Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    331
    Posts Thanks / Likes

    Default SS2 si ceva probleme legate de semnal!

    Salutare,

    Am si io intrebare, am reusit sa bag si io ss2-ul in comp,si deocamdata functionez pe un offset de 90 (mi-a cazut aia de 1,8 cu tot cu cos ), care pe hotbird are level 62% si qual 80% pe transp lu OTE(12.18 de ex pe un HUMAX F1-CI si desemenea pe un Nokia 9600,deci toate programele de sub transponder merg perfect, fara sacadari,etc,pe ss2 se intrerup in draci ,am macroblocuri la greu,cu toate ca level este 60-65% si qual 75%,compu este un dual proccessor [email protected],cu placa video ATi Radeon 8500, va intreb unde ar fi problema ?
    Avand in vedere ca la aplicatie muncesc ambele procesoare, sa fie asa slab tunerul ss2-ului, mentionez ca este rev 2.3
    Astept ceva sugestii
    Va multumesc
    ______________________________
    prime focus 1.8 Al,LNB Ku invacom 0,3 ,polara; SS2, 2.3 ,Humax F1-CI, Nokia 9600

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    85
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mergi in task manager > processes si la set affinity pui sa lucre numai un procesor. am inteles ca sunt probleme la systemele dual processor sau cele cu HT

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Romania
    Posts
    115
    Posts Thanks / Likes

    Default

    intradevar sunt probleme la calc cu ht dar poate sa fie si de la tunerul ss2 ca se stie ca e mai slab decat la alte receptoare

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    331
    Posts Thanks / Likes

    Default

    chiar asa mari sa fie diferentele, o sa montez antena de 1,8 sa vedem daca mai urla atunci, poate am io o plca cu un tuner mai prost! Va tin la curent , poate mai este cineva care are ss2 pe offset de 90 in Buc, si poate ne spune cum este?
    Va multumesc

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Unele probleme legate de Digi
    By mtest in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 8
    Last Post: 9th July 2006, 01:27
  2. DIGI - Probleme semnal?
    By Cothy in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 10th May 2006, 05:12
  3. probleme la semnal
    By mh80cos in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 13th October 2005, 12:37
  4. Probleme semnal ?
    By paduretu in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 23rd May 2005, 13:03
  5. PROBLEME SEMNAL
    By FLORIN72 in forum Placi DVB
    Replies: 6
    Last Post: 27th October 2003, 16:01

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top