Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
  1. #1
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default sunet mic pe dm800

    oare de ce s-o micsorat putera sunetului ,daca-i dau numa` maxim sonoru pa dm-u sa aude un pic mai tare,am schimbat mai multe imagini tot asa ramine , oare ce-o fi?
    dm500s Vu+Zero hss1170...ş maxim şasă cai frumoşi

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca si pune imaginea prin cablu null modem

  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    S-ar putea si cablul Hdmi sa nu faca bine contact in dm 800 ....slabeste un pic cele 2 piulite cu care este prins in dm si misca-l un pic

  4. #4
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu-i cablu ....am s-a incerc prin null-modem...
    dm500s Vu+Zero hss1170...ş maxim şasă cai frumoşi

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa ne spui si noua ce ai rezolvat.

  6. #6
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default

    revin,prin null modem n-am incercat ,n-am pe laptop 232,dar am mai schimbat imagini si pe cubic1.20 mere cumva mai tare...cam asta-i.....
    dm500s Vu+Zero hss1170...ş maxim şasă cai frumoşi

  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi ca este adaptor pt laptop-cablu serial....am cumparat eu si este in jur de maxim 25 ron

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by delsat View Post
    oare de ce s-o micsorat putera sunetului ,daca-i dau numa` maxim sonoru pa dm-u sa aude un pic mai tare,am schimbat mai multe imagini tot asa ramine , oare ce-o fi?
    Eu as verifica si volumul tv-ului...despre asta nu zici nimic.




  9. #9
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu tot respectu,acuma recunosc că nu stiu prea multe dar ,da teleu http://www.heimtechnik.com/angebote/...za-42-rv-635-d i bun...
    mulţam dom Gelu...
    dm500s Vu+Zero hss1170...ş maxim şasă cai frumoşi

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by delsat View Post
    Cu tot respectu,acuma recunosc că nu stiu prea multe dar ,da teleu http://www.heimtechnik.com/angebote/...za-42-rv-635-d i bun...
    mulţam dom Gelu...
    Nu stiu de ce esti asa afectat, pentru ca nu ti-am pus nici cunostintele la indoiala si nici calitatea tv-ului...din moment ce volumul dreamului functioneaza, chiar daca dat la maxim volumul este slab, eu unul, primul lucru ce l-as incerca inainte de a schimba "n" imagini este daca din volumul tv-ului sonorul creste sau nu.




  11. #11
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cam asa ceva iti trebuie....daca cauti pe net poti gasi la preturi ceva mai mici,asa ceva nu trebuie sa lipseasca din casa nimanui,mai ales a posesorilor de receivere enigma 2+cei care detin un laptop.

    http://www.altshop.ro/cabluri/adapto...gn=direct_link

  12. #12
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai posibilitatea foloseste un cablu optic si ai rezolvat problema.

    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    386
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by armand25 View Post
    Daca ai posibilitatea foloseste un cablu optic si ai rezolvat problema.

    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
    Bun si cablul optic unde il conecteaza ,are nevoie deun amplificator cu intrare optica.
    DM800, DM500, VU+DUO, H-H

  14. #14
    _...._ Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Queen Maud Land
    Posts
    1,611
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Il conecteaza la televizorul pe care il detine si care are intrare optica.
    The Bible is like a software license, no one actually reads it, they just scroll to the bottom and click I agree!


  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asta daca nu are tv pe lampi/evident e o gluma/
    1,2 offset dish/lnb inverto/dream 500hd/dream 525 hd

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top