Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default FocusSat oferta " Fidel 10 " !

    Astept un PM de la cine poate sa ma ajute cu aceasta oferta,(am luat legatura cu FocusSat, am fost sunat si de echipa de instalare, dar nu sunt multumit de cum decurge discutia cu echipa de instalare ) ma refer la o echipa de instalare pe Bucuresti/Ilfov daca se poate si din tara astept PM.
    Telekom Romania - Consultant vanzari ! OFERTE Personalizate -FTTx, xDSL, NON-FTTx, PORTARE !
    Ech Recep - DM800SE, TRIAX, DM3800, DTH - TELEKOM, DIGI, FocusSat, Akta , GSM - Telekom, DIGI ,Vodafone !

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In ce consta noua oferta,ceva detalii ?

  3. #3
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Oferta nu este "noua" este veche si consta in 27 de lunii pe care trebuie sa le ai active pe abonament de la activarea contractului, pentru a primi in custodie al doilea receptor SD sau unul HD(acesta se cumpara), la activarea serviciului trebuie sa incarci cu " ab Total 3 lunii 150 lei sau pt 6 lunii cu ab Familia, totul pe un singur abonament, partea nasoala este ca firma de instalare iti percepe 120 de lei chiar daca echipamentul este deja instalat ! Acesta este si motivul care ma nemultumeste !
    Telekom Romania - Consultant vanzari ! OFERTE Personalizate -FTTx, xDSL, NON-FTTx, PORTARE !
    Ech Recep - DM800SE, TRIAX, DM3800, DTH - TELEKOM, DIGI, FocusSat, Akta , GSM - Telekom, DIGI ,Vodafone !

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai si daca e instalat ce ti mai trebuie oferta?

    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

  5. #5
    trolololo Mentor
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Parish
    Posts
    609
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Banui ca receptorul SD sau HD tot firma de instalare ti-l da. Si activarea tot ea o face.
    Eu zic sa dai banul si gata. Nu e capat de lume.
    If you're going through hell, keep going ! W Churchill

  6. #6
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by armand25 View Post
    Pai si daca e instalat ce ti mai trebuie oferta?

    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
    Este instalat tot( antena, cablaraie) mai trebuie sa achizitionez receptorul(custodie) si smartcardul(pe care le instalez eu) de la echipa de instalare ! Echipa de instalare doar trebuie sa sune la call center ca sa confirme instalarea( care instalare, daca echipamentul este deja instalat ? ), iar asta costa 120 lei !
    Telekom Romania - Consultant vanzari ! OFERTE Personalizate -FTTx, xDSL, NON-FTTx, PORTARE !
    Ech Recep - DM800SE, TRIAX, DM3800, DTH - TELEKOM, DIGI, FocusSat, Akta , GSM - Telekom, DIGI ,Vodafone !

  7. #7
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by korggis View Post
    Banui ca receptorul SD sau HD tot firma de instalare ti-l da. Si activarea tot ea o face.
    Eu zic sa dai banul si gata. Nu e capat de lume.
    Sa dau 120 de lei pentru o instalare pe care am facut.o eu la prima instalare ?
    Telekom Romania - Consultant vanzari ! OFERTE Personalizate -FTTx, xDSL, NON-FTTx, PORTARE !
    Ech Recep - DM800SE, TRIAX, DM3800, DTH - TELEKOM, DIGI, FocusSat, Akta , GSM - Telekom, DIGI ,Vodafone !

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    287
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aceasta taxa o percepe orice firma care colaboreaza cu focus,nimenu nu vine la tine fara acesata taxa,instalatorul trebuie sa schimbe lnb-ul si iti pune cablu in limita a 20 de metri la al doilea receptor ce este peste 20m il platesti,daca suni la la focus si intrebi cat te costa sa iti mai ei un receptor la oferta 10 ei iti spun 274 de lei,platind acei 124 de lei ai si garantie timp de 2 ani asigurata de fima care iti face instalarea.

