul.Neavand cablu era singura cale de a putea vedea acest canal.
    Quote Originally Posted by mariust5 View Post
    Pai as da EXIT dar se face automat si nu ma lasa .

    Vreau sa am si FTA uri pe el , de ce sa-l restrictionez .
    Remember you are born to live.
    Don't live because you are born!
    Don't go the way life takes you...
    Take life the way you go!
    prays
    Happiness Lies In Your Own Hand...

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by mariust5 View Post
    Pai as da EXIT dar se face automat si nu ma lasa . Vreau sa am si FTA uri pe el , de ce sa-l restrictionez .
    Spune-mi daca iti apare pe ecranul tv-ului o caseta de dialog pentru updatul soft ?

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by strongman1960 View Post
    Eu din cauza acestui update nu mai pot vedea GSP-ul.Neavand cablu era singura cale de a putea vedea acest canal.



    pai si pe satelit prinzi tu gsp

  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pana acum vreo saptamana aparea aia cu Da sau Nu la alegere , acum incepe totul automat cum ai dau drumul .

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Quote Originally Posted by mariust5 View Post
    Pana acum vreo saptamana aparea aia cu Da sau Nu la alegere , acum incepe totul automat cum ai dau drumul .
    Daca incepe automat trebuie sa il lasi sa termine altfel s-ar putea sa-l defectezi! Sau singura solutie ar fi sa eviti frecventele Digi si rezilierea contractului,pentru a pastra receptorul FTA UNIVERSAL [updatul soft se face OTA(over-the-air)numai daca receptorul este pus pe programe digi

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    935
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca prinzi GSP-ul cu el inseamna ca ai acces si la 16E atunci il opresti si pornesti pe 16E si il lasi sa faca update ca de acolo nu are de unde numai sa te asiguri ca nu pleaca antena la 1W daca e motorizata.Mai e varianta cu schimbarea numelui satelitului ,dar zicea cineva ca pe recurile astea nu merge.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top