Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 5 EUR (5%)
Donate to support this site...

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 67 of 67
  1. #61
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    906
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gigi_cu View Post
    @cristo4;M-am jucat si eu cu un astfel de stick. Nu merge pe cablu, numai dvb-t.Acum am o jucarie noua:ASTROMETA si ma chinui cu asta dar tot nu am reusit s-o fac sa mearga nici T2 nici cablu; se blocheaza la scanare.(folosesc un gigablue 800se+)
    Incearca asa:

    -copieaza acest firmware in /lib/firmware
    -restart la receptor
    Seteaza-l pentru DVB-T sau DVB-C si scaneaza cu el.


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt n scop experimental şi educaţional !

  2. #62
    Un simplu membru Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Bacau
    Posts
    193
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Levys View Post
    Incearca asa:

    -copieaza acest firmware in /lib/firmware
    -restart la receptor
    Seteaza-l pentru DVB-T sau DVB-C si scaneaza cu el.
    Nu merge.Nu-mi vede tunerul. Am incercat si sa instalez driver-usb-realtek2832 si am pus si firmware dat de tine.
    Mai insist.
    Mentionez ca am imagine openMips5.3 gigablue 800se+
    Last edited by gigi_cu; 30th October 2016 at 16:09. Reason: uitat ceva

  3. #63
    dependent de antene Mentor
    Join Date
    May 2010
    Location
    brasov
    Posts
    612
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ia stati asa, m-am zapacit cu sdr-ul asta.
    SDR-ul nu are T2 este descarcat de pe net.
    Pe PC folosesc TVR Player.Cu el Astrometa ruleaza terestru T2 ok.
    Cu SDR touch descarcat de pe net si instalat pe tableta Astrometa functioneaza insa nu mai are sensibilitate chiar cu semnalul amplificat .
    Ma refer la FM,altele mai slabe nu mai are rost sa incerc.Pina la aproape 1GHz tot mai intra posturi din FM.
    E clar ca nu e compatibil cu SDR-ul.

    Mai am un stick,sper sa fie asta mai compatibil cu SDR-ul.Inca nu l-am incercat.Pina la urma o sa iau un stick de la producator.
    Cu ala nu o sa mai am probleme.

  4. #64
    dependent de antene Mentor
    Join Date
    May 2010
    Location
    brasov
    Posts
    612
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristo4 View Post
    Deci nu stii pe ce box E2 si cu ce imagine reusea sa scaneze pe cablu......
    Am pe stick DVBT T2 +soft si DVBT C +soft pentru astrometa.
    Cu astea merge.
    Vad ca apare un nume-Igor Pavlov.Tipul asta a facut softul.

  5. #65
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    906
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gigi_cu View Post
    Nu merge.Nu-mi vede tunerul. Am incercat si sa instalez driver-usb-realtek2832 si am pus si firmware dat de tine.
    Mai insist.
    Mentionez ca am imagine openMips5.3 gigablue 800se+
    Cu driverul de la Realtek cred ca doar DVB-T stie. Cu cel din acel link stie DVB-C si DVB-T2.
    Am testat doar pe Ubuntu.


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt n scop experimental şi educaţional !

  6. #66
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    906
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A reusit cineva sa-l faca functional ca receptor DVB-T2 pe o tableta cu Android ?


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt n scop experimental şi educaţional !

  7. #67
    Un simplu membru Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Bacau
    Posts
    193
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Levys View Post
    Cu driverul de la Realtek cred ca doar DVB-T stie. Cu cel din acel link stie DVB-C si DVB-T2.
    Am testat doar pe Ubuntu.
    Am pus firware-ul tau si nu ve de tunerul(cred ca trebuie compilat functie de kernel-ul fiecaruia) apoi am incercat cu driverul de la realtek; cu asta vede tunerul dar la scanare se blocheaza si in dvbt si in dvbc.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top