Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    R.of Ireland
    Posts
    29
    Posts Thanks / Likes

    Default Programe din pachetul MaxTV - ecran negru

    Va rog daca stie careva sa-mi zica de ce nu mai merg: HBO, Cinemax, ProCinema, Protv, Acasa, Antena1, National TV, TVR Cultural, Discovery, Animal Planet, Cartoon Network, MTV, Telesport, Free-X si X-Dream? mie pe Dreambox imi scrie "service could not be found".

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Romania
    Posts
    340
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Programe din pachetul MaxTV - ecran negru

    Quote Originally Posted by silver96
    Va rog daca stie careva sa-mi zica de ce nu mai merg: HBO, Cinemax, ProCinema, Protv, Acasa, Antena1, National TV, TVR Cultural, Discovery, Animal Planet, Cartoon Network, MTV, Telesport, Free-X si X-Dream? mie pe Dreambox imi scrie "service could not be found".
    Au intrat In revizie un pic pe 12341 ar schimba niste fire pe acolo s-ar zice

  3. #3
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Programe din pachetul MaxTV - ecran negru

    Quote Originally Posted by silver96
    Va rog daca stie careva sa-mi zica de ce nu mai merg: HBO, Cinemax, ProCinema, Protv, Acasa, Antena1, National TV, TVR Cultural, Discovery, Animal Planet, Cartoon Network, MTV, Telesport, Free-X si X-Dream? mie pe Dreambox imi scrie "service could not be found".
    Promotie de sarbatori
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    crisana
    Posts
    1,806
    Posts Thanks / Likes

    Default

    duminica pot si ei sa lucreze in liniste...
    abonatii lor pot sa doarma de dupa-masa sau sa se uite la tv cablu...daca au
    daca se intimpla la digi aveam 10 noi topicuri cu titluri de dulce si vreo 200 de postari cu felicitari de Craciun cum numai romanii stiu sa faca

  5. #5
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91°N 25.36°E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca s-a tzicnit lupul, dupa MAX, urmeaza DIGI.

    Amanunte AICI
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75°E <> 30°W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ecran negru de la 11900 in sus
    By rockybt18 in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 4th December 2007, 21:19
  2. Digital + ecran negru
    By optimus in forum Placi DVB
    Replies: 10
    Last Post: 25th January 2006, 19:56
  3. ecran negru
    By K-storu in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 8
    Last Post: 12th August 2005, 21:10
  4. digitv.........ecran negru???????
    By catalinn in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 8
    Last Post: 5th May 2005, 23:46
  5. TPS FRANCE -ecran negru
    By optimus in forum Placi DVB
    Replies: 9
    Last Post: 1st March 2005, 10:26

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top