Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

Thread: Amos 0.4w

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Maramures
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Default Amos 0.4w

    Salut! Se pot receptiona programele din Dth-ul Yes de pe Amos? In partea de nord a tarii nu intra deloc.Multumesc!

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    418
    Posts Thanks / Likes

    Default 1

    Quote Originally Posted by saulescu View Post
    Salut! Se pot receptiona programele din Dth-ul Yes de pe Amos? In partea de nord a tarii nu intra deloc.Multumesc!
    Nu nu se poate receptiona Yes pe 0,4W ca nu exista nici un satelt pe aceasta pozitie , dar se poate receptiona pe 4w daca ai subscriptie.
    In bucuresti se prinde ok.
    Bafta

  3. #3
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu ce antena ca demensiune se receptioneaza pachetul YES in Bucuresti ?
    Telekom Romania - Consultant vanzari ! OFERTE Personalizate -FTTx, xDSL, NON-FTTx, PORTARE !
    Ech Recep - DM800SE, TRIAX, DM3800, DTH - TELEKOM, DIGI, FocusSat, Akta , GSM - Telekom, DIGI ,Vodafone !

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Romania
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Pachetul YES este transmis de pe sateliţii AMOS2 şi AMOS3 de pe poziţia 4.0°W folosind spot-ul ME (Middle East).
    Spotul ME de pe AMOS2 nu ajunge deloc în România iar spotul ME de pe AMOS3 foarte slab.
    Pentru România ai nevoie de o antenă de minim 1,5m dar pentru o recepţie bună este recomandat 3.0m

    Pentru confirmare te poţi documenta de pe http://www.lyngsat.com/packages/yes.html şi http://satbeams.com/footprints










  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    418
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Militianu View Post
    Cu ce antena ca demensiune se receptioneaza pachetul YES in Bucuresti ?
    Cu 1,2m
    Am verificat vreo trei frecvente, dar fara imagine, cred ca nu merge in sharing

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    418
    Posts Thanks / Likes

    Default 1

    Aici sunt doua dintre frecventele din pachetul YES



  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    418
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Revin.
    Urmarind mai atent pe lyngsat am vazut ca aceiasi frecventa dar cu SR diferit este transmis pe spoturi diferite
    Da cred ca nu intra YES decat cu antene mai mari, semnalul este in jur de 35dB.

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2004
    Posts
    46
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Azi, pe 2.4m in Bucuresti, nu am prins nimic de pe Amos-2 ME. De pe Amos-3 ME mi-a intrat la limita 11474V 27500 o singura data, apoi pauza, in rest nimic.

  9. #9
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pachetul YES se deschide in share daca ai ce trebuie, dar din pacate iti trebuie antena de peste 3m ca sa fie receptionabil, @mvbl cred ca din greseala tu ai postat cei doi transponderi de la T-Home care difera ca SNR si FEC de pachetul YES !
    Telekom Romania - Consultant vanzari ! OFERTE Personalizate -FTTx, xDSL, NON-FTTx, PORTARE !
    Ech Recep - DM800SE, TRIAX, DM3800, DTH - TELEKOM, DIGI, FocusSat, Akta , GSM - Telekom, DIGI ,Vodafone !

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @mvbl: trebuie sa rotesti de LNB; nu ai unghiul corect si de aia nu face separare corecta intre vertical si orizontal. Tu, de fapt, ai in poza transponderul de pe polarizarea orizontala.
    Cu 1.2m nu iti intra YES.
    SHALOM

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    418
    Posts Thanks / Likes

    Default 1

    Quote Originally Posted by isr2002 View Post
    @mvbl: trebuie sa rotesti de LNB; nu ai unghiul corect si de aia nu face separare corecta intre vertical si orizontal. Tu, de fapt, ai in poza transponderul de pe polarizarea orizontala.
    Cu 1.2m nu iti intra YES.
    Am revenit mai sus si am rectificat ca am receptionat aceleasi frecvente dar cu sr -uri diferite, care este intradevar DTH-ul T-HOME.
    M-a indus in eroare frecventa comuna de pe acelasi satelit dar cu spoturi diferite europe si middle east.
    Mai greseste omul,

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din cate vad eu.. T-HOME nu mere in sharing.. sau merge?

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Teritoriu Violet
    Posts
    274
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare

    Pun si eu o intrebare cam fortata putin.Oare in zona Banat de o antena de citi m as avea nevoie sa receptionez Yes-ul daca in Bucuresti abia deschideti cu o antena de 3 m?As putea sa incerc cu una de 1 60 sau nu am nici macar o sansa?
    Multumesc tuturor pentru raspuns.Sanatate maxima.

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mvbl View Post
    Am revenit mai sus si am rectificat ca am receptionat aceleasi frecvente dar cu sr -uri diferite, care este intradevar DTH-ul T-HOME.
    M-a indus in eroare frecventa comuna de pe acelasi satelit dar cu spoturi diferite europe si middle east.
    Mai greseste omul,
    E ok; ce am vrut eu sa spun e ca este anormal sa receptionezi frecventa verticala atunci cand setezi receptorul sa ia frecventa verticala. Roteste de LNB - chiar pe aceasta frecventa de mai sus, 10806 V, sr:27500, fec: 3/4 - astfel incat sa nu ai pic de semnal (iar pe 10806 H, 30000, 2/3 sa ai semnal maxim). Asta o sa iti imbunatateasca receptia si pe ceilalti sateliti.
    SHALOM

  15. #15
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sscssc View Post
    Din cate vad eu.. T-HOME nu mere in sharing.. sau merge?
    Nu deschide in share pachetul T.Home.
    Telekom Romania - Consultant vanzari ! OFERTE Personalizate -FTTx, xDSL, NON-FTTx, PORTARE !
    Ech Recep - DM800SE, TRIAX, DM3800, DTH - TELEKOM, DIGI, FocusSat, Akta , GSM - Telekom, DIGI ,Vodafone !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top