Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Donate to support this site...

Page 2 of 13 FirstFirst 1234 12 ... LastLast
Results 16 to 30 of 187

Thread: Vu+ General

  1. #16
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,228
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Corect ce spune @harry75, mai adaug si eu ceva :
    - necesita reinstalarea plugin-ului LCD4linux (bineanteles doar pentru cei ce-l utilizeaza), nu mai este necesara configurarea pentru ca este memorata in backup.
    - este necesara redimensionarea fonturilor de subtitrare pentru redarea de filme cu mediaplayer - optional - (pentru asta puteti utiliza FontMagnifier sau se poate face manual modificand direct in skin_default.xml)
    - nu restaureaza nici eventualele modificari facute pentru afisatea pe display in standby, acestea trebuiesc din nou setate in skin_default.xml.

  2. #17
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,228
    Posts Thanks / Likes

    Default Army_ NexGenSmoke-HD_VU_BH1.7.8_v.1.0_BH

    *Se poate descarca din Addon Panel. ( pentru img. BH )




  3. #18
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    432
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Un backup al imaginii

    Black Pole OE 2.0 v. 1.0

    cu ce se poate face?

    A reusit cineva cu
    Backupsuite 10.9?

  4. #19
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default Mountare HDD extern

    Nu reușesc sa mountez un disc extern HDD de 1Tb la vu+duo. Am făcut pașii ceruți, adică formatare n ext3, iar după reboot, mapping la media/video. (media/hdd ocupat cu HDD intern) Aparatul vede discul HDD n media player, dar att. Aveți vreo sugestie? Apropo, imaginea este BH 1.7.8

  5. #20
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    948
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stalker2012 View Post
    Nu reușesc sa mountez un disc extern HDD de 1Tb la vu+duo. Am făcut pașii ceruți, adică formatare n ext3, iar după reboot, mapping la media/video. (media/hdd ocupat cu HDD intern) Aparatul vede discul HDD n media player, dar att. Aveți vreo sugestie? Apropo, imaginea este BH 1.7.8
    Nu reusesti sa inregistrezi creeaza un folder movie pe HDD
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  6. #21
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dan de burgh View Post
    Nu reusesti sa inregistrezi creeaza un folder movie pe HDD
    Multumesc pentru raspuns.
    Nu ca nu reusesc sa inregistrez, dar nici acces la HDD-ul extern nu am. Dar cum sa creez folderul movie daca nu se mounteaza? Leg HDD-ul direct pe laptop?

  7. #22
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    948
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu filezilla, sau cu orice prog ftp.
    hdd banuiesc ca e legat prin usb de vu. iar vu e legat la retea, nu? atunci prin filezilla poti intra in hdd sa creezi folderul movie.
    Mount pe /media/hdd
    Incearca sa formatezi hdd cu receiverul
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  8. #23
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,228
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In urmatorul Weekend va aparea BH 1.7.9 ..... sper ca-i o veste buna.

  9. #24
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Probabil vin cu ceva noutati,ca de mult nu au iesit cu noutati,asteptam cu interes...multumim pt info.

  10. #25
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    697
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, vor trece la un nou kernel linux, si imaginea va fi si pt noul Vu solo 2.

  11. #26
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dan de burgh View Post
    cu filezilla, sau cu orice prog ftp.
    hdd banuiesc ca e legat prin usb de vu. iar vu e legat la retea, nu? atunci prin filezilla poti intra in hdd sa creezi folderul movie.
    Mount pe /media/hdd
    Incearca sa formatezi hdd cu receiverul
    Scuza ma, dar m-am zapacit putin. Repet. Deci: am un HDD intern mountat deja ca media/hdd. HDD-ul extern, - problema mea -, este legat prin USB la vu, formatat in ext3 cu vu+. Sigur, vu este legat la retea. Cea ce vad prin FTP este HDD-ul intern unde am deja folderul movie cu filmele mele. Eu vreau sa mountez HDD-ul exterior ca media/video si nu pot, nu merge. Asta este necazul meu.

  12. #27
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brasov
    Posts
    948
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aha, incearca sa il mountezi ca usb
    **************************************************
    ClearOS 5.2 Server, 2x Vu+
    offset 1,25m, parabola 1,50m, Focus Sat Full

  13. #28
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,228
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu mare probabilitate are si stick pe media/usb asa ca sfatul meu este ca hardul extern sa-l instaleze ca media/cf si va functiona fara probleme.

  14. #29
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Didi View Post
    Cu mare probabilitate are si stick pe media/usb asa ca sfatul meu este ca hardul extern sa-l instaleze ca media/cf si va functiona fara probleme.
    Intr-o adevar am si un usb stick pe media/usb. Am incercat ce m-ai sugerat cu media/cf, dar din pacate nici asa nu merge. In device manager apare 'not mapped'. Din media player intern insa se vede continutul sau, dar din laptop nu. Cam asta e.

  15. #30
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,228
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stalker2012 View Post
    Intr-o adevar am si un usb stick pe media/usb. Am incercat ce m-ai sugerat cu media/cf, dar din pacate nici asa nu merge. In device manager apare 'not mapped'. Din media player intern insa se vede continutul sau, dar din laptop nu. Cam asta e.
    Nu se poate...trebuie sa mearga, intra din nou la Devices Manager/Mountpoints/(remapezi fiecare device in parte, nu doar hardul extern pe media/cf ci mapezi si celelalte, chiar daca le pui la fel ca inainte)/salvezi apoi o sa-ti ceara un reboot dupa care totul trebuie sa functioneze...
    ps.sper ca folosesti un usb din spate, nu pe cel din partea frontala...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top