Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    317
    Posts Thanks / Likes

    Default mai merge spice cu ceva ?

    se mai vede cu ceva ? daca da, cu ce anume ?
    Bravo J.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Spicele le vezi de ex. cu ProgDVB si S2emu 1.19

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    317
    Posts Thanks / Likes

    Default

    oare la mine unde este greseala, folosesc progdvb, am s2emu 1.19, ultimul softcam de azi, dar nu vrea.
    Bravo J.

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca o rescanare a HB sau un update la proprietatile canalului
    Asa la repezeala
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    317
    Posts Thanks / Likes

    Default

    hai ca a luat-o, dar nu stiu de ce pana acum nu a vrut, ca i-am dat si rescan si nimic. ms.
    Bravo J.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vizionare de "platina"
    2.3m Paraclipse Hydro C & Ku,1,5m Gibertini, 1.15m Offset +Inverto KA+KU, Tbs6983, Vu solo 2,Tehnomate TM 5403HD M3

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gabipopa
    hai ca a luat-o...
    Normal ca a luat-o, fetele de pe Spice o iau peste tot...

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky
    Quote Originally Posted by gabipopa
    hai ca a luat-o...
    Normal ca a luat-o, fetele de pe Spice o iau peste tot...
    ..spre deosebire de "fetele" de pe Taquilla XY care si ei o iau peste tot..
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    cand pe unde
    Posts
    110
    Posts Thanks / Likes

    Default

    spice merge pe 13G E fta

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by octavi1
    spice merge pe 13G E fta
    Mo, ia nu mai spune...FTA zici? ia scoate tu emulatorul (s2emu) si vezi mai merge?
    Daca ProgDVB ti-l afiseza in lista de programe necodate asta nu inseamna ca e FTA..
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La scanare apare ca free to air insa nu este.

    Daca ar fi sa aleg as alege Taquilla X Pack decat Spice Platinum

  12. #12
    Mester Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Botosani
    Posts
    232
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai grija la vizionare......Cei mici vor face coada la ....gaura cheii !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Merge private spice?
    By zzzzzz in forum RDI - Satelit
    Replies: 5
    Last Post: 22nd August 2006, 23:01
  2. Dorcel TV merge cu ceva?
    By RadioactiveNoise in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 4th April 2006, 17:22
  3. Mai merge ceva din Cyfra+???
    By nakovn in forum RDI - Satelit
    Replies: 5
    Last Post: 2nd June 2005, 23:21

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top