Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default parental lock la DM500 ?

    Salutare tuturor !

    Am o problema cu parental lock la DM500, in sensul ca nu se pastreaza. Adica pot bloca un canal sau un buchet dar setarea se mentine pana scot dreamul din priza. Ca imagine am Gemini. Si pe o imagine mai veche Gemini tot problema asta am avut-o. Mai trebuie setat ceva pe undeva si nu stiu eu ? Am dm-ul de aproape un an si nu ma deranja chestia asta . Acum e deranjant ca a crescut puradelul mare si butoneaza de zor telecomenzile care-i pica in mana si nu vreau sa-l gasesc la TV ...

  2. #2
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91°N 25.36°E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu am incercat, dar trebuie sa si salvezi setarile, banuiesc. Nu prea vad de ce s-ar duce altfel.
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75°E <> 30°W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aboard the Destiny
    Posts
    3,184
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dupa ce ai setat parental loc fa un Reboot din Meniu - Shut Down. Deci trebuie sa faci un restart din soft si nu din hardware. Pentru ca daca scoti direct din priza chiar nu va tine. Insa daca mai intai faci reboot si cand a pornit iar si scoti din priza va tine totul Chestia se pune in felul urmator: dreamboxul tine setarile temporal, si numai daca dai reboot in procedura de reboot este scris scrierea schimbarilor in flash. Daca scoti direct din priza acest procedeu nu ruleaza si nu are cum sa scrie in flash. Daca dai reboot va scrie in flash schimbarile si din acel moment poti sa-l scoti din priza ori de cate ori vrei.

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @MrMxyzptlk multumesc pentru raspuns. Voi testa acasa cand ajung.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Parental pin Joker Cam
    By shaolin in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 26th June 2006, 17:34
  2. Grundig NDS Sky digibox parental lock
    By viking7691 in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 27th February 2006, 22:44
  3. Cumpar un SAT LOCK
    By johnny-m in forum Shop
    Replies: 1
    Last Post: 31st December 2005, 01:39
  4. Help la Lock.
    By spirit in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 5
    Last Post: 10th January 2005, 21:38

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top