Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 67
  1. #46
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2015
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca sa-l cuplezi cu un cablu usb mai lung, sa nu stea langa PC/laptop

  2. #47
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Man, iei un Stick ce scrie pe el DVB-T, DAB+FM, tre sa aiba RTL2832U si Tuner R820T, si pui SDR Sharp si HDSDR.
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  3. #48
    Junior Member Friend
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    bucuresti
    Posts
    40
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stie careva daca s-au scos modele din acestea cu rtl2832u care sa aiba tuner dvb-t2?

  4. #49
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2014
    Location
    BU
    Posts
    152
    Posts Thanks / Likes

  5. #50
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    521
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Oare este un produs fiabil ? M-ar interesa eventual si alternative. Nu-mi inspira incredere pagina web respectiva. Poate nu ma pricep eu...

  6. #51
    dependent de antene Mentor
    Join Date
    May 2010
    Location
    brasov
    Posts
    649
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stick-ul din link este ok.
    Pe cablu scoate tot iar pe terestru este ca sensbilitate un pic sub Strong 8201.
    Folosind softul lui.Ceea ce nu-mi place la el este ca pentru dx nu e bun din soft.

    Nu functioneaza cu softul SDR.
    Nici nu mi-am batut prea mult capul cu el de cind am luat si alt stick compatibil.

  7. #52
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    718
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am un stick asemanator bazat pe rtl2832u, insa nu reusesc sa receptionez nimic pe cablu DVB-C cu el, pe un Dreambox. Desi e vazut si scaneaza , nu gaseste niciun canal. nu am gasit in setari posibilitatea de a seta SR, poate de aici e buba....
    Are cineva asa ceva functional pe Enigma2?
    [email protected] HD51,[email protected] HD2400, T90 5e-28e, offset 80-1w

  8. #53
    MICROCHIP Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2,886
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu cred ca scaneaza doar dvb-t nu si C posibil sa ma insel.
    ....Nu e orfan cel fara tata si fara mama, ci cel fara invatatura......

    Possiamo perdonare un bambino che ha paura del buio.
    La vera tragedia della vita quando gli uomini hanno paura della luce.


  9. #54
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    aproape de tine...
    Posts
    909
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum se numeste stick-ul ?


    Notă: Vizionarea programelor Pay TV fără un abonament valabil este ilegală
    Discuţiile purtate si fişierele disponibile aici sunt n scop experimental şi educaţional !

  10. #55
    dependent de antene Mentor
    Join Date
    May 2010
    Location
    brasov
    Posts
    649
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristo4 View Post
    nu reusesc sa receptionez nimic pe cablu DVB-C cu el, pe un Dreambox. Desi e vazut si scaneaza , nu gaseste niciun canal...
    Facem schimb daca vrei...
    Pe rds scoate tot.Banuiesc ca si pe ceilalti.
    Al meu are doua softuri,unu pe cablu,unu pentru terestru T2.Intri cu softul care vrei.
    Last edited by mouse; 28th October 2016 at 21:01.

  11. #56
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    718
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vreau sa ma fac bine inteles, nu am testat pe PC. Ma intereseaza strict pentru a functiona pe Dreambox-Enigma2. Tie iti merge pe E2?
    [email protected] HD51,[email protected] HD2400, T90 5e-28e, offset 80-1w

  12. #57
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @mouse

    sdr cu dvb-c si t2? Esti sigur?
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  13. #58
    Un simplu membru Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Bacau
    Posts
    197
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @cristo4;M-am jucat si eu cu un astfel de stick. Nu merge pe cablu, numai dvb-t.Acum am o jucarie noua:ASTROMETA si ma chinui cu asta dar tot nu am reusit s-o fac sa mearga nici T2 nici cablu; se blocheaza la scanare.(folosesc un gigablue 800se+)

  14. #59
    dependent de antene Mentor
    Join Date
    May 2010
    Location
    brasov
    Posts
    649
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus View Post
    @mouse

    sdr cu dvb-c si t2? Esti sigur?
    Absolut, terestru T2.Am instalat pe PC softul pentru terestru si am scos CH30,54 si 59 cum era atunci si Bulgarii.Doar am spus ca este la sensibilitate sub Strong 8201.
    Pe tableta am instalat SDR-ul.Insa windows cu android nu se impaca.
    Pe mine ma interesa sa bag softul de terestru pe tableta.
    Ieseam cu ceva usor in portabil.

    Eu nu am fost curios de cablu insa cel de la care l-am luat scotea tot de la rds.
    Last edited by mouse; 29th October 2016 at 20:49.

  15. #60
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    718
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci nu stii pe ce box E2 si cu ce imagine reusea sa scaneze pe cablu......
    [email protected] HD51,[email protected] HD2400, T90 5e-28e, offset 80-1w

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top