    PS Incearca in felul,mergi la sediul echipei de instalatori la care te-a repartizat focus si le spui ca instalarea ti-o faci singur si ca vrei doar decodorul activat,poate vor asa.
    Last edited by paduraru; 7th August 2012 at 10:51.

  9. #9
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu unul din reprezentantii firmei de instalari am vorbit ca am nevoie de receptor si smartcard, ca ma duc eu la ei la sediu sa ridic echipamentul, a zis ca nu se poate, ca trebuie sa fie ei langa receptor cand activeaza smartcardul..abureli...eu inteleg ca trebuie si gura lor sa manance o paine.... !
    Telekom Romania - Consultant vanzari ! OFERTE Personalizate -FTTx, xDSL, NON-FTTx, PORTARE !
    Ech Recep - DM800SE, TRIAX, DM3800, DTH - TELEKOM, DIGI, FocusSat, Akta , GSM - Telekom, DIGI ,Vodafone !

  10. #10
    Very Iritant Person Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Wake up romanian city
    Posts
    4,599
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Militianu View Post
    Cu unul din reprezentantii firmei de instalari am vorbit ca am nevoie de receptor si smartcard, ca ma duc eu la ei la sediu sa ridic echipamentul, a zis ca nu se poate, ca trebuie sa fie ei langa receptor cand activeaza smartcardul..abureli...eu inteleg ca trebuie si gura lor sa manance o paine.... !
    la banii astia (120 de lei) mai degraba mananca cozonac....

  11. #11
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa ce reprezentanti FocusSat, recte firma de instalare a zis ca nu se poate fara 120 lei chiar daca nu fac nimic, decat sa sune la call center pentru activarea smartcardului, am zis sa incerc la Digi unde deja aveam 2 receptoare , unul cumparat , unul custodie, cum receptoare pe stoc nu au cei de la Digi am apelat la prietenul GOOGLE, am gasit receptor, verificat nr contract, verificat serie receptor, cumparat receptor de la propietar(100 lei), mers la sediu RDS unde am trecut receptorul pe numele meu (un HUMAX cu softul vechi, fara update la cel nou), activare smartcard 50 lei. Foarte simplu...
    Telekom Romania - Consultant vanzari ! OFERTE Personalizate -FTTx, xDSL, NON-FTTx, PORTARE !
    Ech Recep - DM800SE, TRIAX, DM3800, DTH - TELEKOM, DIGI, FocusSat, Akta , GSM - Telekom, DIGI ,Vodafone !

  12. #12
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Militianu View Post
    Dupa ce reprezentanti FocusSat, recte firma de instalare a zis ca nu se poate fara 120 lei chiar daca nu fac nimic, decat sa sune la call center pentru activarea smartcardului, am zis sa incerc la Digi unde deja aveam 2 receptoare , unul cumparat , unul custodie, cum receptoare pe stoc nu au cei de la Digi am apelat la prietenul GOOGLE, am gasit receptor, verificat nr contract, verificat serie receptor, cumparat receptor de la propietar(100 lei), mers la sediu RDS unde am trecut receptorul pe numele meu (un HUMAX cu softul vechi, fara update la cel nou), activare smartcard 50 lei. Foarte simplu...
    Fratele meu daca vrei vin eu cu un receptor dar te costa mai mult
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    718
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai si al treilea receptor e pe acelasi abonament cu celelalte 2? Am si eu unul cumparat, unul in custodie pe acelasi abo. si m-am mai pricopsit cu un Humax cumparat si reziliat.

  14. #14
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Al treilea receptor este pe acelasi ab, dar se modifica oferta in sensul ca cel care este in custodie o sa fie trecut in chirie 6 lei , iar recep Humax va fi trecut pe numele tau .
    Telekom Romania - Consultant vanzari ! OFERTE Personalizate -FTTx, xDSL, NON-FTTx, PORTARE !
    Ech Recep - DM800SE, TRIAX, DM3800, DTH - TELEKOM, DIGI, FocusSat, Akta , GSM - Telekom, DIGI ,Vodafone !

  15. #15
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    moo,iti era greu sa mergi pana pe oltenitei?
    boy2good

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top