Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    125
    Posts Thanks / Likes

    Question 2 servere in retea

    Am si eu nevoie de un sfat avizat. Am in acest moment un server cccam in retea cu un host la dyndns.
    Stie cineva sa-mi spuna daca pot sa mai fac unul conectat la acelasi router, daca da pot sa folosesc acelasi host pentru amandoua si eventual acelasi port? Daca nu, e ok daca creez un alt host pe acelasi IP?
    Multumesc pentru orice ajutor.

  2. #2
    Moderator Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Folosesti acelasi host de la DYNDNS, insa configurezi serverul al doilea pe un port diferit de cel folosit de primul server.
    yada yada

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    125
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by siZan View Post
    Folosesti acelasi host de la DYNDNS, insa configurezi serverul al doilea pe un port diferit de cel folosit de primul server.
    Ok, mersi.
    Cu router-ul ma descurc dar in CCCam.cfg, ce linie trebuie sa folosesc pentru a folosi un port diferit de 12000?

  4. #4
    Moderator Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    815
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aceeasi linie in care ai pus si in primul server. SERVER LISTEN PORT : 12000


    daca pornesti procesul pe acelasi calculator/server/masina, atunci specifici cccam-ului ce fiser de cfg sa incarce:


    exemplul e generic :

    /usr/bin/CCcam -C /var/etc/CCcam1.cfg ( in care pui portul 12000 sa zicem )
    /usr/bin/CCcam -C /var/etc/CCcam2.cfg ( in care pui portul 12001 sa zicem )
    yada yada

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top