Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default Receptie transponder taquilla astra 19.2

    Salutare!
    Am si eu o problema.Am un ss2 si incerc sa prind semnal pe astra pe transponderul pe care emite Taquilla si nu am semnal sub nici o forma.Am un reciver digital pt tv pe care am semnal de peste 55% pe acea frecventa, deci ar trebui sa fie semnal si pe comp.Nu inteleg ce se intampla, tre sa fac ceva setari "extra "pt PC?
    Am incercat sa modific tot ce se putea modifica in setarile placii (aplicatia server) dar nimic!
    Mersi pt ajutor,

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    180
    Posts Thanks / Likes

    Default

    tot ce se poate sa ai probleme cu lnb-ul
    Si eu am patit aceasi chestie cu un ss1.
    incearca cu un alt lnb.
    Asta nu inseamna ca lnb-ul e stricat.
    Timisoara, DM 500 HD + DM 500 , Ant 90cm.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Romania
    Posts
    115
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da mai multe detali despre ss2 pe care al ai in general se stie ca ss2 are un tuner mai slab

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa cum spuneam, am semnal de peste 55% cu o poracrie de reciver pt TV gaseste programele dar bineinteles problema este ca sunt codate.Am un ss2 mai vechi cred tre sa ma uit sa vad ce versiune este dar lnb;ul eu zic ca e ok de indata ce cu acel reciver tv am semnal destul de maricel zic eu.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    505
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @cristitavi

    Si m-am lovit de acceasi problema. Pe Strong am semnal aprox 40% iar pe ss2 nimic. ( e vorba de Kiosk-urile de pe Thor)
    Asta e, tunerul e deosebit de slab, mai ales daca ai ss2 versiunea 2.6.
    Tu in ce zona esti si ce antena ai?
    Receiverul de care e? Ai sa fii uimit ce tuner bun au unele, asa-zise porcarii.
    _________________
    DM500, Kathrein 910 UFS.

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am o antena de 1.5Aluminiu,montura polara, actuator18inch,LNB Strong 0.9DB sau 0.6db,SS2 rev 2.6 [ ], un tunderbird 900Mhz, 256 SDRAM, si folosesc ProgDVB.Reciverul pt TV nu stiu ce firma este nu este al meu dar am incercat cu el.Ai idee ce pot face ca sa am si eu putin semnal pe acest transponder

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    505
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tu in ce zona esti si ce antena ai?
    Cu o antena de 1.5 slabe sanse. E foarte imporanta sa dai si locatia. In Bucuresti de exemplu nu o sa-ti intre semnal nici daca iti iei 1.8m.
    Ce poti sa faci?
    Iti trebuie o antena de 2.4m. Alta solutie nu vad. Spotul TP-ului nu e pe Romania, asta e, si nici tunerul nu prea te ajuta la ss2.
    O farfurie de 1.8 mi-as fi luat si eu pentru D+, merita dar nu e suficient de mare pentru Bucuresti.
    _________________
    DM500, Kathrein 910 UFS.

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stau in Timisoara

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Romania
    Posts
    505
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sper ca baietii din Timisoara sa-ti dea un sfat. Ei stiu cel mai bine daca se D+ pe Astra cu 1.5m sau nu.
    _________________
    DM500, Kathrein 910 UFS.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    HR
    Posts
    383
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut,

    -cu o antena de 1,5 trebuie sa prinzi 100% transponderul cu TaqillaXYZ de pe Astra, mai cu seama ca stai in vestul tarii
    -sunt probleme cu cateva transpondere SkyItalia care nu merg nici cu antena de 3m, dar Digital+(Astra) are semnal cat caru'

    cu respect,
    ronniee

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Romania
    Posts
    15
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am inteles ar trebui sa am semnal dar nu am.Ce tre sa fac ca sa am ce setari ar trebui sa am in Server4PC ca am incercat toate variantele la LNB and DiSEqC sa setez pe rand fiecare.Nu am semnal nicicum!Mersi

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    HR
    Posts
    383
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu trebuie sa faci nimic in Server4PC
    instalaza un Progdvb sau Alt-DVB si trebuie sa mearga

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Posts
    38
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Buna seara!In Bucuresti nu am semnal pentru taquilele de pe astra 19,2 E(nici pt. 11097 V 22000 si nici pt. 10788 V 22000).Am antena de 2,2 m si lnb 0,7 db.Nu am semnal nici pe ss2 si nici pe strong 4355 Evolution.Imi poate spune cineva daca mai este in aceeasi situatie?Va multumesc anticipat!

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default cu ss2

    am aceeasi problema si o studiez de cateva luni in diferite configuratii dar toate pe ss 2. am antena de 1,9, lnb invacom 0,3, P4 si am orierntat antena cu tot ce este mai nou pe piata. rezultate negative. nu vad nimic

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Romania
    Posts
    165
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Techila de pe 19*est se receptioneaza foarte bine mai ales in nord eu nu am probleme si am antena de 1,7 cu lnb 0,3 ss2 versiune2,3 intradevar versiunea de 2,6 e de tot cc si eu am luat plasa si am dato in dezavantaj numai sa scap de ia cu 2,3 m semnal de 85% si este perfect stabil
    I make this adres for a new membre at ********

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. receptie upc astra
    By criss23 in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 18th June 2006, 20:02
  2. semnal taquilla pe astra
    By florine in forum RDI - Satelit
    Replies: 11
    Last Post: 18th April 2006, 16:46
  3. Receptie transpondere D+ pe Astra
    By zam0d3gykus in forum Placi DVB
    Replies: 18
    Last Post: 13th January 2006, 16:22
  4. TAQUILLA N2 OFFLINE Astra 19
    By ccchdro in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 30th August 2005, 16:47
  5. Receptie Astra la Bucuresti ???!!!!
    By Alex968 in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 8th July 2005, 18:33

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top